Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ipek aplacım sabah bende bi rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah böyle evde oturuyoruz ama giriş
kat gibi bi evmiş pencerede bi tane hayvan beliriyo böyle vücudu köpek vücudu gibi
kafası tilki kafası gibi ama tüyleri fln sapsarı ve çok tatlı camda açık hop içeri giriyo
camdan kızkardeşim annem ben oturuyoruz...
annem de battaniyeyi aldı üstüne örttü biz kaçalım o orda kalsın diye o hayvanda
kalktı üzerime atladı orda uyandım ama öyle korkmuşum ki uyandıgımda yatakta nasıl
çırpınıyodum yaa karnımın alt kısmınada bi ağrı girdi çok kötü bi rüyaydı :gitme:
günaydın :)
hayırlısı olsun...bebiş yoksada bi probleminde yoktur innşallah :)
merhabalar günaydın hepinize
kızlar 5 biryerde çayını biliyorsunuzdur adet olurken içilirse bir zararı olurmu ???:uhm:

kızlar 5 biryerde çayını biliyorsunuzdur adet olurken içilirse bir zararı olurmu ???:uhm:
canım hayırlara vesile olsun.bu dönemde kadınlar böyle rüyalar görürmüş.ben de o kadar çok rüya görüyorum ki kabus niteliğinde.kıyameti görüyorum,öleceğim günü görüyorum,daha neler neler.şeytani rüyalar diyip geçiyorum artık.korkma bişeycik olmaz.
Hoşbulduk canlarım :) nasılsınız
benim patron adet madet dinlemiyo hergün içio 1lt
deli gibide zayıfladıı
inşallah bakalım...bu arada rüyan hayırlara çıksın inşallah canım...
sağol canım benimmmm...a.s.
bu çayı ender saraç tv programında verdi faydası olmasa vermezdi sanırım ben yeni başladım adetime denk geldi adetimi azaltmasından korkuyorum umarım çogaltır
yalnız devamlı şunu söylüyorlar bu çay herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir şu şu şu
rahatsızlıkları olanlar bu çayı içmesin vs vs diyolar....evet bitkiler faydalı gerçekten
çok faydalı ama bi rahatsızlıgım iyileşsin derken başka ufak bi rahatsızlıgı azdırabilir
diye diyorum ben...siz bilirsiniz sonucta herkes istediğini yapmakta özgür :)
günaydın şenaycım hoşgeldin... :1hug:
günaydınlar şenay.nasılsınız bebişle sen bugün?
merhaba şenay nasılsın canım
ya içmeyin zayıflatıcı çay yok şok diyet fln kızkardeşim evlencem gelin olcam
diye içti içti öyle şeyleri hormonal sorunlar yaşamaya başladı troidi var şimdi
yemesede kilo alıyo ilaç kullanıyo devamlı kontrol altında spor yapın diyetisyene gidin
öyle kilo verin kardeşim 15 kilo verdi hem hasta oldu hemde 2 katını geri aldı eşim
diyetisyenle 20 kilo verdi halada veriyo sağlık sorunu da yok çok şükür şimdi kardeşimde
giteye başladı diyetisyene anladı o da anyayı konyayı sağlık durumu da iyi gidiyo
kilosu da çok şükür
günaydın :)
amin canım inşallah :)