Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım canım, ben doktora sordum, bitkisel hiçbişey kullanmamamı söyledi canım yaa, hele de ilaç içerken asla yapma dedi, ben de korktum, şimdilik hiçbişey almadım :uhm:
selammm günaydınlar cümleten kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnn
gidecektimde annem ablamlar kızdı..ne bu panik..ilacın bi bitsin dediler..gitmedim bende..ama çatlıyorum meraktan..sen naptın...dr.a gittinmi bidaha..neye karar verdin..
günaydınnnnnnnn
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
günaydın kızlar:)
sevgililer gününüz kutlu olsun :) a.s.
günaydın kızlar :)
geçmiş valentine day şeysiniz mübarek olsun :)
allahın cezaları..yaaa nasılda oyalıyolar insanı..öbürü nasıl söylemez yaaa..yarayı nasıl görmez..ya benim dr.a ne demeli..42ye kötü dedi..izinde gittiğim dr.da çok yüksek değil dedi..bak ne demiş senin yeni dr.buda kapak olsun..bilmiyorum bende değiştiricem heralde dr.umu..canımm üzülmek yok tamammı..stres yok..birbirimize destek olalım..tamam??? :teselli::teselli:Canım ben doktorumu değiştirdim, başka bi doktora geçtim, başka bi hastanede bu doktor, daha iyi. Prolaktinin çok önemsiz bişey olduğunu, göğsünden süt gelecek kadar yüksek olup da o haliyli hamile kalanların olduğunu söyledi, asıl sorun başka çıktı ama( yumurtalarım çatlamıyomuş ve kistleşiyomuş her ay, diğer doktorun nasıl söylemez bunu sana dedi, resmen oyalamış seni dedi şok oldum
bi de rahimde yara çıktı, sanırım yakılıcak
(
Şenay , Beren hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KUŞUM olumunekankayizsmile
SAHİİİİ SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
SAĞLIKLA MUTLULUKLA UZUNN UZUNNN YILLAR HEPİMİZE :lepi:
olumunekankayizsmile hoşbuldum canım
nasılsın bakim :1rolleyes:
HOŞGELDİN CANIM. ŞENAY CUMA GÜNÜ YOKTUN MERAK ETTİK İYİSİNİZ DİMİ
hoşbulduk canım doktora gittim de ondan yoktum tatlım iiiyim çok şükür
GÜNAYDIN KUŞUM olumunekankayizsmile
Şenay , Beren hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
aminnn canımmmmmmmm :Saruboceq::1hug:
Süperim zemuszemus ama kırmızılar bir an önce gelse daha süper olacam tabi sositososito
günaydın suyummmmmm
canım cumartesi günü sana yazamadan çıktım özür dilerim valla istemeden oldu en son ismini sormuştum ama önemli değil söyleyip söylememen olsun sende haklsıın
ben saklamıyorum tanıyan zaten kesin beni senayburge den tanır :)
:kedi: Şeniz
aklinialirimsmile: