• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayyyy ben doktoruma söylesem bana yazar mı bu ilacı acaba bilmiyorumkismile valla aklıma yatmadı değil canımcım boshayallersmile

canım bu ılacı doktorlar yazamıyor sen özel olarak alıyosun ayrıca doktoruna dersen kullanma der çünkü işlerıne gelmıyor genelde ama çok tanıdıgım var bununla hamıle kalan

Zehselcim bu ilaç ne yoluyla alınıyo, hap değil galiba öyle mi? bilmiyorumkismile

canım bu ılaçbır jel tüp içinde gelıyo özel sırıngalrı var ondan 3mg alınıp vajınaya sıkılıyo ve vajınaya sıkıldıktan 15dk içinde ılıskı olması sart canımcım

vay beee.o çift çizgiyi bizde görebilecekmiyiz...ay yaaa..hem mral bozmak yok diyorum hem söylediğime bak...gıcıkmıyım...kafamçokkarıştı
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...aminnnnnn....

Aminnnnnn :Saruboceq:

Her ay adetim gecikmeden test yapardım. Hep tek çizgi çıkardı yıkılırdım. Hamile olmadığımı bilirdim, hissederdim ama o kadar çok bebiş istediğim için yine de yapardım. Testin adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılması gerektiğini bile bilmiyordum; dün buradaki arkadaşlarla paylaştım. Bu sabah da korka korka yaptım. O çift çizgiyi görünce gözlerim doldu. Sakın moralini bozma. Biz umudumuzu yitirmiştik, Allah bize bu mutluluğu yaşattı. Rabbim dilerse her şey olur sadece biraz zaman gerekli.

Yürekten diliyorum Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin. Amin opuyorumnanaktan

hiç bana dua etmek yok...... :dilcikar:

canım benim ya.elbette sen de varsın.inan dua ederken herkesi katıyorum.karasunun testlerinden konu acılınca...canım ya inşallah sen de yaşacaksın bunu herkes de yaşacak.burdan bebeklerimize mama tarifi vericez:Saruboceq:

amın canım amın senın bu ay nasıl belırtılerın vardı tatlım ve nasıl çalışmıstrın yanı anlatsana bıraz bızlere

Bendeki tek belirti göğüslerim şişti ve dokunduğumda acıyordu. Bir de her ay çektiğim adet sancılarım ve adet şişkinliğim olmadı. Ama bu iki belirti çok kesin hamileyim dedirtebilecek durumda değildi. Hatta herkeste baş dönmesi, mide bulantısı olurmuş; bende hiç biri olmadı. Nasıl çalıştığıma gelince Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe'nin sitesinde gezinirken okumuştum. Hamile kalmak için gün aşırı yapmak gerekiyormuş. Bunu uyguladık. Bir de folic asit kullanıyordum doktor vermişti. Bir de sabahları bir çay kaşığı polen tozu ve bal yiyordum tatlım.

zehsel geç yazdım kusura bakma bebiş yaramaz sanırım her sabah kendini hatırlatıyo miğdem artık çok bulanır oldu ama başka şikayetim yok çok şükür..
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi

canım benim ya.elbette sen de varsın.inan dua ederken herkesi katıyorum.karasunun testlerinden konu acılınca...canım ya inşallah sen de yaşacaksın bunu herkes de yaşacak.burdan bebeklerimize mama tarifi vericez:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar yaa...evlendim evleneli düzenim altüst oldu..iki ay oldu yine adet görmedim..allahım yaa kötü bişey varsa diyorum bi taraftan..dostinex düşürmedide ondanmı acaba...

sağol canım benimmmm...a.s.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

hadi bakalım kızlarrrrr 6 hamılemız olmus bu ay daha öncekı aylarda 8 olmus 8e tamamlarız yıne ınsallah bu ay yada daha fazla olsun amın

kızlar yaa...evlendim evleneli düzenim altüst oldu..iki ay oldu yine adet görmedim..allahım yaa kötü bişey varsa diyorum bi taraftan..dostinex düşürmedide ondanmı acaba...

Belki de dostinex prolaktinini düşürdü, yumurtan çatladı ve sen hamile kaldın boshayallersmile bu durumda adet olmaman da çok normal değil mi bayanssulusmile

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

heyy şuraya bak 3 gün geçmiş reglleri :)

bu arada butterfly45 hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah bebişini opuyorumnanaktan

naneşekerden haber yok muuuuuuu test yapıcaktıııııııııııııııı

günaydın arkadaşlar ben allahın izniyle tüp bebege karar verdim ama tüp bebek hakkında hiç bi bilgim yok bilgisi olan benimle paylaşırmı nasıl oluyo agrı falan oluyomu çok düşünüyorum iyi günler

Belki de dostinex prolaktinini düşürdü, yumurtan çatladı ve sen hamile kaldın boshayallersmile bu durumda adet olmaman da çok normal değil mi bayanssulusmile

ay yaaa...tüylerim tiken tiken oldu..kaydirigubbakcemile3 olabilirmiii acepp....:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X