Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

dünde yazmıştım ama kimse görmemiş beni

kızlarrr nasılsınııııızzzz sizi çoook özlediiiiimmmmmm ama artık hiçç giremiyorumm ofis değişti diye patron anamızı ağlatıyor. yeni kurallar falan filan. gökçeeeeee yaaaa çok merak edioorum bebişkonuuuuu :98:

superisi kizzzzzzzz sen yine mi hamilesinn ticker yapmissin kendine :))))

nanemmmmmmmmmmm cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrr dollenmislerrr vee tutunacaklarrr ben inaniyorummmm nanemmmm en onemlisi dollenmeleriydiii hey milletttttttttt ikizler geliyo ikizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mervemm sancilarin varmis, ama bize hala bisey yazmadin, umarim hersey yolundadir, belki de bilge hanim geldi haaa?? kim bilirrrrrrrrrrr

slm kızla sabahtan yoktum aşımı oldum şeker tahlilimi yaptırdım geldim
öğleden sonra çok kalabalıkdı o yüzden öğleden sonrada bakamasım var mı kaçırdığım birşey neler yaptınız bugün

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir güne daha merhaba dedik
yarın tatil onun vermiş olduğu heycan ile çalışmaktayım bugün

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir güne daha merhaba dedik
yarın tatil onun vermiş olduğu heycan ile çalışmaktayım bugün

günaydın canımmm.
Evet yaa yarın tatil oldugunu bilerek çalışmak süper bişii..
Hatta bizim cumayı da eklediler. Toplamda 4 gün tatiiiillllll

Yelizcim hoşgeldin canım günaydın nasılsınnnn.
Hadi bugün ojeleri erkenden gösterr cnm olmamı????????

günaydınnnn canımmmmm hemen paylaşıyoprummmmmmmmm

EFETTT BUGÜNKÜÜ OJELERİMMMMM.YANLIZ RENGİ TAM ANLAMIYLA ÇIKMAMIŞŞŞ NORMALDE YEŞİLE KAÇAN Bİ MAVİ ÇOK HOŞŞ DÜN ALDIMM VE TOPLAMDA 70 ADAT OJEM OLDUUUUUUUUU

Eklentiler

• $Yeni Resim.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 27

yelizcımmmmmmmmmmmmm bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aldığım ayakkabıııııııııııııııııııııııı

bu da pıtırcık oğlummmmmmmmmmmmmm

Yelizcim yıkıyosun bugün yineee

gökçecim günaydın ayakkabıalrını güle güle kullan canım.
Oğluşununda maşallahı var.
Tam ısırmalık olmuş vallaa yaa kırk bin kere maşallh.
Kara böcek nolcak

canımm çokkkk güsellerrrrrrrrrrrrr ama ben pembişlere bittimmmmmmmmmmmmmm mertcigede maşallahhhh
bende görünce bayılıyorum ayakkabılara ama almıyorum böle renkli şeyler çok kızıyorum kendime çokkkkkkkkkkkkkkk

gunaydın cnm bnmmmmm saol daha ıyılerı sızın olsunnnn

maşallahhhhhhhhhhhhhhh bnm oğluşumaaaaaaaaaaaa

saol yelız teyzesıııı

ayyy ben pastel renk hastasıyımmmmmmmmmmmmmm herr şeyım renklı olsun cıvıl cıvıl olayımmm

saol yelız teyzesıııı

ayyy ben pastel renk hastasıyımmmmmmmmmmmmmm herr şeyım renklı olsun cıvıl cıvıl olayımmm

bende tam tersi canım görünce bayılıyorum böyle rengarenk ama gel grkü gardolabımda hemen hemen herşeyim koyu renk sinir oluyorum kendime hatta eskiden ojeyi bile sadece siyah ve kırmızı sürerdim ama aştım kendimiiii kıyafet ayakkabı konusundada aşıcam inşallahhhhhh.

kızzzzz koysana kendi fotonuda çatlıcam anacımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…