Günaydın kızlar! nasılsınız? var mı güzel haberler?
Günaydın idilcim hoşgeldin :1hug: ben de şimdi kadro tamam, bi idil eksik diye geçiriyodum içimden boshayallersmile
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar! nasılsınız? var mı güzel haberler?
ayy hadi işallah canım bekliyoruzzz sositososito
hosbulduk canım nasılsın gelen gıden yokmu ınsallah güzel haber verırsın sende bızlere
bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım zemuszemus
inşallah canım ya hadi bakalım hayırlısı..gerçi benim pek umudum yok ama çünkü bu ay fazla çalışamadık(
inşallah canım inşallah..yarın sabah test sonuçlarını yazarım size:)
iyiym canım saol sen nasılsın?henüz gelen giden yok yarın sabah test yapıcam canım sizede sonucunu yazıcam bakalım inş güzel haberlerle gelirim yarın sabah:)
Nanem şekerim, senin kaçıncı günün bugün cicim ?
Valla kızlar hiç bilmiyorum ne yapacağımı, şimdi gittiğim hastane de çok panalı, muayene ücreti 45TL bi de testler için ekstra 130 milyon verdik kocişle beraber, soyup soğana çevirdiler bizi valla, okadar parayı onlara vereceğime gider aşılama yaptırırdım yani, gerçi doktor çok iyi, özellikle inferilite uzmanı ama her defasında bu paraları vereceksek yandık yani(( ayrıca şu yakma işlemi de doğum yapmamış kadınlarda pek önerilmiyomuş, çok araştırdım, adetin 3. günü gittiğimde soracam doktora, mecbur değilse yakmasın dimi
((
ıyıyım canım bende ınsallah güzel haberler verıceksın canım ınsallah
bugün 3.günüm tatlımm...
eyvahedigeldismile yarın histereskopi olacam biliyonus dimi eyvahedigeldismile
günaydın kızlarrrr
bak şimdi bende sabırsızlandım:))
günaydınnnn...
naneşekerim hadi kız güzel haberlerini bekliyoruzzzzz kaydirigubbakcemile5
Günaydın idilcim hoşgeldin :1hug: ben de şimdi kadro tamam, bi idil eksik diye geçiriyodum içimden boshayallersmile
günaydın idilcim hoşgeldin...şimdilik bi haber yok:)
Yok canım gecikme gününü sormuyorum, son adetinin kaçıncı günü bugün ?
:1hug: canımsın
Hoşbulduk canım...tembeller sizi kaydirigubbakcemile3
Kızlar size bir şey sorucam...kendimi çok suçlu hissediyorum......
cumartesi dayımlara gittik, ve sabaha kadar içtik....ben de dahil herkes zil zurna sarhoş oldu
ben ki çay ve kahveyi bırakmıştım, ama sarhoş olana kadar şarap içtim....hamileysem büyük zararı var değil mi? vicdan azabı çekiyorum şu an...içmemem lazımdı ama.... :umursamaz:
evet canım gecen gun yazmıştım sana doğum yapmamış kadınlardfa önerilmiyo
bende iltihap vardı daha yara olmamıştı ama doktor yaktırma sakına demişti bana
ilaçla geçmişti yaran çok fazla değildir inşallah canım...:teselli:
bu arada gerçekten muayene pahalıymış :1ninca:
hamileysen daha başlangıçtır ben sorun olacağını sanmıyorum.ben de hamile olduğumu bilmeden sigara içmiştim çok kez.yine de risk varsa sakınmak lazım kesinlikle ilk 3 ay organ gelişimi bakımından çok önemli
günaydınlar Su.İnşallah güzel bi hafta olur.:hulya:
hee o mu:) 31.günüm canım