• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Clemantıne nerdesın canım. Sanırım gecmıŞı okuyosun.
ıkı sohpet etseydık yahuu.
Ben Çıkmadan bırazdan cıkmam gerek. Çabuk gelll.

bazen üzülüyorum kız onlara benikide yaptı bu hafta hep.
ama napim diyorum bazen çok şikayetçi olsa çalışma derki dimi :))
benimde işime gelir valla

ben evlendikten iki ay sonra burda tekstil üzerine yurt disina müsteri temsilcisi olarak calistim ama cok zorlandim ev isini ve isi bi arada yürütemedim halbuki esim calissamda calismamda ev islerini ortak yapiyorum bilmiyorumkismile

evet hafta sonlari calismak cok kotu ya :( ben de calisiyodum bi ara ama zorlaniyodum zaman gecmiyodki :(

evet hafta içi neysede hafta sonu zor. Ben özel sektmörde çalısyom.
O daha da bir zor.
Ama o kadar issiz varkende. Hayıflanmak cok günah oluyo sanırım. Neyse halimiz sükür.

İYİYİMMMM CNMMMMMMMMMMMMMM:1hug:
NE ZAMANDIR SENLE DENK GELEMEDİK. NELER YAPIYOSUN BAKALIM.
BEN BU AY COK YOGUNDUM.PEK GİREMEDİM.

evet canım ne zamandır karşılaşamadık, iyiyim ben napalım gıdaklama haftamda olduğum için çalışıyorum tembellik yapmadan sempatiksalakcinni sen neler yapıyorsun?

Clemantİne nerdesİn canım. Sanırım gecmİŞİ okuyosun.
İkİ sohpet etseydİk yahuu.
Ben Çıkmadan bİrazdan cıkmam gerek. Çabuk gelll.

yok kıs kahvaltı yapıyorduk of ya şimdi de ütüye başlıycam kafamçokkarıştı

merhaba canım hoşgeldin

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) ) :Saruboceq:

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

captaninkarisi...............28 ŞUBAT
pitos............................1MART
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22......................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

aysulaaaaaaaay şimdi de ben geldim sen yoksun benneyaptımki

kızlar ben şimdilik çıkıyorum dağ gibi bir ütü beni bekliyor :çok üzgünüm: ütüden sonra görüşürüz. o zamana kadar su'cum da güzel haberlerle döner inşallah....

Canım seni listeye ekleriz tabi de;ancak bizim diğer topiklerden bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama pat diye aklına gelen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.

Karar senin.

niyetim unutup birdaha girmemek değil aynı duyguları paylaştığım insanlarla beraber olmak.Ama benim gece girme şansım olmuyor gündüzleri işyerimden girebiliyorum bu sizin için sorunsa eklemeyebilirsiniz saygı duyarım

feryalnur, bu topiğe takılanların çoğu iş yerinden yazıyor zaten...gece pek giren olmuyor..hafta sonları da...
hoşgeldin aramıza :)

anlat bakalım ne zamandır bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisin, yaşın vs...tanışalım be yaaa

feryalnur, bu topiğe takılanların çoğu iş yerinden yazıyor zaten...gece pek giren olmuyor..hafta sonları da...
hoşgeldin aramıza :)

anlat bakalım ne zamandır bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisin, yaşın vs...tanışalım be yaaa

teşekkürler idil 1.5 yıldır evliyim 25 yaşındayım bebek isteyişim çok yeni daha 1 aydır prolaktin rahatsızlığım var tedavi görüyorum bebek istediğim için 1 aydır ilacım değişti doktor olumlu konuştu o yüzden bende merakla bekliyorum.

sbende sizi tanımak isterim vereliniortak

vereliniortak Memnun oldum kızlar!

Ben 22 yaşındayım (gerçi hazıranda 22 olcam yani 21 diyelim) 5 aylık evliyim, 3 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor... geçenlerde ilk defa kadın doktoruna gittim herşey normal dedi...kafana takma dedi ama elimde değil takıyorum....

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!

negatif kızlaaaarrr 2 çıkmış hiç üzülmedim sizde üzülmeyinnnn

CAnım!Saati kurdum ve çaldı da;ama atamadım kendimi yataktan dışarı;kusuruma bakma olurmu.... :kedi:

Çok üzülmediğini biliyorum ama yine de insan teselli vermek istiyor arkadaşına nedense.
Sıkma canını olurmu!Bu yaz da güzel güzel bikinilerimizi giyelim;sonrasında biz seninle birlite hamiş kalcağız :lepi:

Canımcım günaydın, kociş uyurken kaçamak giriyorum, hemen çıkıcam, ben çok iyiyim, çok iyi geçti çok şükür:)) rahim filmi sırasında biraz fazla sancım oldu ama tüplerden birinde hafif bi tıkanıklık varmış ondan okadar acımış, o da açılmış basınçla ilaç verince çok şükür, yakma da çok iyi geçti hiç acımadı boshayallersmile
Pazartesi sabahı görüşmek üzere, hepinizi çok seviyorum canlarım opuyorumnanaktan

Canım çokkkkkk geçmiş olsun artık nisan hamilelerine adını yazacağız sanırım :)

Back
X