ayy nane çok sevındımmmm
döllenmişler ha çok şükür Allah ımmm kolaycacıkda tutunurlar inşallahh
zaten asıl düşündüren mesele döllenmeleri değilmiydi o oldu çokşükür
tutunurlar da bencee hahayytt
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce aradılar hastaneden 5 tane yumurtam döllenmiş ikisini perşembe günü transfer edicekler
ayy ne kadar heyecanlıyım yaa kalptan gidicem hee
dedim geri kalan 3tanesinide dondurabilirmiyiz tabiki dediler
nanecim gözün aydınnn ben çok çok umutluyum 10-15 gün içerisinde bize müjdeyi vereceksin inş..
hatice gibi sende emeğinin karşılığını alacaksın..3 tanesinide dondurdun hee yedek olsun tabi cepteekızz zaman geçmek bilmez şimdi sana dimi
canımmm göğüslerin yaramı oldu çok fena bişey lansinoh kullanıyormusun??ablamın ilk bebeğinde göğüs yarasından ağlaya ağlaya emziriyordu 2.bebeğinde o lansinoh merhemi sürdü yarası 1 haftada iyileşti birdahada yara falan olmamıştı..
hoşgeldinizzzz güzellikler.selam kızlar biz geldüüükk
ayy işte o yarılma işi cok kötüymüş hep derle canımdan can gidiyo diye allah yardım etsin kuzumm..günaydın cnımmmmmmmmm
ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum
günaydın hatcemmmmmm
aminnnn inşallah balımmmmmm
ay sorma canım ya çok fazla agrım oldu benimde ölecek gibiydim ama çok şükür bugün iyiyim...
inş size çok güzel haberler vericem
ayy işte o yarılma işi cok kötüymüş hep derle canımdan can gidiyo diye allah yardım etsin kuzumm..
bizim gelininde yarılmıştıda silikon meme uclarından almıştık cok rahat etti dene istersen..
bak bakalım kac ml cıkarcan..[/B]
ayyyyyyyyy bu ne yaaaaa allahım..
aynen can gidiyor ynii hele ilk agzına aldıgında
ben ayagımı sıktırıyorum yanımda kim varsa ayagımın agrısına bazen unutuyorum gögüsümü
silikon uçlarımda var canım neler yapıom bir bilsen
ama o silikon uçlarla süt daha az geliyor bunuda sagarken farkettim
günaydın cnımmmmmmmmm
ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum
maşallahhmaşallahh
hayırlısı olsun kuzucumm cok sevindimm iki gün sonra mercimeklerin seninle allahım izin verirse
nane'cimm gaz sancılarım malesef geçmedi ve göbüşüm büyüdü birden çok gergin oldu bende çok gerginim karnım felaket acıyor bebeğime bişey olmasında benim çektiğim önemli değil
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh...
ben inanıyorum vericenn..sonucta senin rahinle bir sorunun yok cok şükür olacağına yürekten inanıyorum..
ay canım yaa cevizle falan bişey yapıyorlardı mumla falan oda geçiriyordu bi araştır istersen o yara göğüslerle emzirmek çok fena anne olmak ne zor!!sürmezmiyim sürekli sürüyorum ama asya aç olmasa bile gögüsümde durdugu için bir türlü gögüsler dinlenemedi
taaa hamileliğimin başında başladım dürmeye yoksa
he he he he seni anan benim için doğurmuş!!hoşgeldinizzzz güzellikler..kızım anasi gibim güzel olursa alırım oğluşuma.
ayy işte o yarılma işi cok kötüymüş hep derle canımdan can gidiyo diye allah yardım etsin kuzumm..
bizim gelininde yarılmıştıda silikon meme uclarından almıştık cok rahat etti dene istersen..
bak bakalım kac ml cıkarcan..
aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh...
ben inanıyorum vericenn..sonucta senin rahinle bir sorunun yok cok şükür olacağına yürekten inanıyorum..
AYY KIZLAR SNUNDA BİTİRDİM KONUYU VE GELDİMMMM GEÇMİŞİ OKUYCAM ŞİMDİİİİ Bİ TEK NANEMİMNNNN PERŞEMBE GÜNÜ TRANSFERİ YAPILIYOMUŞŞŞ ALLAHIM SAGLIKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ay canım yaa cevizle falan bişey yapıyorlardı mumla falan oda geçiriyordu bi araştır istersen o yara göğüslerle emzirmek çok fena anne olmak ne zor!!
He he he he seni anan benim için doğurmuş!!
Hele bi bakalm erkek olursa düşnüürüz dünürüm
Ayy yelizz çok fena bi durum gerçekten acı bir roman gibi..
Ne hayatlar varyaa ayy kocamı kaynanamı kayınpederimi ama en önemlisi annemi ve babamı çok seviyorum!!!
ben şimdilik cıkıyorum kızlar çok acıktım
hepinize afiyet olsun
kızlarr bende cıkıyorumm içim cok fena oldu yineeee öptümmm..:79:
kızlar bende çıkıyorum midem bulandı gaz sancılarım başladı..gidip bişeyler yeyim..
öpüldünüz!!!
ben geldım
yenı geldım
mert le uğraş evı temızlee mert ı emzır anam ağladı valaaa poffffffffffffff
bu arada herkse slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yelız o dediğim ıstediğim ayakkabıyı aldım canım
tam nar çiçeği 7 cm falan hoş hotiç ten aldımm ındırımdeydııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?