• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beren cim canım sen yarınmı gidecen doktora şimdiii

ayşecim ben de boşuna para vermiyim dedim ama doktor on gün dolmadan gelirsen kontrol yerine geçiyo dedi gel dedi bende o yüzden gidecem

bide ayşecim ve ipekcim siz bu hamilelikte yapılan testler varmış ya ikili üçlü felan yaptırdınzmı

Ben ikiliyi yaptırdım risk çıkmayınca 3 lü yapmadı.hatta bi arkadaş vardı doktor ona amniyosentez yapalım sana demiş yaşı 38 di o korkunca o zaman ayrıntılı ultrasona göndereyim seni demiş.ben de bu ctsi dedim beni de göderin ayrıntılıya yok gerek yok sana onun yaştan riski vardı o yüzden gönderdim dedi.ben yine de başka bi hastaneden randevu aldım bu sabah gidicem bakalım girdirebilirsem kendimi.ama doktor risk yok dedi ya ben çerezine takılcam can sıkıntısından:hulya:

Sen dostinex kullanıyor musun tekrar?

Hayır canım, şu an içmiyorum, doktorumu değiştirdim ben, bu doktor da tekrar tahlil istedi, ezbere ilaç vermek istemedi, bugün 12:30 ta aricam doktorumu, sonuçları söylicek, eğer gerekli görürse gel ilaç yaziyim der heralde, bakalım inşallah kendiliğinden düşmüştür bu sefer :Saruboceq:

Kızlar acayip moralim bozuk :gitme:
Smear testim kötü çıktı. Kötü ama ne bilmiyorum bişiler anlattı ama anlamadım.
ne bu kansermi veremmi ne yani dedim yok kanser olması için 10 yıl geçmesi lazım dedi
Ya kızlar her testim kötü çıkıo Allaha isyan etmiyorum ama çok yoruldum
Yumurtam çatlamış döllenme olabilir ama rahme gitmesi çok zor fatoş bu kadar umut seni çok üzer dedi dr

Haklı adam herşeyim sorunken nasıl bu kadar umutluyum hayret yaa

ya henüz erken diye gitmedik daha bebiş 4 hafta 4 günlük ama yarın gidicem en azından ropor falan verir dimi evde dinlenirimm

evet git yarın rapor verir mutlaka hatta sen iste. evde dinlenirsin hemde ilaç alırsın

beren ya eve gidiyorum 7,30 yemek ye öbür günün yemegini yap derken 8,30-9 çay iç 9.zaten kolumu kaldırmaya hal kalmamış.havalar da bu haftaya kadar buz gibiydi bi hastalıktan kalkamadım.yaz olsam günler uzun yürürüm ama şimdi pirinç kadar yol almıyorum.yürüsem bu kadar almazdım.bi arkadaşımın eşi var 64 le başladı 5 aylık hamile 67 oldu.Ben de çok düşkün değilimdir boğazıma nasıl oluyo buna üzülüyorum.bi de senin dediğin gibi bu aydan sonra çok alınıyomuş.emzirirken de diyet yapamıyosun.nasıl olacak bakalım.mafoldumben

hareket etmediğin içn güzelim yürüsen almassın bukadar
bu arada şekeri azaltablirsin. işyerinde ve evde çay içiyosun misal 2 şekerse 1 şekere düşür.

Hayır canım, şu an içmiyorum, doktorumu değiştirdim ben, bu doktor da tekrar tahlil istedi, ezbere ilaç vermek istemedi, bugün 12:30 ta aricam doktorumu, sonuçları söylicek, eğer gerekli görürse gel ilaç yaziyim der heralde, bakalım inşallah kendiliğinden düşmüştür bu sefer :Saruboceq:

Anladım canım.Doktorun değiştiğinden normal tabi.Sonuçlara göre hareket eder.Düşmüştür umarım
Benim düştü sanırım.Bu ay 28 günde oldum eskisi gibi.Yani sevindim adet olduğuma bile.Bu gün tekrar gittim doktora yine dostinex verdi.Tekrar yükselmesin diyeymiş.

canım inş bu günleri atlatacaksın hayırlısıyla ama kendini çok kasıyoprsun sen yapma bence kendine bunu biliyorsun bazı sorunların başı stres ve sıkıntı sen her halükarda içini ferah tut.

Haklısın canım, ben bu telaşe memuru halimle tüp bebek de yaptırsam tutmaz valla :umursamaz: bende orta diye bişey yok, her türlü duygumu uçlarda yaşıyorum, bişeye taktı mı da takıyorum işte böyle, çok kötü bi huy aslında, nasıl başa çıkacam bilmiyorum :uhm: sanırım bu gidişle psikolojik desteğe ihtiyacım olacak -tatlicadiarzu-

Beren sana katılıyorum.
Ben de bir iki aydır tüp bebek bölümüne gidiyorum. Daha önceki doktorum oraya yönlendirdi.Aynı hastanede zaten.Ben çok memnunum

yani. çünkü bizim sorunumuzu en iyi bilenler kısırlık uzmanları e bu uzmanlarda
genelde tüp bebek merkz.de çalışıyor.

ayşecim ben de boşuna para vermiyim dedim ama doktor on gün dolmadan gelirsen kontrol yerine geçiyo dedi gel dedi bende o yüzden gidecem

bide ayşecim ve ipekcim siz bu hamilelikte yapılan testler varmış ya ikili üçlü felan yaptırdınzmı

evet şenaycım ben yarın histereskopi çekiliyorum tüp bebek öncesi rahime bakılacak
rahmin durumuna falan. hemde rahimde en uygun yer belirlenip embriyo oraya yerleştirilmesi için bu işlem. uzun protokol yapılacak beni istedikleri şekle getircekler o yüzden bu ay doğum kontrol kullanıyorum 21.gün başka bi ilaca başlıcam ve allahın izniyle mart adetinin 2.günü iğnelere başlıcam eyvahedigeldismile

ne bu kansermi veremmi ne yani dedim yok kanser olması için 10 yıl geçmesi lazım dedi
Yumurtam çatlamış döllenme olabilir ama rahme gitmesi çok zor fatoş bu kadar umut seni çok üzer dedi dr

canım benimmmmmmmm :teselli:

hep diyorum Allah'tan ümit kesilmez diye ama tabiki yaşadıkların kolay değil keşke elimizden birşey gelse :teselli:

Şu cümle daha üzücü yaa "fatoşcum bu kadar umut seni üzer" umut olmadan yaşanmıyor işte.bilemiyorum ki çok mu teslimiyetçi telkin veriyoruz ama doğrusu da o bence.ne kadınlar var menapoz döneminde hamile kalıyor.umutlar bitmez inşallah canım ya inan tüm kalbimle söylüyorum inşallah olacak.

Ben ikiliyi yaptırdım risk çıkmayınca 3 lü yapmadı.hatta bi arkadaş vardı doktor ona amniyosentez yapalım sana demiş yaşı 38 di o korkunca o zaman ayrıntılı ultrasona göndereyim seni demiş.ben de bu ctsi dedim beni de göderin ayrıntılıya yok gerek yok sana onun yaştan riski vardı o yüzden gönderdim dedi.ben yine de başka bi hastaneden randevu aldım bu sabah gidicem bakalım girdirebilirsem kendimi.ama doktor risk yok dedi ya ben çerezine takılcam can sıkıntısından:hulya:

ben düşünmüyorum yaptırmayı bişe çıksa bile kendi elimle kıyamam zaten hiç moral bozmaya gerek yok .hem bazılarıda yanlış çıkabiliyomuş arkadaşımın başına gelmiş öyle bi olay doğum yapana kadar kendine stres yapmış kız ama çocukta hiç bişe çıkmamış

canım o 50 kiloyu nasıl almış hayret valla.aslında salsam çayıra ben de 30 kesin alırım.çünkü asla doymuyorum ve canım sürekli yemek yemek istiyo.sorun şu ki 6 ayda 12 kilo ayda 2 kilo eder.7. aydan sonra asıl bebek büyüdüğü için dehşet kilo alınıyomuş.belli zaten iştahım tavan yaptı.bakalım ya valla çok üzülüyorum ben bu ay 1 den çok almamışımdır diyodummafoldumbensen ne durumdasın kiloda?

ben 70 le başladım doktora dedim kilom çok mu napayım dedim kilon boyun iyi kaldırıyosn

genede çok kilo almamaya dikkat et dedi ve zaten 3 kg verdim bu 15 güdne nooldu

bilmiyorum ama yarın inşallah gidince öğrenirim :) bi de ben çok yürüyorum :)

benim etrafımdaki kadınlar en az 25 kg alarak yapıyolar doğumu sen 12 ne ki valla

hiçbişi doktor abartıyo sanırım biraz istersen gebelik dönemi için bi diyetisyene görün

çok yardımcı oluyorlar canım :)

hımm anladım o zaman görüjnmekte bi zarar yok :)
2 li teste daha zamanın var benim bile 2 haftam var daha ben yenimahalle devlet
hastanesine gidicem 12, haftadan itibaren orası gayet iyi :) 2 li test yaptıkları hafta
renkli ultrasona da alıyorlarmış bakalım bakalım nasıl olcak :) çok merak ediyorum
12, haftadan sonra cinsiyet de bellioluyo diolar ama biizmki göstermez sanmıyorum :(

Son düzenleme:
ben düşünmüyorum yaptırmayı bişe çıksa bile kendi elimle kıyamam zaten hiç moral bozmaya gerek yok .hem bazılarıda yanlış çıkabiliyomuş arkadaşımın başına gelmiş öyle bi olay doğum yapana kadar kendine stres yapmış kız ama çocukta hiç bişe çıkmamış

bende böyle düşünüyordum hep ve devamlı ama herkesin düşüncesi bu testi yaptırmam

yönünde zaten kesin bi sonuc cıkmıyo riski bildiriyolar sadece şu an yaptırırım gibi

düşünüyorum ama her an cayadabilirim :)

Haklısın canım, ben bu telaşe memuru halimle tüp bebek de yaptırsam tutmaz valla :umursamaz: bende orta diye bişey yok, her türlü duygumu uçlarda yaşıyorum, bişeye taktı mı da takıyorum işte böyle, çok kötü bi huy aslında, nasıl başa çıkacam bilmiyorum :uhm: sanırım bu gidişle psikolojik desteğe ihtiyacım olacak -tatlicadiarzu-

biz sana ne kadar destek olmaya çalışsakda burda insan kendi kendinin psikoloğudur buna inan.herkes bazı dönemler bişeler yaşamıştır bende çok kötü dönemler geçirdim bi ara ama kendim olmasam atlatamazdım ilk yaptığım şey her yaptığım şeyden zevk almak oldu sende kendini bırakma hemen daha yeni evlisin önüne sorunlar çıkıyo diyo şu en güzel aylarını mahvetme derim ben bırakl kendini rahatla gez toz ye iç at herşeyi kafandan bugünleri çok ararsın tatlım

yani. çünkü bizim sorunumuzu en iyi bilenler kısırlık uzmanları e bu uzmanlarda
genelde tüp bebek merkz.de çalışıyor.

evet şenaycım ben yarın histereskopi çekiliyorum tüp bebek öncesi rahime bakılacak
rahmin durumuna falan. hemde rahimde en uygun yer belirlenip embriyo oraya yerleştirilmesi için bu işlem. uzun protokol yapılacak beni istedikleri şekle getircekler o yüzden bu ay doğum kontrol kullanıyorum 21.gün başka bi ilaca başlıcam ve allahın izniyle mart adetinin 2.günü iğnelere başlıcam eyvahedigeldismile

canım inş kolay ve çabuk geçer bu dönemin inş.ve tabiki pozitif olur herşey senin adına inş.canım şimdiden kolay gelsin başlıyorsun bi maratona rabbim sana hem kolaylık verisn hemde ikizler versin inş.

canım ne testi bu anlamadım ben doktormu yap dedi sana
hem neden bu kadar ümitsiz konuşuyolar ki sana rast gelen doktorlar da hep ters laf etmeye baıyılıyolar kızıyorum inanki bune ya

bende böyle düşünüyordum hep ve devamlı ama herkesin düşüncesi bu testi yaptırmam

yönünde zaten kesin bi sonuc cıkmıyo riski bildiriyolar sadece şu an yaptırırım gibi

bakalım zaman ne gösterecek

tatlım amniosentezden mi bahsediyorsunuz, anlamadım?

tatlım, doktor önemli demiştim ya... bak insanı nasıl üzebiliyor iki dakikada.
canım benim, kadım yumurtladığı taktirde her türlü hamilelik yaşanabilir. bunu unutma. tüp bebek dal merkezine bende gittim bundan 5 ay önce kadar. gerekirse, atla gel be canım. ne kadar yol ki... bende gelirim seninle. teknoloji gelişmiş artık, sakın üzülme...

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi canım..Sen hangi hastaneye gidiyosun?

Kadıoğlu Hastanesi canım

canım benimmmmmmmm :teselli:

hep diyorum Allah'tan ümit kesilmez diye ama tabiki yaşadıkların kolay değil keşke elimizden birşey gelse :teselli:

:1hug: canımsın ya

Şu cümle daha üzücü yaa "fatoşcum bu kadar umut seni üzer" umut olmadan yaşanmıyor işte.bilemiyorum ki çok mu teslimiyetçi telkin veriyoruz ama doğrusu da o bence.ne kadınlar var menapoz döneminde hamile kalıyor.umutlar bitmez inşallah canım ya inan tüm kalbimle söylüyorum inşallah olacak.

ölede ipekçim çok sorunum var yaa :sinifsinif:

[canım ne testi bu anlamadım ben doktormu yap dedi sana
hem neden bu kadar ümitsiz konuşuyolar ki sana rast gelen doktorlar da hep ters laf etmeye baıyılıyolar kızıyorum inanki bune ya

rahim agzı kanseri için yapılan bi test
adam haklı kist tüp tıkalı daha ne olsun :delphin:

bakalım zaman ne gösterecek

tatlım amniosentezden mi bahsediyorsunuz, anlamadım?

2 li tst yapılır da risk yüksek çıarsa ve amniyosentez yapıldıgı zaman çocugun gercekten

engelli oldugu anlaşılırsa kıyamam dedi senay bende kıyamam yani bununıcın

yaptırmasak mı onu konuusyoduk

Back
X