ben yönetime yazdım eski haline döndürün hemen dedim...onlarda emredersiniz efendim dediler..birazdan eski haline dönecekmiş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yönetime yazdım eski haline döndürün hemen dedim...onlarda emredersiniz efendim dediler..birazdan eski haline dönecekmiş kaydirigubbakcemile3
nere kayboldunuz yavvv
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum...beni bu ay listeden silin...hiç çalışmadık sadece 1 gün...sanırım eşim bana söylemiyor ama testleri düşük çıktı yine diye düşünüyorum...bu aralar çok durgun kocişim geçen hafta yumurtlama haftası oldugunu bildigi halde taaruzda bulundugu halde hiçbirinin sonunu getirmedi ve hiç böyle yapmamıştı bu zamana kadar... bende üstüne gitmiyorum, yumurtlama haftası oldugu halde neden bişey yapmıyorsun hem bebek istiyorsun hemde çalışmıyorsun diyemiyorum...ah kocişim benim ya... :1hug: şimdi bitkisel ilaçlar almış kendine bakalım...bir süre böle gider diye düşünüyorum...
lafını etmemek en iyisi dimi sorunun ondan kaynakladıgını hissettirmek istemiyorum... kocişime bebek gibi bakıyor seviyorum ki onu her haliyle sevdigimi bilsin...Allah bigün nasip eder diye umuyorum...vardır bi bildigi Rabbimin...
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum...beni bu ay listeden silin...hiç çalışmadık sadece 1 gün...sanırım eşim bana söylemiyor ama testleri düşük çıktı yine diye düşünüyorum...bu aralar çok durgun kocişim geçen hafta yumurtlama haftası oldugunu bildigi halde taaruzda bulundugu halde hiçbirinin sonunu getirmedi ve hiç böyle yapmamıştı bu zamana kadar... bende üstüne gitmiyorum, yumurtlama haftası oldugu halde neden bişey yapmıyorsun hem bebek istiyorsun hemde çalışmıyorsun diyemiyorum...ah kocişim benim ya... :1hug: şimdi bitkisel ilaçlar almış kendine bakalım...bir süre böle gider diye düşünüyorum...
lafını etmemek en iyisi dimi sorunun ondan kaynakladıgını hissettirmek istemiyorum... kocişime bebek gibi bakıyor seviyorum ki onu her haliyle sevdigimi bilsin...Allah bigün nasip eder diye umuyorum...vardır bi bildigi Rabbimin...
Ben hala burdayım kanki :lepi: :lepi: :lepi:
Canım en doğrusunu yapıyosun, bırak o kendi aşsın o psikolojiyi, bak bitkisel şeyler de kullanıyo diyosun, benim kociş de aynıydı geçen ay, görsen psikolojik olarak okadar ektilenmişti ki, eski testleri kötü çıktığı içir yine kötü çıkacak diye stres yapmıştı, aynen senin kociş gibiydi, sonunu getiremiyodu, istemiyodu bile çok üzülüyodum haline, ama geçti çok şükür, ikimiz de atlattık o korkuyu, bu sefer sonuçları çok iyi çıktı, şimdi de tünel kapalı olmasına rağmen maşallahı var valla :roflol: :roflol: :roflol:
canım benımyaaaa testler evdeyse baksana sonuçlarına sen az çok anlarsın yanı düşük bıle çıktıysa tedavısı kolay canım benım sakın üzülme ama böyle oluruna bırakmakta dogru degıl hanı gerekırse tedavı olur canım benım şu havuç suyunu dene mesela canım sonra esıne zınco c al vıtamın çok ıyı gelıyo ben esıme kullandırmıstım sorun olmadıgı halde canımcım hem sorun sende de olabılır onda da hayat müşterek bılıyosunkı bunlara bırlıkte gögüs gereceksınızkı atlatabılesenız canımyaaaa
canım benim inş bişe yoktur
ama sen çok ii yaklaşmışsın bence böyle devam et. kendini onun yerine koyduğunda sende böyle davranılmasını isterdin.kendini üzme sakın ama onuda sakın bişe deyipte üzme bence Allah herşeyin en güzelini veriri zamanınıda bilir sizinde zamanınız var demekki tatlım :1hug:
Canım en doğrusunu yapıyosun, bırak o kendi aşsın o psikolojiyi, bak bitkisel şeyler de kullanıyo diyosun, benim kociş de aynıydı geçen ay, görsen psikolojik olarak okadar ektilenmişti ki, eski testleri kötü çıktığı içir yine kötü çıkacak diye stres yapmıştı, aynen senin kociş gibiydi, sonunu getiremiyodu, istemiyodu bile çok üzülüyodum haline, ama geçti çok şükür, ikimiz de atlattık o korkuyu, bu sefer sonuçları çok iyi çıktı, şimdi de tünel kapalı olmasına rağmen maşallahı var valla :roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar ben çıkıyorum şimdi okuldan, eve geçicem, kocişin maçı var bu akşam, geç gelecek, o gelene kadar evden girerim yine, biyere kaybolmayın emi yerimseniben
sanırım evde değil test sonucları çünkü ilk test sonucları da yoktu...doktora gittiğimizde doktor ondan test istediğinde öğrenmiştim bende test yaptırdıgını...o zaman sölemediyse şimdi hiç sölemez diye düşünüyorum benim eşim bu konuda çok gururlu sanırım paylaşmıyor benimle...ama ben halinden anlıyorum...bişeyde diyemiyorum tedavi ol felan diye...kendi ilaç almış bitkisel... haftasonu mutfakta pasta yaparken dikkatimi çekmişti...
kesinlikle çok dogru sölyosun canım...bu havuç suyu benimde kafama çok yatıyo...bi ara yaptım ama bıraktım...ama yine uygulamam gerek yumurtlama dönemi olsun yada olmasın sürekli içirmem gerek...üzülmesini hiç istemiyorum onun..
Kızlar ben çıkıyorum şimdi okuldan, eve geçicem, kocişin maçı var bu akşam, geç gelecek, o gelene kadar evden girerim yine, biyere kaybolmayın emi yerimseniben
güle güle canım... kendine iyi bak...bende cıkıyorum mesai bitti...
hepinizi öpüyorum canlarım...iyiki varsınız ya opuyorumnanaktan
evet canım mesela sımdıden basla içirmeye bırakma ben esıme 1 ay içirmiştim canım havuç suyunu tabıkı destek olacaksın Allah korusun benımde esımde çıksaydı çok destek olurdum ama tedavı içinde yönlendırırdım canım elmden gelenıde yapardım evde bıle yanı şöyle düşünmek lazım mesela sorun sende çıksaydı tedavı omazmıydın kesın olurdun doktorların pesını bırakmazdın esınınde bu sekılde düşünmesı gerek belkı zaman alacaktır bu ama dogrusu bu canımcım
ewet canım çok haklısın...tavsiyelerini elimden geldigince uygulayacagım...bende elimden ne geliyorsa yapıcam onun için...
saol canım benimm... :1hug:
hepinizi çok seviyorum...
ben çıkıyorum artık canlar mesai bitti malum servisler kalkıcak...yarın görüşürz öptüm hepinizi... aklinialirimsmile