• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gül canım gül.yok daha gelmedi de.arada pembe leke falan oldu da.üstüne de bu olunca merak ettim kaydirigubbakcemile5

pembe leke ne zaman oldu?yani adet tarihinden ne kadar önce?miktarı neydi?teşhisi koycam kız sabretttsempatiksalakcinni

ben de pek becerikliyimdir ya bu konuda.ben görsel olarak göz dolduran şeyler seçiyorum bu durumda,ortam süslemesi falan.spotları yakıyorum,mum yakıyorum,çerezliğe çerez koyuyorum,cips koyuyorum,kurabiyelik var ya 2 katlı ona bişeyler koyuyorum genelde tatlı tuzlı gibi.sonra kolayından ıslak kek yaparım yemekten sonra tatlı gider diye.yanına hafif bi börek genelde dışardan alırım vs vs vs

dedigin gibi cay cerez falan yaparim cips falan bide hazir yufkayla gözleme yapsam iki dakak tavada basit kacmaz dime kek karistir pisir falan valla halim yok allah beni kahretmesin :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

canım 20.günde falan oldu 2 gün sürdü..ben pek üstünde durmadım.zaten adetten 3 gün sonra falan oluyo.ki yine oldu da.ama 20.günde de olunca merak ettim.göğüs acısı falan da vAR????

ay bendede bu oldu amaaa....pembeler geldi 1 hafta 10 gün önce... :))) hadi hayırlısı şekercimm

dedigin gibi cay cerez falan yaparim cips falan bide hazir yufkayla gözleme yapsam iki dakak tavada basit kacmaz dime kek karistir pisir falan valla halim yok allah beni kahretmesin :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

yok yok kaçmaz,sen göz doldur ortam kalabalık olsun yeteraklinialirimsmile

vallaha ben hiç bişii hissetmiorum evlenene kadar bilmiodum bile. herşey normal yanii...

canim benim kansizlik ve demir eksikligi anemisi akdeniz anemis olarak geciyo demir eksikligi ni kara cay cok tetikler mesela acik icmek lazim bide cok halzislik ve uyku yapar benim bildigim bu ama insallah bebisde yoktur canim benim opuyorumnanaktan

canım 20.günde falan oldu 2 gün sürdü..ben pek üstünde durmadım.zaten adetten 3 gün sonra falan oluyo.ki yine oldu da.ama 20.günde de olunca merak ettim.göğüs acısı falan da vAR????

olabilirsin o zaman.ama yine de bilemeyiz tabii.sen tahlil yap bence.

zaten gün bitti:lepi:

valla yaa bende cıkıyorm kızlar annem dedi gel yemek pişirdim al dedi

alıcam kocişin sevdiği yemekten yapmış bayram edicek o da :lepi: :lepi: :lepi:

hadi kızlar ben kaçar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum mucuk mucuk opuyorumnanaktan

sevgi pıtırcıklarım kaydirigubbakcemile3

Back
X