• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
FatoŞcum dr.un smear testİnden sonra İlaÇ vermedİmİ yada bİ operasyon falan sÖylemedİmİ. Lezyon sİĞİl v.s. Varsa yarayla beraber onlarda yakılır zaten
hİÇ korkma canım hepsİnİn Çaresİ var
sperm ve yumurta olduktan sonra tıpben tedavİlerİ mÜmkÜn olan Şeyler bunlar

canım bi tedavisi yok zenselde dr a gösterdi
yakma işlemide yapılamıyor bu durumda.
zaten normal yolla gebe kalma şansım hiç yokmuş

allah yardımcın olsun dıyeyım o zaman

bu arada dun bı arkdaşımla konuşuyorduk konu nasıl oldu bılmıorum ama bu hamıleliğe geldı.arkadaşımın annesı benım bu arkadaşıma hamıle kalmadan önce son çocukta kordonlarını bağlattırmış. arkadaşımın annesı de sureklı karnında bı şişlik şişlik derken doktora gıdıor ve kadın 5.5 aylık hamıle olduğunu oğrenıo.dun dınledığımde ağzım açık kalmıştı. yanı gerçekten oldurmeyen allah oldurmez lafı vardır yaa. bak kadın kordonlarını da bağlattığı halde çocuğu olmuş. ınsanın bu dunyada yaşamaya omru varsa kımse engel olamaz allahım ne kadar buyuksunnn....yanı bızde ılışkiye gırdıkten sonra yok ayaklarını uzat yok 2-3 saat duş alma ole kal vb şeylerle uğraşıoruz .olacağı varsa olur zaten bence ..bu olaydan sonra yanı bıraktım artık allahım bana ve tum ısteyenlere hayırlı bebişler nasıp etsın tez zamanda ınşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kesinlikle öyle.bir de çocuğun olma şeklini düşündükçe insanın aklı almıyor.düşünsene 1 damla sıvıdan insan oluyor.2mm kadarken kalbi atıyor can geliyor hücreye.bunu yapan Allah için zor mu sana bana ona buna çocuk vermek.çok güzel bi örnek bu.

kesinlikle öyle.bir de çocuğun olma şeklini düşündükçe insanın aklı almıyor.düşünsene 1 damla sıvıdan insan oluyor.2mm kadarken kalbi atıyor can geliyor hücreye.bunu yapan Allah için zor mu sana bana ona buna çocuk vermek.çok güzel bi örnek bu.

o yuzden ınancım ıyıce arttı benım... kımse kafasına takmasın. yara sperm azlığı yumurtlama problemı vb hepimiz kafamıza takıoruz ama allah ol dedıkten sonra gerçekten oluyoır her şey tedavılere devam edılsın kafaya takılmasın ve allaha bol dua.cıdden her şey gusel oluacak pozıtıf düşün pozitif yaşa mısalı :kedi:

orada oluşan hücreler spremleri öldürüyormuş net olarak bunu biliom canım

ve tedavisi yokmuş öylemi yani iyice bir araştır derim ben
tüp bebek merkz.leri en iyisi canım bu konuda.
peki tüp bebekte şans ne kadarmış
tüp bebek öncesi rahimde önemliymiş biliyosun dimi
bunun için ben yarın histereskopiye gircem
bi sorun varmı yokmu bilmiyorum 2sene önce smear yapılmıştı bişi çıkmamıştı
ama bu yarınki kamerada rahimde gözükecekmiş herşey

sorun neymiş peki hani bizim anlıyacağımız bir dille söylese ya

canım ben anlatayım sana sımdı smear sonucuna göre bazı olmaması gerekn hücreler saptanmış bu hücreler burda oldugu sürece spermler orada yasayamıyor yasatmıyor bu hücreler dolayısıyla spermın rahıme ulasması ıhtımalı çok az yanı fatos yumurtluyor esının spermı normal ama sperm ulasamıyokı yumurtaya daha rahım agıznda ölüyo bu hücrelerden dolayı oradakı ortam buna ızın vermıyor bunun tedavısı yok tatlım tüp bebek uygulaması yapılabılır dedı doktor ama tutmayabılır dedı çok umutlanmasın dedı hanı tüp bebek tutma ıhtımalıde çok yuksek degılmıs canım

Allah çok büyük ınsallah mucıze yaratır fatosumada olur dualarım fatosla

idilcan gökçe beren saolun canlarımm.

zensel destegin için çok teşekkür ederim

canım ben anlatayım sana sımdı smear sonucuna göre bazı olmaması gerekn hücreler saptanmış bu hücreler burda oldugu sürece spermler orada yasayamıyor yasatmıyor bu hücreler dolayısıyla spermın rahıme ulasması ıhtımalı çok az yanı fatos yumurtluyor esının spermı normal ama sperm ulasamıyokı yumurtaya daha rahım agıznda ölüyo bu hücrelerden dolayı oradakı ortam buna ızın vermıyor bunun tedavısı yok tatlım tüp bebek uygulaması yapılabılır dedı doktor ama tutmayabılır dedı çok umutlanmasın dedı hanı tüp bebek tutma ıhtımalıde çok yuksek degılmıs canım

anladım
içeride neler oluyo bitiyo aslında hiç kimse bilmiyor
şu da var bu yüzden hamile kalamıyorsun diyolar bi bakıyosun hamile
veya hamile kalman için hiçbir sebep yok diyorlar ama olmuyo benim gibi misal.
bütün bunları tek bilen yüce rabbim
o yüzden çıkmadık candan umut kesilmez diye düşünüyorum ben

orada oluşan hücreler spremleri öldürüyormuş net olarak bunu biliom canım

fatoşcum allahtan umıt kesılmez canım benım . bak benım yazdığım orneğe .kadın kordonlarını bağlatmış yanı hamıle kalması ımkansız gbı gorunurken allahım kadının karnına bır can bırakmış. sakın umıtsızliğe kapılma...elınden gelenı elbette yap ama allah buyuk :Saruboceq:

anladım
içeride neler oluyo bitiyo aslında hiç kimse bilmiyor
şu da var bu yüzden hamile kalamıyorsun diyolar bi bakıyosun hamile
veya hamile kalman için hiçbir sebep yok diyorlar ama olmuyo benim gibi misal.
bütün bunları tek bilen yüce rabbim
o yüzden çıkmadık candan umut kesilmez diye düşünüyorum ben

yok cnm 2.5 yıldır olmuyo olmucak işte rabbim bana bunu verdi yapacagım biş yok

fatoşcum allahtan umıt kesılmez canım benım . bak benım yazdığım orneğe .kadın kordonlarını bağlatmış yanı hamıle kalması ımkansız gbı gorunurken allahım kadının karnına bır can bırakmış. sakın umıtsızliğe kapılma...elınden gelenı elbette yap ama allah buyuk :Saruboceq:

fatoşcum aynen katılıyorum gökçeye
o yüzden aslında hiç umutsuz olmamak lazım
bakmayın bana tüp bebek yaptırıcam ama
benim yaşım ilerledi 35den sonra şansım azalıcak diye
yoksa yaşım şöle 28-30 olaydı doğal denerdim

herşeyin hayırlısı allahtan canım

:1hug: pozitif enerjini alalım eskisi gibi haydi fatoş bee kim tutarseni kaydirigubbakcemile5

Kalmadı ki!!!

selam kızlar iş yerimden yeniden yazabiliyorum çok şükür size...tabi ne zaman engellerler allah bilirdeCADIARZU

yok cnm 2.5 yıldır olmuyo olmucak işte rabbim bana bunu verdi yapacagım biş yok

canım benım tek yapacağın şey tedavıne devam et ve hiç stres yapmadan her an bşey beklemeden eşinle çalışmalrına devam et ve manevıyat çok onemlı allahaıma her gun dua et tum bebek ısteyenlere içinde de kendıne ...ben ınanıorum sen anne olacaksın yakında cıdden ınanıorum yeterkı takma kafana sakın ol ...

ah bız kadınlar hemen takıoruz buyutuyoruz uzuluyoruz allahım buyuk opuyorumnanaktan

Back
X