• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dün neler yaptın bakalım misafire?

evet sükür :)

cay büsküvi cerez falan bide gözleme yaptim iki dakka ohhh mis bide sohbetlerin vazgecilmezi cekirdek :))))

cildircam ama bugun kalktim ilk idrarimla gttim test aldim eve geldim gecersiz test oldu hic cizgi cikmadi deli olcaktim :( öyle bekliyorum bende sen nasilsin ???

evet sükür :)

cay büsküvi cerez falan bide gözleme yaptim iki dakka ohhh mis bide sohbetlerin vazgecilmezi cekirdek :))))

cildircam ama bugun kalktim ilk idrarimla gttim test aldim eve geldim gecersiz test oldu hic cizgi cikmadi deli olcaktim :( öyle bekliyorum bende sen nasilsin ???

ben de bi açım ki sorma,gözleme dedin ya iice acıktım.geri ver eczaneye dicem ama üretim hatası onlar da bişey yapamıyolar.al bi tane daha bu akşam canımcım.

ben de bi açım ki sorma,gözleme dedin ya iice acıktım.geri ver eczaneye dicem ama üretim hatası onlar da bişey yapamıyolar.al bi tane daha bu akşam canımcım.

hadiya tuh demeseydim keske :( yemek zamani cik al bari icime dert olmasin :)
ya zaten zor bela yaptim testi negatif cikcak korkusundan ondan aksama da zorlanirim en iyisimi hafta sonuna kadar bekleyim yine gelmesse pazartesi doktora gitcem 6 haftalik olcam ozamana eger adetim gelmesse :)

kızlarrr Allahıma çok şükür bugün test yaptım ve sonuç pozitif rabbim hepimize hayırlısını versin:ecrin_bebek:

HAyırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin bende senin gibi 28 şubatı bekliyordum dün test yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım birazdaha beklicem çok sevindim adına

hadiya tuh demeseydim keske :( yemek zamani cik al bari icime dert olmasin :)
ya zaten zor bela yaptim testi negatif cikcak korkusundan ondan aksama da zorlanirim en iyisimi hafta sonuna kadar bekleyim yine gelmesse pazartesi doktora gitcem 6 haftalik olcam ozamana eger adetim gelmesse :)

açlıktan herhalde:)
buralarda yok öyle gözlemeci falan.
bizim de nohut pilav var bugün yemekte onu yeriz artık:)
İnşallah gelmez canım ya.

captanınkarısı canım tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah canım

oh be düzelmiş neydi öylee :)) zemuszemus

sabah konuştuklarımız nerde kızlar yaa silinmiş mi?

hmm :(
nekadar kaldi canim senin doguma ???

inşallah mayıs ortası olacak ama sezaryen olunca sanırım 1 hafta önce falan oluyormuş.önümüzdeki hafta tarih kesinleşcek.ben epidural olmayı düşünüyorum eşim de gircek doğuma doktor ok derse.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991............................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

inşallah mayıs ortası olacak ama sezaryen olunca sanırım 1 hafta önce falan oluyormuş.önümüzdeki hafta tarih kesinleşcek.ben epidural olmayı düşünüyorum eşim de gircek doğuma doktor ok derse.

hadi hayirlisi canimcim :) valla normal dogumdan bende cok korkuyorum zaten panik atak var bende tik diye nefesim kesilir :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hadi hayirlisi canimcim :) valla normal dogumdan bende cok korkuyorum zaten panik atak var bende tik diye nefesim kesilir :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

en kısa zamanda darısı başına canım diğer kızların da.aynen ben hayatta normal çıkaramam o çocuğubilmiyorumkismile

günaydın fıstıklar birkaç gündür işler çok yogun giremiyorum :((

Mart hızlı başlaşmış CAPTANINKARİSİ tebrik ederim canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin

ee başka haber varmı okuyamadım ben geçmişi :((

Back
X