Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah...
Yaaa!Ben sizinle hiç kendimi nette gibi hissetmiyoeum ki! :1closedeyes: Niye bilmem ama herkesi olmasa da belli br kesimle sank cafede buluşmuş muhabbet edecek gibiyiz burda...
ay hakkaten kızzzzzkaydirigubbakcemile3
herkeze iyi geceler arkadaslar ben cikiyorum haberi sabah okurum artik öptüm hepinizi :)
Evet artıyoırz yeniden :) Bu da demektir ki yine bir süür hamişimiz oalcak mart ayında :)ohhh ohhh ne guzell zemuszemus
anaaaaaaam nasıl bekliycez kız 3'e kadar eyvahedigeldismile
Bekleyeceğiz bir şekilde;şimdi idip azcık uyuyp geri mi gelsem ne :1no2:
Acayip yorgunum ben yaaaaaaaa!! 1.5 saat var çatlarım ben sabaha mafoldumben
Kızlllllllllllaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bana kahve yapın uyanık kalmalıyım.
:gitme: dedim ama ben sana değil miiiii!!! :gitme:irem :)
mazeretim varrrrrrrr;asabiyim ben vereliniortak delikafaduldenamanda vuranada bak yaaa kendısı cok calısıyomus gıbı benden de sanaklava:
bugun ev tasıyoruz canımcım ama ben bırazdan calıscam valla elım kolum tutmuyo ama o ıse varım yınede:lepi:
ay hadi inşallah fatoşum hayırlısı inşallah, ya inanamıyorum takdiri ilahi en son takip ettiğimde ameliyat günü falan aldıydın fuarın vardı ertelemek istemiyordun, ne kızmıştım ama
valla bende ağlıycam şimdi, çok duygusalım zaten senağlama
nette de olsa arkadaşlık hala ölmedi :hooray: amin canım benim hakkında hayırlısı ne ise olsun. hem senin hem de bizim için.seviyo rum seni sarı kız... olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 ben atcam sanaaaa kaydirigubbakcemile3ya ben bayılıcam uykusuzluktan bana biri sms atsın bari gece!!!
Amin canım inşallah...
Yaaa!Ben sizinle hiç kendimi nette gibi hissetmiyoeum ki! :1closedeyes: Niye bilmem ama herkesi olmasa da belli br kesimle sank cafede buluşmuş muhabbet edecek gibiyiz burda...
herkeze iyi geceler arkadaslar ben cikiyorum haberi sabah okurum artik öptüm hepinizi :)
fıstıgım kısmetse test ne zaman senıde merak edıyorum haaaaopuyorumnanaktan
biz çalışıyoruz hayatım ben onu çiçeğime demiştim yorgunum diyince :)))
aynen canım bizimkide yattı beni bekliyo sırnaşık şey sen uyu ben seni uyandırırım önemli haberler var burada dedim bekliyo valla :roflol: ee napalım herşey bebek için :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
,
biz hep nöbette dilmiyiz zaten
Ohhooooo :) Sen kendine bak :) O bir gün ara vermişti o da keyfi;adam ölecek yakında odenli yaaaniii onların çalışma :roflol:
Ohhooooo :) Sen kendine bak :) O bir gün ara vermişti o da keyfi;adam ölecek yakında odenli yaaaniii onların çalışma :roflol:
iyi geceler canım opuyorumnanaktan
canımcım eğer yarın gelmezse ki hiç sanmıyorum :)) ozaman yaparım testi akşama doğru haber veririm eyvahedigeldismile
ayy bende topikte sancılanıcam.. kocam uyuyo olacak.. ambulansı ararsınız artık biriniz...topikte doğumm!!!
tekrar iyi gecelerrr... gidemedim bi türlüü