Sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum. Korkunun ecele faydası yok. Çıkabilir diyorsunuz ben bu akşam test yapayım. İnşallah olumlu sonuç alırım. Teşekkürler.
ben 1 gün gecınce yapmıştım çıkmamışltı sanıırm 4 gün gecınce yapmştım o zaman çıktı
hayırlısı olsun canım :)
bak konuyu değiştirelim,aklıma bişey geldi;sen şimdi anlamıyosun ne olduğunu hele bi dönlemelere ,aparkatlara başlasın o zaman anlarsın.benim bebişim sağ tarafımda genelde ya da bi tarafı orda babasına doğru yattığım zaman bi görmelisin ayşe nasıl tekmeliyo bi yeri sıkışıyo galiba.ben kendimce diyorum bak sana doğru yatmamı istemiyo,eşim de kendince seni şimdiden kıskanıyo diyo.Ya şimdiden böyle bir duyguysa doğunca nasıldır acaba:ecrin_bebek:
ya evet işte Allah ım ya hepimie nasib olur sğalıkla kucaklamak inşallah çok merak
ediyorum o zamanları nasıl olcak diye gcende biri bi topikte yazmış 10 haftalıkken gittim
elini kolunu oynatıyodu ultrasonda fln diyodu onu da nasılmerak ediyorum görürüm
inşallah bende :)
eşim şimdi karnımdaki pıt pıtları kalp atışı sanıyo ya onları dinlerken gözündeki ışıltıyı
görmelisin yüzündeki ifadeyi o kadar tatlı ki ay ağlıycam sanırım :) o göbeğime
bakıyo ben onun yüzüne bakıyorum hep sanki o ifadeyi bi daha göremiycem sanıyorum
bir de tekmelediğini içerde döndğünü o zamanları hayal bile edemiyorum
sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah :)
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Gebelik konusunda çok tecrübesizim, henüz 9 aylık evliyim. Herkes farklı şeyler söyledi. Adetimin geciktiğine sevinemedim bile, kafamı çok karıştırdılar. Bu akşam idrar testi aldırıp yapacağım. Kanda kesin diyorsun ya nasıl umutlandım anlatamam, yarın ilk işim kan tahlili yaptırmak olacak.
Bir sorum daha olacak, bu 5 günlük gecikmeden sonra adet görürsem yani hamile değilsem bir sorun mu vardır doktora gitmem gerekir mi?
belli olmaz canım kadın milleti üşütr adeti gecikir stres yapar gecikr o kadar çok
faktör var ki genede sen bilirsin doktora görünmekte bi zarar olmaz :)
tatlım, tabiiki benim yawrum ve canım acıyacak.ama sende diyorsun işte, böyle doğarsa ömür boyu acı çekecek ve acı çektirecek. hiçbir zaman normal insanlar gibi olamayacak...bence herşey bizim elimizde. ben en azından böyle düşünüyorum. sağlıklı bir çocuk için yapılabilecek tetkikler varsa ve hayatta bu bize sunuluyorsa, neden kullanmayalım ki?
bu arada biz talasemi taşıyıcısıyız. bizimki biraz daha özel bir durum. 2 taşıyıcının bebişi %25 hasta olur. çokta fazla yaşayamaz zaten... onun için alınması gereken tedbirler olarak bakıyorum buna. işin içine daha dini boyutlarla girersem çıkamam canım. Eğer bu bir sınavsa, geleceğe daha iyi şartlarda, sağlam insanlar kazandırmalıyız diye düşünüyorum.
canım tabii ki eğer hasta bi şekilde doğmasını engelleyecek tedaviler varsa neden
yapılmasın yapılsın tabii ki sonucta o melekler bize emanet
ilk bebeğimde doktor zeka testi yapalım mı demişti biz istememiştik ve bebeğim 9
haftalıkken karnımda öldü...kromozom hatası veya herhangi bir özrü vardır üzülmemen
lazım vücudun bunu farketmiş demişti doktor ama o bebeiş özrü oldugu halde yaşıyorsa
eğer bilemiyorum pembecim ya gerçekten o kadar zor ki konuşmak bile zor
ne yaparım bilemiyorum ama teslimiyetten ve tevekkülden başka çare göremiyorum
ha ama nedir bebiş dünyaya gelmeden yapılabilecek bi tedavi vs varsa elbette
yapılsa iyi olur zaten bunun için ikili teste yanaştım diğer taraftan bu durumu nasıl
kaldıracağımı bilmediğim için de yaptırmasammı diyede düşnüüyorum ama yaptırıcam
sanırım artık isteğe bağlı olmaktan cıktı zaten bu testler hepimiz için hayırlısı olsun
ne desem bş şu an fisfisfis