canımcım hangi tüp bebek merkezi istanbulun neresi ?
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi canım..Sen hangi hastaneye gidiyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım hangi tüp bebek merkezi istanbulun neresi ?
beren cim canım sen yarınmı gidecen doktora şimdiii
ayşecim ben de boşuna para vermiyim dedim ama doktor on gün dolmadan gelirsen kontrol yerine geçiyo dedi gel dedi bende o yüzden gidecem
bide ayşecim ve ipekcim siz bu hamilelikte yapılan testler varmış ya ikili üçlü felan yaptırdınzmı
Sen dostinex kullanıyor musun tekrar?
ya henüz erken diye gitmedik daha bebiş 4 hafta 4 günlük ama yarın gidicem en azından ropor falan verir dimi evde dinlenirimm
beren ya eve gidiyorum 7,30 yemek ye öbür günün yemegini yap derken 8,30-9 çay iç 9.zaten kolumu kaldırmaya hal kalmamış.havalar da bu haftaya kadar buz gibiydi bi hastalıktan kalkamadım.yaz olsam günler uzun yürürüm ama şimdi pirinç kadar yol almıyorum.yürüsem bu kadar almazdım.bi arkadaşımın eşi var 64 le başladı 5 aylık hamile 67 oldu.Ben de çok düşkün değilimdir boğazıma nasıl oluyo buna üzülüyorum.bi de senin dediğin gibi bu aydan sonra çok alınıyomuş.emzirirken de diyet yapamıyosun.nasıl olacak bakalım.mafoldumben
Hayır canım, şu an içmiyorum, doktorumu değiştirdim ben, bu doktor da tekrar tahlil istedi, ezbere ilaç vermek istemedi, bugün 12:30 ta aricam doktorumu, sonuçları söylicek, eğer gerekli görürse gel ilaç yaziyim der heralde, bakalım inşallah kendiliğinden düşmüştür bu sefer :Saruboceq:
canım inş bu günleri atlatacaksın hayırlısıyla ama kendini çok kasıyoprsun sen yapma bence kendine bunu biliyorsun bazı sorunların başı stres ve sıkıntı sen her halükarda içini ferah tut.
Çok ama çok küçük bi umudum var ama olumsuz duruma da alıştırdım kendimi iyice, hayırlısı artık canımcım boshayallersmile
Beren sana katılıyorum.
Ben de bir iki aydır tüp bebek bölümüne gidiyorum. Daha önceki doktorum oraya yönlendirdi.Aynı hastanede zaten.Ben çok memnunum
ayşecim ben de boşuna para vermiyim dedim ama doktor on gün dolmadan gelirsen kontrol yerine geçiyo dedi gel dedi bende o yüzden gidecem
bide ayşecim ve ipekcim siz bu hamilelikte yapılan testler varmış ya ikili üçlü felan yaptırdınzmı
Kızlar acayip moralim bozuk :gitme:
Smear testim kötü çıktı. Kötü ama ne bilmiyorum bişiler anlattı ama anlamadım.
ne bu kansermi veremmi ne yani dedim yok kanser olması için 10 yıl geçmesi lazım dedi
Ya kızlar her testim kötü çıkıo Allaha isyan etmiyorum ama çok yoruldum
Yumurtam çatlamış döllenme olabilir ama rahme gitmesi çok zor fatoş bu kadar umut seni çok üzer dedi dr
Haklı adam herşeyim sorunken nasıl bu kadar umutluyum hayret yaa
ne bu kansermi veremmi ne yani dedim yok kanser olması için 10 yıl geçmesi lazım dedi
Yumurtam çatlamış döllenme olabilir ama rahme gitmesi çok zor fatoş bu kadar umut seni çok üzer dedi dr
Ben ikiliyi yaptırdım risk çıkmayınca 3 lü yapmadı.hatta bi arkadaş vardı doktor ona amniyosentez yapalım sana demiş yaşı 38 di o korkunca o zaman ayrıntılı ultrasona göndereyim seni demiş.ben de bu ctsi dedim beni de göderin ayrıntılıya yok gerek yok sana onun yaştan riski vardı o yüzden gönderdim dedi.ben yine de başka bi hastaneden randevu aldım bu sabah gidicem bakalım girdirebilirsem kendimi.ama doktor risk yok dedi ya ben çerezine takılcam can sıkıntısından:hulya:
canım o 50 kiloyu nasıl almış hayret valla.aslında salsam çayıra ben de 30 kesin alırım.çünkü asla doymuyorum ve canım sürekli yemek yemek istiyo.sorun şu ki 6 ayda 12 kilo ayda 2 kilo eder.7. aydan sonra asıl bebek büyüdüğü için dehşet kilo alınıyomuş.belli zaten iştahım tavan yaptı.bakalım ya valla çok üzülüyorum ben bu ay 1 den çok almamışımdır diyodummafoldumbensen ne durumdasın kiloda?
ben düşünmüyorum yaptırmayı bişe çıksa bile kendi elimle kıyamam zaten hiç moral bozmaya gerek yok .hem bazılarıda yanlış çıkabiliyomuş arkadaşımın başına gelmiş öyle bi olay doğum yapana kadar kendine stres yapmış kız ama çocukta hiç bişe çıkmamış
Haklısın canım, ben bu telaşe memuru halimle tüp bebek de yaptırsam tutmaz valla :umursamaz: bende orta diye bişey yok, her türlü duygumu uçlarda yaşıyorum, bişeye taktı mı da takıyorum işte böyle, çok kötü bi huy aslında, nasıl başa çıkacam bilmiyorum :uhm: sanırım bu gidişle psikolojik desteğe ihtiyacım olacak -tatlicadiarzu-
yani. çünkü bizim sorunumuzu en iyi bilenler kısırlık uzmanları e bu uzmanlarda
genelde tüp bebek merkz.de çalışıyor.
evet şenaycım ben yarın histereskopi çekiliyorum tüp bebek öncesi rahime bakılacak
rahmin durumuna falan. hemde rahimde en uygun yer belirlenip embriyo oraya yerleştirilmesi için bu işlem. uzun protokol yapılacak beni istedikleri şekle getircekler o yüzden bu ay doğum kontrol kullanıyorum 21.gün başka bi ilaca başlıcam ve allahın izniyle mart adetinin 2.günü iğnelere başlıcam eyvahedigeldismile
canım ne testi bu anlamadım ben doktormu yap dedi sana
hem neden bu kadar ümitsiz konuşuyolar ki sana rast gelen doktorlar da hep ters laf etmeye baıyılıyolar kızıyorum inanki bune ya
bende böyle düşünüyordum hep ve devamlı ama herkesin düşüncesi bu testi yaptırmam
yönünde zaten kesin bi sonuc cıkmıyo riski bildiriyolar sadece şu an yaptırırım gibi
düşünüyorum ama her an cayadabilirim :)
bakalım zaman ne gösterecek
bende böyle düşünüyordum hep ve devamlı ama herkesin düşüncesi bu testi yaptırmam
yönünde zaten kesin bi sonuc cıkmıyo riski bildiriyolar sadece şu an yaptırırım gibi
düşünüyorum ama her an cayadabilirim :)
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi canım..Sen hangi hastaneye gidiyosun?
canım benimmmmmmmm :teselli:
hep diyorum Allah'tan ümit kesilmez diye ama tabiki yaşadıkların kolay değil keşke elimizden birşey gelse :teselli:
Şu cümle daha üzücü yaa "fatoşcum bu kadar umut seni üzer" umut olmadan yaşanmıyor işte.bilemiyorum ki çok mu teslimiyetçi telkin veriyoruz ama doğrusu da o bence.ne kadınlar var menapoz döneminde hamile kalıyor.umutlar bitmez inşallah canım ya inan tüm kalbimle söylüyorum inşallah olacak.
[canım ne testi bu anlamadım ben doktormu yap dedi sana
hem neden bu kadar ümitsiz konuşuyolar ki sana rast gelen doktorlar da hep ters laf etmeye baıyılıyolar kızıyorum inanki bune ya
rahim agzı kanseri için yapılan bi test
adam haklı kist tüp tıkalı daha ne olsun
bakalım zaman ne gösterecek
tatlım amniosentezden mi bahsediyorsunuz, anlamadım?