Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen üzülüyorum kız onlara benikide yaptı bu hafta hep.
ama napim diyorum bazen çok şikayetçi olsa çalışma derki dimi :))
benimde işime gelir valla
evet hafta sonlari calismak cok kotu yaben de calisiyodum bi ara ama zorlaniyodum zaman gecmiyodki
![]()
evet hafta içi neysede hafta sonu zor. Ben özel sektmörde çalısyom.
O daha da bir zor.
Ama o kadar issiz varkende. Hayıflanmak cok günah oluyo sanırım. Neyse halimiz sükür.
merhaba canlar!
İYİYİMMMM CNMMMMMMMMMMMMMM:1hug:
NE ZAMANDIR SENLE DENK GELEMEDİK. NELER YAPIYOSUN BAKALIM.
BEN BU AY COK YOGUNDUM.PEK GİREMEDİM.
Clemantİne nerdesİn canım. Sanırım gecmİŞİ okuyosun.
İkİ sohpet etseydİk yahuu.
Ben Çıkmadan bİrazdan cıkmam gerek. Çabuk gelll.
merhaba canım hoşgeldinMerhaba Canlar!
Nasılsınız kızlar?
Canım seni listeye ekleriz tabi de;ancak bizim diğer topiklerden bir farkımız var;liste kabarık görünsün diye bir kaygımız yok,her gece aramızdan biri grubumuzu dağıtmamak,sürekliliği sağlamak ve günlük olarak listeyi güncellemek için kendi ya da eşinin zamanından çalarak emek veriyor.O yüzden hak etmeyen kişiler için ekstra performans sergilmek istemiyoruz.Eğer dersen ki 'ben de bundan sonra sizlerleyim.Sadece adımı yazdırııp kaçmayacağım...' neden eklemeyelim ama pat diye aklına gelen bir fikirse ve yarın unutacaksan hiç yorma bizi de.
Karar senin.
sen yeni misin canım? ne zamandır bekliyorsun bebişi?
feryalnur, bu topiğe takılanların çoğu iş yerinden yazıyor zaten...gece pek giren olmuyor..hafta sonları da...
hoşgeldin aramıza :)
anlat bakalım ne zamandır bebiş istiyorsun kaç yıllık evlisin, yaşın vs...tanışalım be yaaa
negatif kızlaaaarrr 2 çıkmış hiç üzülmedim sizde üzülmeyinnnn
Canımcım günaydın, kociş uyurken kaçamak giriyorum, hemen çıkıcam, ben çok iyiyim, çok iyi geçti çok şükür:)) rahim filmi sırasında biraz fazla sancım oldu ama tüplerden birinde hafif bi tıkanıklık varmış ondan okadar acımış, o da açılmış basınçla ilaç verince çok şükür, yakma da çok iyi geçti hiç acımadı boshayallersmile
Pazartesi sabahı görüşmek üzere, hepinizi çok seviyorum canlarım opuyorumnanaktan