• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
okudunmu su basima geleni ???
:( gitttim hic bisey yemeden test almaya ama test bozuk cikti hic cizgi cikmadi zaten korkudan negatif cikcak diye korkudan zar zor yapmistim :(

canım ya şansa bak :) olsun üzülme canım akşam bir daha al yarın sabah yaparsınn :ecrin_bebek:

slmmm kızlarrrrrr....ohh ya sabah neydi öle soguk soguk bir site...böyle harika bence..değiştirmeye ne gerek var :bbo: sabah yazdıklarımızda gitmiş neyse düzelsinde gerisi önemli değil...
captaninkarısı çok tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...darısı bizlerinde başına inş :Saruboceq:
ya harbi ya çok sevindim sitenin eski haline dönmesine...eee o kadar tepki gösterdik hele bi dönmeseydiler :oklava:

slmmm kızlarrrrrr....ohh ya sabah neydi öle soguk soguk bir site...böyle harika bence..değiştirmeye ne gerek var :bbo: sabah yazdıklarımızda gitmiş neyse düzelsinde gerisi önemli değil...
captaninkarısı çok tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin...darısı bizlerinde başına inş :Saruboceq:
ya harbi ya çok sevindim sitenin eski haline dönmesine...eee o kadar tepki gösterdik hele bi dönmeseydiler :oklava:

kaydirigubbakcemile3 ayy valla kızz ben de çok sevindim :))

oh ya çok şükür normale dönmüş site

giriş yapıyodum atıyodu giriş yapıyodum atıyodu kzıdım kapatmıstım sayfayı

şimdi açtım ohhh :D

kan testimi verdin pitos...ay inşallah bugün 2.güzel haberi alırız senden yaa :Saruboceq:

evvet, sabah 9 da verdim, muayene de etti dr, rahimde kalınlaşma var, gebede olabilirsin, regl de dedi!! kan testinde kesin çıkarmış..bende güzel haber vermek istiyorummm

oh beeeeeeeee...eski haline dönmüş topik..anladılar tabi hatalarını... :mymeka:

Back
X