Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım var ya acaip sevindim sonuçlara.inşallah en geç mart ayı hamiş listesinde adını görürüz.:Saruboceq:
burcucum çok sevindim senin adına bu ay ne bereketli oldu ya süper :lepi:
Allah analı babalı büyütsün inşallah...Allah sağlıkla mutlulukla kucagına almayı nasip eder inş opuyorumnanaktan
Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
günaydın canım...ne umudunu kaybet,,nede kesin hamişsin diye bekle...hayırlısını dile...tamammı..moral bozmak yok...allah gönlüne göre versin canım benim...
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten ben de çok sevindim ama hala kocişin sonuçlarını merak ediyorum eyvahedigeldismile inşallah onda da çok kötü bi sonuç çıkmaz da hayırlısıyla alırız biz de meleğimizi kucağımıza :Saruboceq:
Bu arada butter için de çok sevindim :lepi: topiğimizin bir meleği daha oldu, inşallah arkası da gelecek, nanem şekerim gelmemiş adetten ümit kesilmez unutma, inşallah kırmızılar gelmez hayatım :1hug:
Bu arada benimki de hala gelmedi eyvahedigeldismile
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
bayankarasu canım benım sonuçlar ıyıymıs çok sevındım ınsallah tez zamanda gelır melegın tatlım
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin adına, kimbilir nasıl heyecanlanmışsınızdır şimdi boshayallersmile Allah tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu :Saruboceq:
günaydın canım hoşgeldin.... :1hug:
canım tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı basımıza
nanesekerım canım benım test yapmıssın negatıf çıkmıs ama lütfen hemen üzülme bakalım belkıde melegın gelmıstır ama ıdrar testınde daha görünmüyordur dualrım senınle tatlım
Sağol canımmmmmmmmmmm :1hug: bak saa bişey sorucam, butter için proseed diye bi ilaç isminden bahsetmişsin, geçmişi okurken gözüm takıldı, ne işe yarıyo bu ilaç sen bilirsin bilmiyorumkismile
Aminnnnn. Teşşekkürler canım. Allah sizlere de hayırlısı ile sağlıklı bebişler versin canım. opuyorumnanaktan
canım benım bu preseed spermlerın içerıde daha uzun yasamasını saglıyo ve gebelıge yardımcı oluyor daha önce burada yayınlamıstım ben bunu ama pek ılgılenen olmadı egerkı ıstersen daha çok bılgı verırım canımcım