• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Herkesler kacmıs :) Kacırmısım daha dogrusu :))

Benıde ekler mısınız lısteye,bız daha yenı basladıkta denemelere:utangac:
Beklenen reglm 25 şubat...:asigim:

günaydın kızlar.dün acayip yoğundum..hiç okuyamadım naptınız nettiniz..karasu dr.la görüşmüşündür inşallah canımmm?????

günaydın kızlar.dün acayip yoğundum..hiç okuyamadım naptınız nettiniz..karasu dr.la görüşmüşündür inşallah canımmm?????

Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan dün akşam doktorum çok yoğun olduğu için ancak sekreteriyle görüşebildim, o da sonuçlarımın gayet iyi olduğunu söyledi, hormonlar çok iyi durumdaymış, sadece pko varmış dedi, o da basit bişey, halledilir dedi, çok mutlu oldum zemuszemus ama kocişiminkini söylemedi, ona bakmamıştım dedi bilmiyorumkismile smear de temiz çıkmış zemuszemus

Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan dün akşam doktorum çok yoğun olduğu için ancak sekreteriyle görüşebildim, o da sonuçlarımın gayet iyi olduğunu söyledi, hormonlar çok iyi durumdaymış, sadece pko varmış dedi, o da basit bişey, halledilir dedi, çok mutlu oldum zemuszemus ama kocişiminkini söylemedi, ona bakmamıştım dedi bilmiyorumkismile smear de temiz çıkmış zemuszemus

canım var ya acaip sevindim sonuçlara.inşallah en geç mart ayı hamiş listesinde adını görürüz.:Saruboceq:

ayyy..çok sevindim canım benim..bundan sonrası moral moral moral...tamammı....yerimseniben
cumarteside ben gidiyorum..hadi hayırlısı..dua edin...

günaydın herkesee!!!
butterflyyyyyyy çok sevindim senin adına inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın... :lepi:
bu arada ben sabah test yaptım kızlar negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi..beklemedeyiz hala boshayallersmile

canım benimmm :1hug: çok şükür sonuçların iyi çıkmışşş çok sevindim varyaaa...
inşallah kocişininde sonuçları iyidir...Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın inş :Saruboceq:

Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

inanmıyorum,harika bi haber bu ya.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ya.söyledin mi eşine falan.:CüvCüv:

günaydın herkesee!!!
butterflyyyyyyy çok sevindim senin adına inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın... :lepi:
bu arada ben sabah test yaptım kızlar negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi..beklemedeyiz hala boshayallersmile

günaydın canım...ne umudunu kaybet,,nede kesin hamişsin diye bekle...hayırlısını dile...tamammı..moral bozmak yok...allah gönlüne göre versin canım benim...

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten ben de çok sevindim ama hala kocişin sonuçlarını merak ediyorum eyvahedigeldismile inşallah onda da çok kötü bi sonuç çıkmaz da hayırlısıyla alırız biz de meleğimizi kucağımıza :Saruboceq:
Bu arada butter için de çok sevindim :lepi: topiğimizin bir meleği daha oldu, inşallah arkası da gelecek, nanem şekerim gelmemiş adetten ümit kesilmez unutma, inşallah kırmızılar gelmez hayatım :1hug:
Bu arada benimki de hala gelmedi eyvahedigeldismile

hoşbulduk nanecim:)burcu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim..kızlar bugün çok kalamıycam birazdan duruşmaya gidicem

burcucum çok sevindim senin adına bu ay ne bereketli oldu ya süper :lepi:
Allah analı babalı büyütsün inşallah...Allah sağlıkla mutlulukla kucagına almayı nasip eder inş opuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin adına, kimbilir nasıl heyecanlanmışsınızdır şimdi boshayallersmile Allah tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu :Saruboceq:

vay beee.o çift çizgiyi bizde görebilecekmiyiz...ay yaaa..hem mral bozmak yok diyorum hem söylediğime bak...gıcıkmıyım...kafamçokkarıştı
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...aminnnnnn....

inanmıyorum,harika bi haber bu ya.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ya.söyledin mi eşine falan.:CüvCüv:

Amin canım çok teşekkür ederim. Testi bu sabah eşim işe giderken yaptım. Daha çift çizgileri görür görmez söyledim. Sanırım işe uçarak gitti. :ecrin_bebek: zemuszemus Bugün misafirlerim gelecek yarın da ilk işim doktora gidip durumumu öğrenmek olacak. İçim içime sığmıyor. opuyorumnanaktan Allah hepinizden razı olsun! :nazar: :Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Back
X