• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayankarasu canım benım sonuçlar ıyıymıs çok sevındım ınsallah tez zamanda gelır melegın tatlım

burcucum çok sevindim senin adına bu ay ne bereketli oldu ya süper :lepi:
Allah analı babalı büyütsün inşallah...Allah sağlıkla mutlulukla kucagına almayı nasip eder inş opuyorumnanaktan

Sağol canım çok teşekkürler. Aminnnn .. Tüm isteyenlere yaşatsın Rabbim bu güzel duyguyu.. opuyorumnanaktan

Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı basımıza

günaydın canım...ne umudunu kaybet,,nede kesin hamişsin diye bekle...hayırlısını dile...tamammı..moral bozmak yok...allah gönlüne göre versin canım benim...

çok saol canım ya :1hug: umudumu hiç kaybetmedim yine kaybetmicem... Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah olmasa da vardır bi hayır deyip Allahtan umut kesmemek lazım...

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten ben de çok sevindim ama hala kocişin sonuçlarını merak ediyorum eyvahedigeldismile inşallah onda da çok kötü bi sonuç çıkmaz da hayırlısıyla alırız biz de meleğimizi kucağımıza :Saruboceq:
Bu arada butter için de çok sevindim :lepi: topiğimizin bir meleği daha oldu, inşallah arkası da gelecek, nanem şekerim gelmemiş adetten ümit kesilmez unutma, inşallah kırmızılar gelmez hayatım :1hug:
Bu arada benimki de hala gelmedi eyvahedigeldismile

inşallah kocişininde sonuçları çok iyidir de bu ay olmasada en azından içinizdeki umudu heyecanı kaybetmeden yeniden başlarsınız çalışmalara :lepi:
ewet gelmemiş adetten umut kesilmez inşallah canım ikimizide süpriz olur opuyorumnanaktan

nanesekerım canım benım test yapmıssın negatıf çıkmıs ama lütfen hemen üzülme bakalım belkıde melegın gelmıstır ama ıdrar testınde daha görünmüyordur dualrım senınle tatlım

bayankarasu canım benım sonuçlar ıyıymıs çok sevındım ınsallah tez zamanda gelır melegın tatlım

Sağol canımmmmmmmmmmm :1hug: bak saa bişey sorucam, butter için proseed diye bi ilaç isminden bahsetmişsin, geçmişi okurken gözüm takıldı, ne işe yarıyo bu ilaç sen bilirsin bilmiyorumkismile

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim senin adına, kimbilir nasıl heyecanlanmışsınızdır şimdi boshayallersmile Allah tüm isteyenlere yaşatsın o duyguyu :Saruboceq:

Amin canım, çok sağol. Çok heyecanlıyım yerde miyim gökte miyim bilemiyorum. ah bir de doktora gidip öğrensem içim rahat edecek o zaman. Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin :Saruboceq:

canım tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı basımıza

Aminnnnn. Teşşekkürler canım. Allah sizlere de hayırlısı ile sağlıklı bebişler versin canım. opuyorumnanaktan

nanesekerım canım benım test yapmıssın negatıf çıkmıs ama lütfen hemen üzülme bakalım belkıde melegın gelmıstır ama ıdrar testınde daha görünmüyordur dualrım senınle tatlım

saol canım benimm:1hug: inşallah dediğin gibidir canım..ama yoksada üzülmücem vardır onunda bi vakti...

Sağol canımmmmmmmmmmm :1hug: bak saa bişey sorucam, butter için proseed diye bi ilaç isminden bahsetmişsin, geçmişi okurken gözüm takıldı, ne işe yarıyo bu ilaç sen bilirsin bilmiyorumkismile

canım benım bu preseed spermlerın içerıde daha uzun yasamasını saglıyo ve gebelıge yardımcı oluyor daha önce burada yayınlamıstım ben bunu ama pek ılgılenen olmadı egerkı ıstersen daha çok bılgı verırım canımcım

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir

Aminnnnn. Teşşekkürler canım. Allah sizlere de hayırlısı ile sağlıklı bebişler versin canım. opuyorumnanaktan

amın canım amın senın bu ay nasıl belırtılerın vardı tatlım ve nasıl çalışmıstrın yanı anlatsana bıraz bızlere

canım benım bu preseed spermlerın içerıde daha uzun yasamasını saglıyo ve gebelıge yardımcı oluyor daha önce burada yayınlamıstım ben bunu ama pek ılgılenen olmadı egerkı ıstersen daha çok bılgı verırım canımcım

Ayyyy ben doktoruma söylesem bana yazar mı bu ilacı acaba bilmiyorumkismile valla aklıma yatmadı değil canımcım boshayallersmile

Back
X