• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Siz üçünüz gecelerde can yoldaşı oldunuz bana;hakikaten 3 aydır sizsiz uyumadım gibi bişey. Gerçi gececi arkadaşlar arttı;bu da çok hoşuma gidiyor.Umarım güzel paylaşımlar devam eder.

Gece ekibine geçen hamile kalıyor arkadaşlar;bakın Butetr'da bize katılmıştı son zamanlarda;Zelseh' de uğruyo :sm_cool: Daha sık gelin.... opuyorumnanaktan

Bana gelince;içimde bir burukluk var evet;ama eminim hamile olsam da aynı burukluk olacaktı içimde.yaş 30 ama ben anne olmaya,o psikolojiye hala hazır rhissetmiyorum kendimi sanırım.

Hamile kalma duygusuna teğet bile geçmezken;sizinle içinde buldum kendimi ve kaptırdım olayın akışına;sevinenlerle sevindiiiimmm,üzülenlerle üzüldüm.Ve hep hamiş haberleri aldığımda yaşadığım kaygıları da sindiremediğim içinolsa gerek 'kendimin olsa bu kadar içten sevinemezdim herhalde' dedim durdum.

Allah herkese vermesi gerektiği zamanı biliyor.Benim için de öyle eminim;önce benim hazır olmamı istiyor diye düşünüyorum.

Yaaa,ne çok konuştum ben... Velhasıl içimde buruk bir sevinç var.O da ne demek bilmiyorum ya neyse!!!! mafoldumben

Ne içten yazmışsın.İnşallah en hayırlı zamanda,en güzel şeklide hamile kalırsın canım.Eşinin yanında olması,o özel anlarına tanıklık etmesi çok önemli...Bu güzel dönemi birlikte yaşayacaksınız demek ki

canımm yaaaa bız her zaman burda olacagız...gerek uzulecegız gerek sevınecegız ama hep bırlıkte..tamam bu ayda olmayabılır ama umutsuzluga kapılmak ıcın daha cok erken..30 cok gec kalınmıs bı yas degılkı...emınım kı kısa zamanda olacak..burada hep beraber kutlayacagız..ama pes etmek yok...tamam mola verıyorsun beklerız ama sonra yıne devam..bızden kacamazsııınnnn:oklava:

çok iyi anlıyorum smart seni.. bugün kendi kendime erken mi diye düşündüm hatta ama bunun için çook geç kalmıştım. inanılmaz bir sorumluluk, yük...tamam çok güsel bir duygu. eşsiz, benzersiz ama...sen artık ikinci planda kalıyorsun, o hep herşeyden önde... anlatılması ve gerçekten yaşamasıda zor bi yerde... yavaş yavaş belkide alışacaksın hamile kalma fikrinede... bizi bırakıyor mu dedim okurken hattaaa..... yuukk öle bişiii!!!

canımm yaaaa bız her zaman burda olacagız...gerek uzulecegız gerek sevınecegız ama hep bırlıkte..tamam bu ayda olmayabılır ama umutsuzluga kapılmak ıcın daha cok erken..30 cok gec kalınmıs bı yas degılkı...emınım kı kısa zamanda olacak..burada hep beraber kutlayacagız..ama pes etmek yok...tamam mola verıyorsun beklerız ama sonra yıne devam..bızden kacamazsııınnnn:oklava:

evet canım ben de sana aynen katılıyorum bizden kurtulamazsın canım :oklava:
ayrıca sen de hep bizim yanımızda oldun biz de sana teşekkür ederiz :1hug:
mola verdiğin zamanda da iyice düşünürsün kendinle başbaşa kalıp canım senin için de iyi olur,tabi gönül isterki ara verme ama şartlar bunu gerektiriyor mecburen..her zaman yanındayız olumunekankayizsmile

Ne içten yazmışsın.İnşallah en hayırlı zamanda,en güzel şeklide hamile kalırsın canım.Eşinin yanında olması,o özel anlarına tanıklık etmesi çok önemli...Bu güzel dönemi birlikte yaşayacaksınız demek ki

Teşekkür ederim canımcım!İçimden geçenleri yazdım hakikaten de. :kedi:
Eşim de gitmeden bir sperm sayımı yaptıracak sanırım;bu akşamki tavrından öyle anladım.karar onun.

Umarım ben denemeler yaparken hepiniz hamiş olursunuz ve bana gaz veirrsiniz yeniden başladığımızda hihoyyyt

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Teşekkür ederim canımcım!İçimden geçenleri yazdım hakikaten de. :kedi:
Eşim de gitmeden bir sperm sayımı yaptıracak sanırım;bu akşamki tavrından öyle anladım.karar onun.

Umarım ben denemeler yaparken hepiniz hamiş olursunuz ve bana gaz veirrsiniz yeniden başladığımızda hihoyyyt

Tabi bir de o test vardı.Yaptırsın tabi.İlla ki bişey çıkacak diye değil elbet.Ama biz de yaptırdığımız için biliyorum.Kafası rahatlıyo insanın.a.s

kızlar bebişin uykusu gelmiş...
çook kısa zamanda hepimiz hamiş olucaz, moraliniz yüksek olsun kızlar,kalbim hep sizinleee...
iyi gecelerrrr

çok iyi anlıyorum smart seni.. bugün kendi kendime erken mi diye düşündüm hatta ama bunun için çook geç kalmıştım. inanılmaz bir sorumluluk, yük...tamam çok güsel bir duygu. eşsiz, benzersiz ama...sen artık ikinci planda kalıyorsun, o hep herşeyden önde... anlatılması ve gerçekten yaşamasıda zor bi yerde... yavaş yavaş belkide alışacaksın hamile kalma fikrinede... bizi bırakıyor mu dedim okurken hattaaa..... yuukk öle bişiii!!!
Pembe'cim!Ben de hamile kaldığımda o söylediğin duyguları yaşamaktan korkuyorum içimde,derinde bir yerde hala kocaman ama bir o kadar da küük bir çocuk var ve o bana 'ben daha büyümedim!;ne yaptın sen!'deyip duruyordu günlerdir.Ama öte yanda bir de hayatın gerçekleri var;eşim istiyor ve ben de her zaman genç kalmayacağım.Eğer bu yola girildiyse geç kalınmaması gerektği de bir gerçek.O yüzden olaya sen de lütfen bu açıdan bak kendinle konuşma fırsatın olduğunda.

Bırakmaya bırakılmaya gelince;şu müfettişler bi gitsin maceralarınızı tam gaz dinlemek için yine burda olacağım tabiki.... :lepi:

evet canım ben de sana aynen katılıyorum bizden kurtulamazsın canım :oklava:
ayrıca sen de hep bizim yanımızda oldun biz de sana teşekkür ederiz :1hug:
mola verdiğin zamanda da iyice düşünürsün kendinle başbaşa kalıp canım senin için de iyi olur,tabi gönül isterki ara verme ama şartlar bunu gerektiriyor mecburen..her zaman yanındayız olumunekankayizsmile

Ben çok severim insanların derdini paylaşmayı;imkanım varsa çok az bile olsa merhem olacağımı bilsem son damlasına kadar o tüpü sıkmayı ve olandan fazlasını vermeye çalışamyı....

Ama hayata bugün baktığında insanlar bırak arkadaşlıkları dostlukları bile tek taraflı yaşar olmuş.Derdini anlatmaktan ,kimseyi dinlemez olmuş.... Burayı belki de ondan sevdim bilmiyorum.Herkes aynı özveriyi göstermese bile çoğu arkadaş paylaşımı çift yönlü tautmaya çalışıyor.

Mutluyum çünkü ;hayalimdeki topik oldu burası;mutsuzum çünkü kafam allak bullak....

Ya,ben bu akşam çok melankoli takılır oldum.Ne dediğim de belli değil. :roflol:

Ben hamile kalma konusunda şöyle düşünüyorum.Basit,küçük bir tez diyelim.
Eşlerde herhangi bir sorun yoksa,çalışmalar başlamılşsa ya hemen ilk ay oluyor ya da takiben 2. 3 ay da.Bu süre zarfında olmadısa,ilk bikaç ayda;
sonra belli bir süre olmuyor, çünkü anne adayında stres tavan yapıyor,endişeler başlıyor...Bende de olduğu gibi hormonlar tavan yapıyor,vs.....:dilcikar:

Ben çok severim insanların derdini paylaşmayı;imkanım varsa çok az bile olsa merhem olacağımı bilsem son damlasına kadar o tüpü sıkmayı ve olandan fazlasını vermeye çalışamyı....

Ama hayata bugün baktığında insanlar bırak arkadaşlıkları dostlukları bile tek taraflı yaşar olmuş.Derdini anlatmaktan ,kimseyi dinlemez olmuş.... Burayı belki de ondan sevdim bilmiyorum.Herkes aynı özveriyi göstermese bile çoğu arkadaş paylaşımı çift yönlü tautmaya çalışıyor.

Mutluyum çünkü ;hayalimdeki topik oldu burası;mutsuzum çünkü kafam allak bullak....

Ya,ben bu akşam çok melankoli takılır oldum.Ne dediğim de belli değil. :roflol:

canım asıl bizleri bir araya toplayan sensin en büyük teşekkürü sen hakediyorsun burda :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ben hamile kalma konusunda şöyle düşünüyorum.Basit,küçük bir tez diyelim.
Eşlerde herhangi bir sorun yoksa,çalışmalar başlamılşsa ya hemen ilk ay oluyor ya da takiben 2. 3 ay da.Bu süre zarfında olmadısa,ilk bikaç ayda;
sonra belli bir süre olmuyor, çünkü anne adayında stres tavan yapıyor,endişeler başlıyor...Bende de olduğu gibi hormonlar tavan yapıyor,vs.....:dilcikar:

bak bu tezıne ben katılıyorum..cunku canılı bır ornegım..evlendım ve ıkıncı ay ahmıle kalmıstımmdaha dusunmuyodum bıle..stres hıc yoktu..olu dogum oldu ve ıkıncı hamılelıgı dusundugumde stres tavan yapmıstı ve tam 9 ay olmamıstı..doktor psıkolojık dıyordu..gercektende oyle..ama yıne olmuyoooooooooooooo:oklava:

Back
X