• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
rica ederim ne demek benim görümcen iğne tedavisi olmuştu yumurta çoğaltmak için tüp bebekle şimdi 3 üzleri var ben tam yaşamadığı için senide yanlış bilgilendirmek istemem

bu iğneyi vurulanlar tüp bebek veya asılamamı oluyo yai normal ilişkiden olmuyomu bu iğede sonra bilmiyorumkismile

3 yıllık evliyim evlediğimde evberi istiyorum 2 asılamam var olumsuz 1 de düşügüm var
iğe karından vurulamı okumustum sanki bi ara bi arkadastan ama bilgim

evet caım eşimde soru yok bedede soru yokdu ama olmadı işte düşükde sora adetim düzensizlesti ilk defa ve bir ay kotrol hapı kulladım onda sonrada klomene basladım 1 yumurta olustu tedavim değişicek ama merak ediyorum ha bu arada beim ilişki sorunum vardı 2 yıl boyuca bu süre içide asılamaları yaptırdım

isallah caım hakkımızda hayırlısı olsu isallah beimde ikizlerim olurboshayallersmile

ayy caım beim isallah vardır bebişin isallah tutumustur annesine allah seinde gölüe göre versin sen kac yıllık evlisin

ben beş yıllık evliyim ama biz 3 yıl korunduk eşim korudu 2yıla yakında istıyoruz daha önce adet düzensizliğim vardı bide yumurtlama günü falan bilmiyoduk bir kerede olur sanıyodum ama olmadı

şimdi tedavi sürecine girdik benim yumurtam olşuşuyo ama gelişmiyo eşiminde sperm sayısı 17 milyom üç ay belemedeyiz bir ay gitti bu ikinci ay kısmet hayırlıysa olsun demek daha zamanı var

evet zor işmiş ben doktorla birlikte bide ovulosyon testi alıcam calıs dediği güler bakıcam evdede hagi, gü catlıyo diye kaydirigubbakcemile3
bide ben hamileliğimi bilmede öce kücük karı varya rahmi heme üstü oraya bastırırdım az bişey ve kücük bi okta bişi batardı be oda alamıstım resmen hamileliğimi sede dee sene ama herkeste aynı yapmaz tabiki isallah vardır ya hayırlısıyla

beim hamile kaldıgım ay ben bol bol icir yedim inciri yardım içine ceviz koydum bol bol yedim ama o ay cok kasıklarım agrımıstı cok geliştiklerii alamıstım bide ovulosyo testi almıstım tam 2 gün kıpkırmızı göstermişti ovulosyo testiide öeririm kızlar süper bişi bence

taö rahim üstü caım kücük karın bede bilmiyodum böyle bi yötem ama farketmiştim bastırıca hep bişi batardı bebeğim var beim kesi demiştim ahh ahh e güzel günlerdiboshayallersmile

bende adet olursam soğan kürüne başlıcan inşallah gerk kalmaz kocişimede keçi boynuzu kürü pekmezi ceviz badem fındık ballı süt taze sıkılmış portakal suyu veriyom

Back
X