• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bee..ilacım bitince bi gidiyomuşum...ooo senin bebiş yolda geliyo diyomuş dr...allahım ne süper olur...:Saruboceq::Saruboceq:
ya ama önceki ikisinde 0.00 çıkınca ister istemez neden şimdi böyle diyo insan..safmıyım.. mafoldumbenmafoldumben

Burdayım canım, ben doktora sordum, bitkisel hiçbişey kullanmamamı söyledi canım yaa, hele de ilaç içerken asla yapma dedi, ben de korktum, şimdilik hiçbişey almadım :uhm:

ay eyvahlar olsun.eyvahedigeldismile ben dostinex kullanıyorum ya.geçen hafta bal tarçın çörek otu falan yapmıştım..diyorumki hormonlar kafayı yedide ondanmı yükseldi beta hcg...kaydirigubbakcemile3 ama hayıt suyunu içmiyorum..ilaç bittikten sonra canımmm...yerimseniben

gidecektimde annem ablamlar kızdı..ne bu panik..ilacın bi bitsin dediler..gitmedim bende..ama çatlıyorum meraktan..sen naptın...dr.a gittinmi bidaha..neye karar verdin..

Canım ben doktorumu değiştirdim, başka bi doktora geçtim, başka bi hastanede bu doktor, daha iyi. Prolaktinin çok önemsiz bişey olduğunu, göğsünden süt gelecek kadar yüksek olup da o haliyli hamile kalanların olduğunu söyledi, asıl sorun başka çıktı ama :(( yumurtalarım çatlamıyomuş ve kistleşiyomuş her ay, diğer doktorun nasıl söylemez bunu sana dedi, resmen oyalamış seni dedi şok oldum :( bi de rahimde yara çıktı, sanırım yakılıcak :((

Canım ben doktorumu değiştirdim, başka bi doktora geçtim, başka bi hastanede bu doktor, daha iyi. Prolaktinin çok önemsiz bişey olduğunu, göğsünden süt gelecek kadar yüksek olup da o haliyli hamile kalanların olduğunu söyledi, asıl sorun başka çıktı ama :(( yumurtalarım çatlamıyomuş ve kistleşiyomuş her ay, diğer doktorun nasıl söylemez bunu sana dedi, resmen oyalamış seni dedi şok oldum :( bi de rahimde yara çıktı, sanırım yakılıcak :((
allahın cezaları..yaaa nasılda oyalıyolar insanı..öbürü nasıl söylemez yaaa..yarayı nasıl görmez..ya benim dr.a ne demeli..42ye kötü dedi..izinde gittiğim dr.da çok yüksek değil dedi..bak ne demiş senin yeni dr.buda kapak olsun..bilmiyorum bende değiştiricem heralde dr.umu..canımm üzülmek yok tamammı..stres yok..birbirimize destek olalım..tamam??? :teselli::teselli:

HOŞGELDİN CANIM. ŞENAY CUMA GÜNÜ YOKTUN MERAK ETTİK İYİSİNİZ DİMİ

hoşbulduk canım doktora gittim de ondan yoktum tatlım iiiyim çok şükür

GÜNAYDIN KUŞUM olumunekankayizsmile

Şenay , Beren hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım nasılsın bakalım okudum yazdıklarını ii ypmışsın doktor değişikliğiyle canım sıkıldı sabah sabah kime güvenecek bu insanlar yav canım bence yakma işinide iiyice bi araştır bence belki olmadanda oluyordur.

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

günaydın suyummmmmm
canım cumartesi günü sana yazamadan çıktım özür dilerim valla istemeden oldu en son ismini sormuştum ama önemli değil söyleyip söylememen olsun sende haklsıın
ben saklamıyorum tanıyan zaten kesin beni senayburge den tanır :)

ŞenizŞeniz

aminnn canımmmmmmmm :Saruboceq::1hug:

:kedi: Şeniz

Süperim zemuszemus ama kırmızılar bir an önce gelse daha süper olacam tabi sositososito

canım benim aslında dr. deiştirmişsin ya direk tüp bebek merz.e gitseydin
orada illaki aşılama veya tüp bebek yapmak zorunda deilsin. tahliller filmler yumurtlama takipleri v.s. normal bir dr.un yapacağı herşeyin detaylısı ve daha profesyoneli orda inan.
bu infertilite konusunda bütün uzmanlar tüp bebek merkz.de görev yapıyolar adı üstünde zaten.. hem ssk anlaşmalarıda var çoğunda. sen bilirsin yinede :1hug:

günaydın suyummmmmm
canım cumartesi günü sana yazamadan çıktım özür dilerim valla istemeden oldu en son ismini sormuştum ama önemli değil söyleyip söylememen olsun sende haklsıın
ben saklamıyorum tanıyan zaten kesin beni senayburge den tanır :)

günaydın canım opuyorumnanaktan yok kız önemli değil olur mu hiç öyle şey anlayışın için teşekkür ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:kedi: Şeniz

aklinialirimsmile:

Back
X