Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.dün acayip yoğundum..hiç okuyamadım naptınız nettiniz..karasu dr.la görüşmüşündür inşallah canımmm?????
Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan dün akşam doktorum çok yoğun olduğu için ancak sekreteriyle görüşebildim, o da sonuçlarımın gayet iyi olduğunu söyledi, hormonlar çok iyi durumdaymış, sadece pko varmış dedi, o da basit bişey, halledilir dedi, çok mutlu oldum zemuszemus ama kocişiminkini söylemedi, ona bakmamıştım dedi bilmiyorumkismile smear de temiz çıkmış zemuszemus
Günaydın canımmmmmm opuyorumnanaktan dün akşam doktorum çok yoğun olduğu için ancak sekreteriyle görüşebildim, o da sonuçlarımın gayet iyi olduğunu söyledi, hormonlar çok iyi durumdaymış, sadece pko varmış dedi, o da basit bişey, halledilir dedi, çok mutlu oldum zemuszemus ama kocişiminkini söylemedi, ona bakmamıştım dedi bilmiyorumkismile smear de temiz çıkmış zemuszemus
Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Günaydın kızlar
günaydın herkesee!!!
butterflyyyyyyy çok sevindim senin adına inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın... :lepi:
bu arada ben sabah test yaptım kızlar negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi..beklemedeyiz hala boshayallersmile
Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
vay beee.o çift çizgiyi bizde görebilecekmiyiz...ay yaaa..hem mral bozmak yok diyorum hem söylediğime bak...gıcıkmıyım...kafamçokkarıştıDün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
inanmıyorum,harika bi haber bu ya.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ya.söyledin mi eşine falan.:CüvCüv: