• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaa ipek aplacım sabah bende bi rüya gördüm hayırlara çıksın inşallah böyle evde oturuyoruz ama giriş
kat gibi bi evmiş pencerede bi tane hayvan beliriyo böyle vücudu köpek vücudu gibi
kafası tilki kafası gibi ama tüyleri fln sapsarı ve çok tatlı camda açık hop içeri giriyo
camdan kızkardeşim annem ben oturuyoruz...
annem de battaniyeyi aldı üstüne örttü biz kaçalım o orda kalsın diye o hayvanda
kalktı üzerime atladı orda uyandım ama öyle korkmuşum ki uyandıgımda yatakta nasıl
çırpınıyodum yaa karnımın alt kısmınada bi ağrı girdi çok kötü bi rüyaydı :gitme:

günaydın :)

hayırlısı olsun...bebiş yoksada bi probleminde yoktur innşallah :)

inşallah bakalım...bu arada rüyan hayırlara çıksın inşallah canım...

kızlar 5 biryerde çayını biliyorsunuzdur adet olurken içilirse bir zararı olurmu ???:uhm:

bazı bitkilerin söktürücü,bazılarının kan sulandırıcı etkisi var ve bir bitkinin bilip bilmediğimiz bi çok etkisi var.adet dönemi bana özel geliyor biraz sanki hormonları etkiliyor gibi o yüzden aspirin bile almam ben çok zorda kalmadıkça.bitki diyip de geçmemek lazım.ilaçların da ham maddesi bitkiler:kahve:

canım hayırlara vesile olsun.bu dönemde kadınlar böyle rüyalar görürmüş.ben de o kadar çok rüya görüyorum ki kabus niteliğinde.kıyameti görüyorum,öleceğim günü görüyorum,daha neler neler.şeytani rüyalar diyip geçiyorum artık.korkma bişeycik olmaz.

hee hamileyken oluyodu ya dimi doğru unutmuşum okumuştum biyerde aslında birden
uyanmalar kabuslar korkular olabilir diye...

gerilmeye gerek yok şeytani rüya işte bismillahirrahmanirrahim diyelim gitsin :)

Hoşbulduk canlarım :) nasılsınız

hamdolsun...........sen nasılsın ? :)

kızlar 5 biryerde çayını biliyorsunuzdur adet olurken içilirse bir zararı olurmu ???:uhm:

ya içmeyin zayıflatıcı çay yok şok diyet fln kızkardeşim evlencem gelin olcam
diye içti içti öyle şeyleri hormonal sorunlar yaşamaya başladı troidi var şimdi
yemesede kilo alıyo ilaç kullanıyo devamlı kontrol altında spor yapın diyetisyene gidin
öyle kilo verin kardeşim 15 kilo verdi hem hasta oldu hemde 2 katını geri aldı eşim
diyetisyenle 20 kilo verdi halada veriyo sağlık sorunu da yok çok şükür şimdi kardeşimde
giteye başladı diyetisyene anladı o da anyayı konyayı sağlık durumu da iyi gidiyo
kilosu da çok şükür

merhabalar günaydın hepinize

inşallah bakalım...bu arada rüyan hayırlara çıksın inşallah canım...

amin canım inşallah :)

bu çayı ender saraç tv programında verdi faydası olmasa vermezdi sanırım ben yeni başladım adetime denk geldi adetimi azaltmasından korkuyorum umarım çogaltır

sağol canım benimmmm...a.s.

Canım dün sormuşsun ben gittiğimde.Dostinex dün bitti benim 8 lik.Düştü sanırım,28 günde adet oldum çünkü.Ama doktor yükseleme ihtimaline karşı 2 lik tablet yazdı.2 Hafta yarım yarım kullanacağım sanırım.Prolaktin yüksekliği hamilelikte düşüğe neden oluyormuş.
Sen doktoru ihmal etmişsin.2 ay çok uzun süre.Hamilesindir inşallah

Karasuuuuuu
Canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.İnşallah bebek haberlerini de yakında alırız

bu çayı ender saraç tv programında verdi faydası olmasa vermezdi sanırım ben yeni başladım adetime denk geldi adetimi azaltmasından korkuyorum umarım çogaltır

yalnız devamlı şunu söylüyorlar bu çay herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir şu şu şu

rahatsızlıkları olanlar bu çayı içmesin vs vs diyolar....evet bitkiler faydalı gerçekten

çok faydalı ama bi rahatsızlıgım iyileşsin derken başka ufak bi rahatsızlıgı azdırabilir

diye diyorum ben...siz bilirsiniz sonucta herkes istediğini yapmakta özgür :)

yalnız devamlı şunu söylüyorlar bu çay herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir şu şu şu

rahatsızlıkları olanlar bu çayı içmesin vs vs diyolar....evet bitkiler faydalı gerçekten

çok faydalı ama bi rahatsızlıgım iyileşsin derken başka ufak bi rahatsızlıgı azdırabilir

diye diyorum ben...siz bilirsiniz sonucta herkes istediğini yapmakta özgür :)

işte en doğrusu aslında diyetisyene gitmek.ama onlar da öyle bir program veriyolar ki çalışıyoruz nasıl yapıcaz ya da insan nefsi işte yasaklar tatlı gelir.yoksa rastgele bitki almak zararlı.ama diyetisyen olayı da çok yorucu.kafamçokkarıştı

DıLEMMA..hoş geldin canım..dün sana soru sormuştum ama çıkmışsın..napıyosun canım.dostinex kullanıyormusun..ben 8 lik kullanıyorum.bugün bitiyor..adet olmadım hala..sana ne bilgi verdi dr.un bu hormonla alakalı..bilgi verirmisin canım...

günaydın şenaycım hoşgeldin... :1hug:

günaydınlar şenay.nasılsınız bebişle sen bugün?

merhaba şenay nasılsın canım

ya içmeyin zayıflatıcı çay yok şok diyet fln kızkardeşim evlencem gelin olcam
diye içti içti öyle şeyleri hormonal sorunlar yaşamaya başladı troidi var şimdi
yemesede kilo alıyo ilaç kullanıyo devamlı kontrol altında spor yapın diyetisyene gidin
öyle kilo verin kardeşim 15 kilo verdi hem hasta oldu hemde 2 katını geri aldı eşim
diyetisyenle 20 kilo verdi halada veriyo sağlık sorunu da yok çok şükür şimdi kardeşimde
giteye başladı diyetisyene anladı o da anyayı konyayı sağlık durumu da iyi gidiyo
kilosu da çok şükür

amin canım inşallah :)

günaydın canlar iyiyiz çok şükür biraz kasıklarımda ağrı var bugün başkada bişeyim yok
geziyom topik topikkkk

pardon canımm..görmedim cevabını...ben haftada iki tane aldım ama.bir ay oluyo yani..hamilelik varsa bide içip duruyorum..allah korusun...bu cumrtesi gidicem işte.sendemi 8 lik kullandın..nasıl kullandın..

Back
X