Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ewet canım ya valla aradıklarında bayılcaktım nerdeyse dört gözle telefonlarını bekliyordum ne dicekler diye...çok şükür döllenmişler
inşallah canım bide tutundularmı tamamdır bu iş

maşallahhmaşallahh
hayırlısı olsun kuzucumm cok sevindimm iki gün sonra mercimeklerin seninle allahım izin verirse

nane'cimm gaz sancılarım malesef geçmedi ve göbüşüm büyüdü birden çok gergin oldu bende çok gerginim karnım felaket acıyor bebeğime bişey olmasında benim çektiğim önemli değil

saol selizcim ya inşallah çok sabırsızlanıyorum valla
inşallah canım inşallahh...
ewet nolur nolmaz birdaha ugrasmamak için yedekte dursunlar dimi
sorma sorma hiç geçmek bilmiyor zaman hele perşembeden sonra hiç geçmez :84:

sürmezmiyim sürekli sürüyorum ama asya aç olmasa bile gögüsümde durdugu için bir türlü gögüsler dinlenemedi
taaa hamileliğimin başında başladım dürmeye yoksa

selam kızlar biz geldüüükk
hoşgeldinizzzz güzellikler..kızım anasi gibim güzel olursa alırım oğluşuma.
günaydın cnımmmmmmmmm

ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum
ayy işte o yarılma işi cok kötüymüş hep derle canımdan can gidiyo diye allah yardım etsin kuzumm..
bizim gelininde yarılmıştıda silikon meme uclarından almıştık cok rahat etti dene istersen..
bak bakalım kac ml cıkarcan..

günaydın hatcemmmmmm
aminnnn inşallah balımmmmmm
ay sorma canım ya çok fazla agrım oldu benimde ölecek gibiydim ama çok şükür bugün iyiyim...
inş size çok güzel haberler vericem

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh...
ben inanıyorum vericenn..sonucta senin rahinle bir sorunun yok cok şükür olacağına yürekten inanıyorum..

aynen can gidiyor ynii hele ilk agzına aldıgında
ben ayagımı sıktırıyorum yanımda kim varsa ayagımın agrısına bazen unutuyorum gögüsümü
silikon uçlarımda var canım neler yapıom bir bilsen
ama o silikon uçlarla süt daha az geliyor bunuda sagarken farkettim

ayyyyyyyyy bu ne yaaaaa allahım..
bence kocalarımızı öpüp başımıza koymak lazım..

ahh ahh cok gecmiş olsun kuzummm..

günaydın cnımmmmmmmmm

ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum

oyyy kıyamam sana canım benim ya tinker lansinoh diye bi kremden bahsediyordu hiç kullandınmı canım?

maşallahhmaşallahh
hayırlısı olsun kuzucumm cok sevindimm iki gün sonra mercimeklerin seninle allahım izin verirse

aminnnnnnnnnnn inşallah balım benim

nane'cimm gaz sancılarım malesef geçmedi ve göbüşüm büyüdü birden çok gergin oldu bende çok gerginim karnım felaket acıyor bebeğime bişey olmasında benim çektiğim önemli değil

canım benim çok geçmiş olsun ya inş düzelir biran önce.. dedigin gibi onlar için her sıkıntı çekilir yeterki onlar iyi olsunlar

ayyy yeliz valla bunu okyunca çok çok şükrettim Allahım karşıma çok iyi bir insan çıkarmış oldugu için...Allah ondan çok çok razı olsun gerçekten...böle kocalarıda Allah ıslah etsin...çekilecek gibi değil

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh...
ben inanıyorum vericenn..sonucta senin rahinle bir sorunun yok cok şükür olacağına yürekten inanıyorum..

bende inanıyorum canım..ewet çok şükür ya...gittiğimz hastanede bir arkadasımıza rastladık eşimle kızında rahminde sorun vardı tam 6 yıldır bebek için ugrasıyolardı..bu hastaneyede tavsiye üzerine gelmişler...inş onlarda sonuc alırlar ya
kadın olmak gerçekten çok zor

AYY KIZLAR SNUNDA BİTİRDİM KONUYU VE GELDİMMMM GEÇMİŞİ OKUYCAM ŞİMDİİİİ Bİ TEK NANEMİMNNNN PERŞEMBE GÜNÜ TRANSFERİ YAPILIYOMUŞŞŞ ALLAHIM SAGLIKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sürmezmiyim sürekli sürüyorum ama asya aç olmasa bile gögüsümde durdugu için bir türlü gögüsler dinlenemedi
taaa hamileliğimin başında başladım dürmeye yoksa
ay canım yaa cevizle falan bişey yapıyorlardı mumla falan oda geçiriyordu bi araştır istersen o yara göğüslerle emzirmek çok fena anne olmak ne zor!!
he he he he seni anan benim için doğurmuş!!
hele bi bakalm erkek olursa düşnüürüz dünürüm
AYY KIZLAR SNUNDA BİTİRDİM KONUYU VE GELDİMMMM GEÇMİŞİ OKUYCAM ŞİMDİİİİ Bİ TEK NANEMİMNNNN PERŞEMBE GÜNÜ TRANSFERİ YAPILIYOMUŞŞŞ ALLAHIM SAGLIKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ayy yelizz çok fena bi durum gerçekten acı bir roman gibi..
ne hayatlar varyaa ayy KOCAMI KAYNANAMI KAYINPEDERİMİ AMA EN ÖNEMLİSİ ANNEMİ VE BABAMI ÇOK SEVİYORUM!!!

ben şimdilik cıkıyorum kızlar çok acıktım
hepinize afiyet olsun

kızlarr bende cıkıyorumm içim cok fena oldu yineeee öptümmm..:79:

kızlar bende çıkıyorum midem bulandı gaz sancılarım başladı..gidip bişeyler yeyim..
öpüldünüz!!!

kuzularrr görüşürüzzzzzzz

Evet selizcim allahım o kıza sabırlar versin çünkü kimse yok arkasında hemde hiç kimse yok eşi bence kızı seviyo ki kızda onu seviyo bu kadar şey yaşatmış olmasına ragmen boşan demek olmaz o kıza yada bırak o adamı demek olmaz o adam bence şizofren ve öyle bi boşanma durumunda o kız 3. Sayfa haberi olur ve kaybolur gider kolayına kaçmıyo sevgisine evladına sahip çıkıyoki büyük bi başarı bence allahım bu yolda yardımcısı olsun gerçekten içim acıdı.en büyük hatayı kızın ailesi çocugun dengesizliklerini gördükten sonra kızlarını korumamkla yapmış zaten.çocuklar hata yapabilir kaç yaşında olurlarsa olsunlar alilelerin görevide bu müşgül durumlarda evlatlarına sahip çıkmaktır korumaktır ama bu ailede o yok etrafın lafına bakan ..............

ben geldım
yenı geldım
mert le uğraş evı temızlee mert ı emzır anam ağladı valaaa poffffffffffffff

bu arada herkse slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yelız o dediğim ıstediğim ayakkabıyı aldım canım
tam nar çiçeği 7 cm falan hoş hotiç ten aldımm ındırımdeydııı

hoşgeldinn canımmmmmmmm
ooooooooo resim istiorum hemennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…