Evet :) Bi baktım Leyla hamile;kızlara danışayım listeye ekleme işini dedim :) Sonra olay orda koptu zaten;geyiği iki saat sürdü :) Su da senin gibi Leyla kim dedi :)
Canım arkadaşlar zaten gönlünü almak için bir çok şey yazmışlar ama ben de yine de değinmek istedim bu konuya;bir soru vb bir şey yönelttiğinde mutlaka evap veren oldu ya ben ya da arkadaşlardan;ama sayfanın son iletisiyse ardından gelenle direk yeni pencere açıldığından belki gözünden kaçmış olabilir,geri dönüp bakmadıysan.
Biz bizimle olmak isteyen herkesin yanındayız sakın öyle değerlendirme üzülürüz.
Nasıl başarılı olabildin mi bağri delikafadulden Bir şarkı vardı hatırlıyor musun?Zafere giden yolda herşey müübahtır Kanka
Ovulasyon testi canım.Gerçi konuşmuşsunuz sonrasında ben de açıklamıştım dün gece gittigidiyordan sipariş ettim Core marka içinde 20 ya da 30 tane var.4 tane de gebelik testi hediye 25 mi 30 lira mı neöyle biişey ödedim .Üç günde de geldi.
Kesinlikle al;çok mantıklı bu ay ben onu deneyecveğim.Böylece tam yumurtlama günümü bilmiş olacağım.Böylece her gece yüklenmeye de gerek kalmayacak;zaten sevmem ben öyle çok ilişkiyi yaaa :kedi: