• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben sızlere bırsey söylemek ıstıyorum sımdı burada çok bebek ısteyen aylardır sabırla bekleyen arakadaslarımız var ve hamılelerımız var ben herkes bırbırıne yardımcı olmak ıster düşüncesıyle bır fıkrımı sizlerle paylasmak ıstedım hanı dıyorumkı öncelıkle bekleyen arakadaslarımız için dua etmeye baslasak sırayla herkes okusa bekleyenler ve hamılelerde olmak üzere tabıkı hamılelere çok fazla bişi dıyemıyorum bu konuda mıdesı bulanan rahatsız olan olabılır okuyamayabılırler ama rahat hamıleleık geçırenler az çok okusa ve hamıle olmayan arkadaslarda mesela herkes sırayla lıstedekı herkes adına 1 yasın 1 meryem süresi okusa daha sonra belırledıgınız süreler okunsa ıyı olmazmı kızlar ne dersınız sizce?

ay anca müsait oldummm.bende varımmm.kesinlikle..akşamları müsait oluyorum zaten...kocişte yokkk.olur vallaaaaaaaaaa................ :lepi:

yaa ama donmuş güzel olrumu kı sitetyi bi açtım şeftali can erik diyo ıkısıde canımın istediği şeler :D

ne bilim en azından istedin hafifler azıcık kaydirigubbakcemile3
zaten çıkmalarınada çok yok herhalde

yaa ama donmuş güzel olrumu kı sitetyi bi açtım şeftali can erik diyo ıkısıde canımın istediği şeler :D

bilmiyom valla :D senin canında hep meyvemı istiyodu bu zamanlarda :)

3. ay bitti ablacım 4. aya giriyorum evet tam ağrı da değil böyle kasılıyo gibi de
belki de göbüş büyyodur evt labilir :)

ben en başından beri şimdi de dahil hep meyve yedim zaten doktor içinde çok şeker var şeker alıyosun karaciğeri yoruyosun diye meyve sayımı önce 3'e sonra 2'ye indirdi.Şimdi takmıyorum yiyorum valla son zamanlar bebek bekliyo anne ye canım istiyo diyo.küçükken anlamıyosun da büyüyünce daha bi sorumluluk duyuyosun onun da karnı acıkıyo vs.benim canım hep bol sulu meyveler çekti,özellikle portakallllll.şu sıralar armut yiyorum her gün.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991............................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

ben en başından beri şimdi de dahil hep meyve yedim zaten doktor içinde çok şeker var şeker alıyosun karaciğeri yoruyosun diye meyve sayımı önce 3'e sonra 2'ye indirdi.Şimdi takmıyorum yiyorum valla son zamanlar bebek bekliyo anne ye canım istiyo diyo.küçükken anlamıyosun da büyüyünce daha bi sorumluluk duyuyosun onun da karnı acıkıyo vs.benim canım hep bol sulu meyveler çekti,özellikle portakallllll.şu sıralar armut yiyorum her gün.

hımm anladım ben en çok elma yiyorum portakal ıkıncı sırada şu an :)

ne bilim en azından istedin hafifler azıcık kaydirigubbakcemile3
zaten çıkmalarınada çok yok herhalde

ayy 150 gr erik 15 tl akannehir

beni neden eklmediniz gerci bnmde pek umudum yok ama yinede gün saymak güzel bu ay yumurtam güzel gelişti ama rahmim incelmiş progestan kullanıyorum insallh tutunma zamnaına kadar kalınlasır :(

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Kızlar ben Kur'an okumayı bilmiyorum, daha doğrusu unuttum bilmiyorumkismile ama söylediğiniz surelerin türkçe okunuşlarına bi şekilde ulaşır okurum, zaten 5 vakit kılamasam da namaz kıldığım zamanlarda, dualarımdan sizi hiç eksik etmiyorum ama böyle çok daha etkili olur dimi, isim isim söyleriz hem yerimseniben

Kızlar ben Kur'an okumayı bilmiyorum, daha doğrusu unuttum bilmiyorumkismile ama söylediğiniz surelerin türkçe okunuşlarına bi şekilde ulaşır okurum, zaten 5 vakit kılamasam da namaz kıldığım zamanlarda, dualarımdan sizi hiç eksik etmiyorum ama böyle çok daha etkili olur dimi, isim isim söyleriz hem yerimseniben

ben de bilmiyorum.ve de eve gidince kolumu kaldırcak halim olmuyooooobilmiyorumkismile

ee nasıl gidiyo ev,okul,kocişaklinialirimsmile

Eh işte canım, okul biraz sıkıntılı, ne idareyle ne öğretmenlerle pek iyi anlaştığım söylenemez, zaten hepsi de yaşlı, anlayış farklıııııııııı, kültür farklııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 işte öyle...
Ev süper ama, kocişle keyfimiz yerinde çok şükür, resmen nişanlılık günlerimize geri döndük, oynaşıyoz oynaşıyoz ama gerisini getiremiyoz, hayatımıza renk kattı bu yasak resmen bayanssulusmile bu durumdan bile mutlu olmayı başarıyoruz anlicaan zemuszemus
Sadece yasminin yan etkisi olarak korkunç bi baş ağrım ve mide bulantılarım var bikaç gündür, o da nasılsa geçici, yeterki şu kistten kurtuliyim diyorum, dayanıyorum işte boshayallersmile

bilmem ki zehselcim listemı yapsaknaapsak ay ya ben bu ara namazları flnda aksattım bilmiyorumkismile
kanamam oldu fln kılamadım banyo yapamadım onun ıcın çok vicdan azabı içindeyim
tam kılmam gereken zamanda aksattım kendime bi çeki düzen vermeliyim
derste çalışmam gerekıyo zaten....meryem ve yasin sonrasında yusuf suresi okunabilir
insanı güzelleştirdiği söylenır bu surenin :) belki bebişlerimizede sirayet eder :)
sonracıma ahzab , nisa alsınd ahepsi önemli meryem yusuf ve yasin i okuduktan sonra
ben en baştan başlayıp okumayı düşünüyorum siz ne düşünürsünüz bilmem ama
doğana kadar da bitmiş olur bi hatim yapmış oluruz işte :D hem bitmese bile bebiş doğduktan sonra sesli okuruz kuran dinletilen çocuklar daha skain oluyorlarmış
benim işime gelri valla kaydirigubbakcemile3

nasıl yapsak acaba kafamda karıstı yaaaa benımde lıste var bır tane sımdı yaparsak karısabılır her okuyan kendısımı bıldırsın yoksa nasıl olacak ve okurken nasıl okumalıyız sence hanı lıstedkı herkes adınamı yoksa tek tekmı okumalı canım

ay ipeek senin haftaları görsek bizde hayırlısıylaaaa:ecrin_bebek:

inşallah canım hayırlısıyla ama ilk 3 ay gibi sıkıntılı.içinde bulunduğun zaman yavaş geçiyor gibi geliyor da aslında su gibi nasıl geçti şu 7 ay diyorum da 2 ay geçmiyooo

canım sen okuda Allah ım kabul eder ınsallah

Back
X