• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Belki de dostinex prolaktinini düşürdü, yumurtan çatladı ve sen hamile kaldın boshayallersmile bu durumda adet olmaman da çok normal değil mi bayanssulusmile

ay karasu en son bana böyle söylediğinde beta hcgde biraz yükselme olmuştu....bu hafta gittiğimdede bi bakıyomuşum daha da yükselmiş...seni UĞURUM ilan ediyorummm...a.s.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

bu arada iznimde belim feci tutldu.ama ne tutulmak..öldüm..sanırım belimi incittim..kasık ağrısıda eklendiki..sormayın..hayatımda öyle ağrı yaşamadım..belim tutlunca kayınvalidem gel mr çektirelim dedi.bende olur ya belki bişey vardır diye geçer geçer dedim.sonra eşim bizimkiler herkes niye gitmiyon hastaneye diye yüklenince kayınvalideme açıklamak zorunda kaldım..dedim böyle böyle..görünürde negatif ama daha önce 000 çıkmıştı hep.şimdi böyle çıkınca acabamı diyorum,bide internetten araştırınca erken dönemde böyle düşük çıkıp sonradan yükselebiliyomuş dedim.zaten torun diye deliriyo.gözleri parladı..olabilir olabilir dedi.inşallah inşallah deyip durdu....haber bekliyo benden...kaydirigubbakcemile3

Dün bana burada yardımcı olan fikirlerini paylaşan arkadaşlarım pembedana, ay_she ve ipek26 sizlere gönülden teşekkür ederim. Test yaptım ve çift çizgi!!!! Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

çok güzel bi haber daha hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah sende bebeişini
şimdi göbüşündeki mucizeninin büyümesini izleme vakti :)

günaydın herkesee!!!
butterflyyyyyyy çok sevindim senin adına inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın... :lepi:
bu arada ben sabah test yaptım kızlar negatif çıktı ama hala kırmızılar gelmedi..beklemedeyiz hala boshayallersmile

nanem şekerim ya ben seni hamişsindir diye hayal etmiştim silikte olsa çıkmadı mı
çizgi hadi bakalım daha adet olmadın maç 90 dakika altın golü bekliyoruz muck :)

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, gerçekten ben de çok sevindim ama hala kocişin sonuçlarını merak ediyorum eyvahedigeldismile inşallah onda da çok kötü bi sonuç çıkmaz da hayırlısıyla alırız biz de meleğimizi kucağımıza :Saruboceq:
Bu arada butter için de çok sevindim :lepi: topiğimizin bir meleği daha oldu, inşallah arkası da gelecek, nanem şekerim gelmemiş adetten ümit kesilmez unutma, inşallah kırmızılar gelmez hayatım :1hug:
Bu arada benimki de hala gelmedi eyvahedigeldismile

karasucum tahlillerin güzel çıkmasına sevindim :) inşallah bopzulmaz bi daha
hormonlar fln :)
bu arada adet olmamanın sebebi pko olman yani pko oldugu zaman yumurtan kistleştiği
için daha geç adet olursun :) benimde başıma gelmişti :)

bu arada iznimde belim feci tutldu.ama ne tutulmak..öldüm..sanırım belimi incittim..kasık ağrısıda eklendiki..sormayın..hayatımda öyle ağrı yaşamadım..belim tutlunca kayınvalidem gel mr çektirelim dedi.bende olur ya belki bişey vardır diye geçer geçer dedim.sonra eşim bizimkiler herkes niye gitmiyon hastaneye diye yüklenince kayınvalideme açıklamak zorunda kaldım..dedim böyle böyle..görünürde negatif ama daha önce 000 çıkmıştı hep.şimdi böyle çıkınca acabamı diyorum,bide internetten araştırınca erken dönemde böyle düşük çıkıp sonradan yükselebiliyomuş dedim.zaten torun diye deliriyo.gözleri parladı..olabilir olabilir dedi.inşallah inşallah deyip durdu....haber bekliyo benden...kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim :Saruboceq:

hey millet kaçırdığım bişey var mı?o kadar saplandık ki buraya gece rüyamda bile buraya yazdığımı gördüm.boshayallersmile

nanem şekerim ya ben seni hamişsindir diye hayal etmiştim silikte olsa çıkmadı mı çizgi hadi bakalım daha adet olmadın maç 90 dakika altın golü bekliyoruz muck :)

yok canım ya silikte olsa çıkmadı hiçbişey...ewet daha adet olmadım hayırlısı bakalım...bir kaç gün daha bekleyeyim gelmezse kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa o zaman yine doktor yolu görünüyor bana... boshayallersmile

günaydın canım nasılsın haberın var dımı butter hamıle hemde ılk aydan preseedle canım yanı vesıle oldu tabıkı Allah ım ol demıs ve oldu ya darısı basımıza:1hug:

günaydın canımmmmm iyiyim ben

Butterr canımmmm tebrikkk ederim çok sevindimmmm
Sağlıkla kucagına al inşAllahh

hey millet kaçırdığım bişey var mı?o kadar saplandık ki buraya gece rüyamda bile buraya yazdığımı gördüm.boshayallersmile

yaa ipek aplacım sabah bende bi rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah böyle evde oturuyoruz ama giriş
kat gibi bi evmiş pencerede bi tane hayvan beliriyo böyle vücudu köpek vücudu gibi
kafası tilki kafası gibi ama tüyleri fln sapsarı ve çok tatlı camda açık hop içeri giriyo
camdan kızkardeşim annem ben oturuyoruz...
annem de battaniyeyi aldı üstüne örttü biz kaçalım o orda kalsın diye o hayvanda
kalktı üzerime atladı orda uyandım ama öyle korkmuşum ki uyandıgımda yatakta nasıl
çırpınıyodum yaa karnımın alt kısmınada bi ağrı girdi çok kötü bi rüyaydı :gitme:

Günaydın kızlar!!!!!!!!

günaydın :)

yok canım ya silikte olsa çıkmadı hiçbişey...ewet daha adet olmadım hayırlısı bakalım...bir kaç gün daha bekleyeyim gelmezse kan testi yaptırırım ondada çıkmazsa o zaman yine doktor yolu görünüyor bana... boshayallersmile

hayırlısı olsun...bebiş yoksada bi probleminde yoktur innşallah :)

yaa ipek aplacım sabah bende bi rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah böyle evde oturuyoruz ama giriş
kat gibi bi evmiş pencerede bi tane hayvan beliriyo böyle vücudu köpek vücudu gibi
kafası tilki kafası gibi ama tüyleri fln sapsarı ve çok tatlı camda açık hop içeri giriyo
camdan kızkardeşim annem ben oturuyoruz...
annem de battaniyeyi aldı üstüne örttü biz kaçalım o orda kalsın diye o hayvanda
kalktı üzerime atladı orda uyandım ama öyle korkmuşum ki uyandıgımda yatakta nasıl
çırpınıyodum yaa karnımın alt kısmınada bi ağrı girdi çok kötü bi rüyaydı :gitme:

günaydın :)

hayırlısı olsun...bebiş yoksada bi probleminde yoktur innşallah :)

canım hayırlara vesile olsun.bu dönemde kadınlar böyle rüyalar görürmüş.ben de o kadar çok rüya görüyorum ki kabus niteliğinde.kıyameti görüyorum,öleceğim günü görüyorum,daha neler neler.şeytani rüyalar diyip geçiyorum artık.korkma bişeycik olmaz.

Back
X