• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok cnm 2.5 yıldır olmuyo olmucak işte rabbim bana bunu verdi yapacagım biş yok

saçmalama fatoş
çok günah ama. nerden biliyosun kızım
bak bana 3sene doldu anacım ve sorun yok diyolar
e niye olmuyo ozaman allah allah
vardır rabbimin bir bildiği
elimden geleni yapayımda ben
kim gider tüp bebek yaptırır 2. için
söylermisin bi tane var daha ne istiyosun derler benim gibisine
ama ben ne diyorum biliyomusun
ben elimden geleni yapayımda gerisini allaha emanet
rabbim demezmi sana akıl verdim ben. niyw kullanmıyosun diye.
araştır bak 3-5 dr.a git birinden çare gelmezse öteki
öteki olmazsa öteki
sen çabala sen çalış da olmazsa olmaz o kısmını allah bilir

anladım
içeride neler oluyo bitiyo aslında hiç kimse bilmiyor
şu da var bu yüzden hamile kalamıyorsun diyolar bi bakıyosun hamile
veya hamile kalman için hiçbir sebep yok diyorlar ama olmuyo benim gibi misal.
bütün bunları tek bilen yüce rabbim
o yüzden çıkmadık candan umut kesilmez diye düşünüyorum ben

canım tabıkı bunu ancak Allah bılır Allah ım ol dedıkten sonra hiçbişi engel degıl zaten ama doktorların deyısı bu zaman ne gösterır bılemeyız yanı ama ınsallah olur hiç beklemedıgı anda

fatoş sen bızım her şeyımızsın

fatoş buraya fatoş buraya eller havayaaaaaaaaaaaa hoooooooooooooooooooooooooooooop gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:roflol:

canım benım tek yapacağın şey tedavıne devam et ve hiç stres yapmadan her an bşey beklemeden eşinle çalışmalrına devam et ve manevıyat çok onemlı allahaıma her gun dua et tum bebek ısteyenlere içinde de kendıne ...ben ınanıorum sen anne olacaksın yakında cıdden ınanıorum yeterkı takma kafana sakın ol ...

ah bız kadınlar hemen takıoruz buyutuyoruz uzuluyoruz allahım buyuk opuyorumnanaktan

OFFF..SAÇMALAMA...:oklava::oklava:
allahın dediği olur bunu unutma..dua et bol bol....hep beraber edelim...canım benim..

saçmalama fatoş
öteki olmazsa öteki

Ya kesinlikle İnançım tam Rabbim vermiyorsa onunda bir sebebi var ve şükrediyorum.
Ama tıbben şansım düşük artık bunu biliyorum...

Hepinize binlerce teşekkür ediyorum iyi varsınız iyiki yanımdasınız :1hug:

saçmalama fatoş
öteki olmazsa öteki

kesınlıkle beren e katılıorum ben

sen elınden gelenı yap ve gerısını allahıma bırak. allahım hakkından hayırlısı neyse onu verır zaten sana. ama hemen yılma çabala çalış araştır bak ama bunları yaparken kendını harap etmeden stres olmadan yap bıtanem opuyorumnanaktan

sen elınden gelenı yap ve gerısını allahıma bırak. allahım hakkından hayırlısı neyse onu verır zaten sana. ama hemen yılma çabala çalış araştır bak ama bunları yaparken kendını harap etmeden stres olmadan yap bıtanem opuyorumnanaktan

az önce bende sana katılmıştım :roflol:
bir bütün olduk ikimiz gökçeee olumunekankayizsmile
gökçeberen nasıll kaydirigubbakcemile3

bayankarasu ıpek ayşe senay ve diğer arkadaşlarım sesım gelmıor anlıorum da yazdıklarım da mı ghelmıor yahu zemuszemus

Canımmmmmmmmmmmm :1hug: kusura bakma şimdi gördüm mesajını, dersteyim, ara sıra kaçamak yapabiliyorum ancak, o yüzden kaçırıyorum bugün hep muhabbeti bilmiyorumkismile
Çalışmalara tam gaz devam haaa aklinialirimsmile hadi bakalım bu ay tutturacaksınız inş. :Saruboceq:

az önce bende sana katılmıştım :roflol:
bir bütün olduk ikimiz gökçeee olumunekankayizsmile
gökçeberen nasıll kaydirigubbakcemile3

fatoş sen bızım her şeyımızsın

fatoş buraya fatoş buraya eller havayaaaaaaaaaaaa hoooooooooooooooooooooooooooooop gummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:roflol:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ya kesinlikle İnançım tam Rabbim vermiyorsa onunda bir sebebi var ve şükrediyorum.
Ama tıbben şansım düşük artık bunu biliyorum...

Hepinize binlerce teşekkür ediyorum iyi varsınız iyiki yanımdasınız :1hug:

ahhhh ahhhh
insan psikolojisi.. ne desekte şu anda sen kafandakini hissettiklerini yaşıyosun
canım arkadaşım sen azcık rahatla sonra oku bizim yazdıklarımızı
%1 de bir şanstır bunu unutma olurmu arkadaşım..:1hug:

fatoş yemin ederim içimden çok kuvvetli bi ses bunu yaşayacağını söylüyor.biz de senin için dua ediyoruz.ama nolursun sen moralini bozma,ne kadar güçlü olursan o kadar düzgün gider herşey.

fatoş yemin ederim içimden çok kuvvetli bi ses bunu yaşayacağını söylüyor.biz de senin için dua ediyoruz.ama nolursun sen moralini bozma,ne kadar güçlü olursan o kadar düzgün gider herşey.

allahımmmm inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

nerelerdesin hemşo?o kadar zaman oldu uğramadın..nasıl gidiyo hamilelik?:CüvCüv:

canım iş yerimde bi girdim bi daha giremedim kk ya nazar değdirdim kendi kendime..hamilelik iyi çok şükür sabah bulantılarını saymazsak tabii..bu arada doktorumu değiştirdim ben fatih beye gidiyorum artık sen kime gidiypdun ipek?

ahhhh ahhhh
insan psikolojisi.. ne desekte şu anda sen kafandakini hissettiklerini yaşıyosun
canım arkadaşım sen azcık rahatla sonra oku bizim yazdıklarımızı
%1 de bir şanstır bunu unutma olurmu arkadaşım..:1hug:

tamam söz toparlanacam sizi çok seviyorum kızlar sizlerden başkada kimse anlamıyor zaten beniii :1hug: :1hug:

KARASUUUUU...yokmu doktordan ses...söyle sekretere hızlı davransın... :mymeka:

Sorma canım yaa. ben de iyice heyecan yapmaya başladım valla, kendimde prolaktini berak ediyorum, bi de kocişin sonuçlarını daha çok merak ediyorum boshayallersmile inşallah kötü bişey çıkmaz yaa :Saruboceq:
Ama doktor da gerçekten çok yoğun oluyo, bütün gün odasına girip çıkan hastanın haddi hesabı yok valla :bbo: bi giren de en az yarım saat çıkamıyo :sinifsinif:

Back
X