• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya ben de kızıma güneş ya da başak ismini koymayı düşünüyorum.sizinkilere baktım da çok mu sıradan kalıyor?

slm kızlarrr... opuyorumnanaktan
fatoşcum yazdıklarını okudum ve çok kızdım sana ne bu umutsuzluk canım ya hiçbir zaman umudunu yitirme Allahın gücü rahmeti o kadar enginki eminim sen ne kadar imkansız diye düşünsen bile bir gün elbet dualarının karşılığını alıcaksın...Allah seni bebek sahibi yapıcak buna yürekten inanman gerekiyor pes etmemen gerekiyor...
bir çocuk düşün kendini yırtıyor yerden yere vuruyor çikolata için sen yok diyorsun ama yinede vazgeçmiyor istemeye devam ediyor,bide bir çocuk düşün çikolata istiyor ama sen yok deyince kabul ediyor razı oluyor sen olsan hangisine çikolatayı verirsin?
Allah da çok isteyen kuluna elbet birgün verir bugün yada yarın ama eninde sonunda verir bunu unutma sakın...

karasucum seninde eltine çok üzüldüm inşallah Allah ona tekrar bir şans daha verir diye umuyorum...birde o öle diye bende öle olucakmıyım düşüncesine kapılma sakın...sadece kendini boş yere yıpratmış olursun...

guzel fıkırlerını almaktan onur duyarım berencım olumunekankayizsmile
ama ben tarıhten esıntıler olsun ıstıorum bebişlerimın ısımlerınde han hakan Türk isimleri olsun ıstıorum ama onceliğim boğaç han olacak bakalım opuyorumnanaktan

İSTEDİĞİN NEYSE İÇİNE SİNEN NEYSE O DUR KUŞUM

ya ben de kızıma güneş ya da başak ismini koymayı düşünüyorum.sizinkilere baktım da çok mu sıradan kalıyor?

ay canım saol içime su serptin yaaa.en çok bu isim sinmişti banakaydirigubbakcemile5

GÜNEŞŞŞ :lepi:

bir de ben isim düşünürken hep soyadıyla uymasına bakarım kızlar :)) hani adı ve soyadı uyumlu olsun :)

işte gidiom gidiom geliom karar veremiom.hiç kolay değilmiş isim konusu:kahve:

BİZ BERKE VE YAĞIZ ARASINDA KALMIŞTIK
GECE SU GELDİ SABAH DOĞUMA GİRİCEM HALA NET DEİLDİ İSİM
AMA ANNEMİLE BERABER BEBEK İÇİN ALDIĞIMIZ KARYOLA SETİNDE TESADÜFEN YAĞIZ İSMİ YAZIYOMUŞ EVE GELİNCE GÖRDÜK. EŞİME DE YAĞIZ OLSUN DEDİM AMA O BERKE İSTEDİ. BERKE OLDU. ADIYLA YAŞASIN OĞLUM BENİM sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile5

:mymeka: :roflol:

kaydirigubbakcemile5

SEN GÜNEŞ KOYSANA LEE ÇOK GÜZEL GÜNEŞ İSMİ

AMA ESKİLER DERKİ,
DOĞAYLA İLGİLİ İSİM KOYMAYIN ÇOCUKLARINIZA
KAYA TOPRAK YILDIZ YAĞMUR BULUT GÜNEŞ ADA V.S.
GÜNAHMIŞ :bbo:

alla alla yeni duydum.aslında ada da cok guzel isim ama çağan ırmak suyunu çıkarttı.ben de medyayla ünlü olan isimleri koymak istemiyorum.tanem de şimdi acunun tanemi var ya popüler olma yolunda gidiyo bakalım.

bir de ben isim düşünürken hep soyadıyla uymasına bakarım kızlar :)) hani adı ve soyadı uyumlu olsun :)

aaaa bu da düşünülmez mi??defalarca isim soy isim birlikte söylenip uyumuna bakılırkaydirigubbakcemile3

Back
X