• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar, hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kızlar ben daha önce de buraya yazmıştım. Ya ben 22 Ocak'tan beri regl olmadım. Kan testinde 0,1 çıkmıştı. Hamile değilim yani. Ya ben hala regl olmadım, bir de birkaç gündür sol yumurtalığımda öksürünce dahi hissedebileceğim bir ağrı var. Yine mi doktora gitmeliyim?

canlar doktora giddik bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama doktor 1 hafta küçük dedi canım sıkıldı bu önemli bişeymidir acaba yaa

canlar doktora giddik bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama doktor 1 hafta küçük dedi canım sıkıldı bu önemli bişeymidir acaba yaa

canım ben ilk gittiğimde doktor benim hesabımdan 1,5 hafta az söylemişti
ama burda kızlar dediki son adet tarihine göre hesabınızı yapın bebk yetişiyomuş o tarihe büyüyünce bende bu hafta gidecem doktora yeni gittiğim dr henüz bi tarih söylemedi

Üzülme canım benim :teselli: belki kısa bi süre geriden takip edebilir , ama bikaç haftaya kadar yakalar mutlaka haftasını, sen iyi bak yeğenimize yeter :emir_bebek:

canım ya nasılsın görüşemedik bayadır özledik seni

Hiç sorma canımcım yaa, okulda lab.ın interneti meb.in hattından geliyo, belli saatlerde de yoğunluktan dolayı hiçbiyere giremiyoruz, kafayı yiyorum burda resmen haftalardır böyle, hep de böyle olacak gibi görünüyo eyvahedigeldismile napıcam bilmiyorum yaa, ama güzel çalıştığı saatleri tespit ettim, sanırım artık yalnız öğleden sonraları girebilicem bilmiyorumkismile napalım buna da şükür boshayallersmile

Kızlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiz :sinifsinif: göremiyorum sizi böyle çok kötü oldu yaaaaaaaaaaaaa bilmiyorumkismile

selm bayanlar
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kaydirigubbakcemile5

off çok kötü olmuş bu...kimlerin oldugunu göremeyince sanki hiç cvp gelmicekmiş gibi hissediyo insan mafoldumben

Back
X