• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dediğim gibi özür diledi....ne manyak bu erkekler de mi onlarla da olmuyo onlarsız da ...sen nıye tartıstın canım özel değilse

sorma bende dün akşam banyo yaptım pembiş pembiş çamaşırlaırmı giydim beyfendiye
kur yapıyorum bana ne desin aşkım sırtımıkaşır mısın odun dedim gittim üstüme
pijamalrımı giydim bu seferde ahahah çok komik olmuşun pijamalarla diye gülüyo
ya demın çamaşırla geldıkte noldu sırtımı kaşı dedin diyorum haa evet ya kaşısana diyo
kasitmi yapıyo bılmıyom ki :oklava: :oklava: :oklava:

ayşe bebişin yaklaşık 9 cm olmuş canım.:nazar:

evet ablacım büyyü melekım yaa :) oyy maşallah sübhanallah :)

benim tek derdim var onun ailesi.başka derdim tasam baş ağrım yok onlarla ilgili bişey basit bi söylemle başladı tartışmaya dönüştü.eşim evlenmeden önce hep babasına falan para vermiş.şimdi de borcumuz falan var.demiş ki babası;hele bi borcları bitsın bakalım gonderir yine.burdan cıktı.attı kafam daldım yani

ablacım sende haklısın ya karışmasılar size herkesın ailesi yuvası farklı Allah Allah
adam evınımı cekıp cevırsın sana para mı gondersın yanı bişey demıyorum

ben de 17 martta ikili teste gidicem nıyese korkuyom ya...umarım temız cıkar

korkma tinekrcm bişey çıkmaz inşallah :)

ya bu erkek tarafı cok garıp oluyo ya...hıc dusunmuyolar sız yenı bır aılesınız bebegınız olucak onun ıcın bırıkımler yapcanız ....ona bı gelecek hazırlıcanız nıye sıze yuk oluyolar bır de sen de calısıyosun de mı...sonucta o yollucagı para senın de paran olucaksenın annen baban onlara para yollayasın dıyemı okuttu...ben bu konuda cok katıyım bızımkılerde ılk etapta o muhabbete gırdıler kucuk kardeslerını abısı var yengesı var onlar kutur dedıler ama ben bastan tavrımı koydum....benım nacızane bı fıkrım var ..bebegın dogdugu gıbı ona yonelık bı hesap acın ...bız ole dusunuyoz buyuyene kadar ...adamların elınde fazla para olunca dagıtmayı sevıyolar cunku...

kesınlıkle katılıyorum tınkercım eşim de en baştan tavrını koydu benim ailem var ancak gecınıyoruz eşim çalışıyo yollayamayız para fln dedi
ve bu hespa açma işi bızımde eşimle düşüncemız bebiş büyyene kadar az çok bi para birikir eğitimi için bile kullanılabilir
ve dediğin gibi erkekler ellerinde pra oldumu hemen saçıcak yer arıyolar :hulya:

ya bu erkek tarafı cok garıp oluyo ya...hıc dusunmuyolar sız yenı bır aılesınız bebegınız olucak onun ıcın bırıkımler yapcanız ....ona bı gelecek hazırlıcanız nıye sıze yuk oluyolar bır de sen de calısıyosun de mı...sonucta o yollucagı para senın de paran olucaksenın annen baban onlara para yollayasın dıyemı okuttu...ben bu konuda cok katıyım bızımkılerde ılk etapta o muhabbete gırdıler kucuk kardeslerını abısı var yengesı var onlar kutur dedıler ama ben bastan tavrımı koydum....benım nacızane bı fıkrım var ..bebegın dogdugu gıbı ona yonelık bı hesap acın ...bız ole dusunuyoz buyuyene kadar ...adamların elınde fazla para olunca dagıtmayı sevıyolar cunku...

oldu anam.başka dertleri..ben de aynı senin gibi düşünüyorum.tinker benim şimdi doğum izninde olmam lazım çıkamıyorum.göreceksin son aylar çok daha zor.neden onlara para yollamak için mi?yani ben şuna karşıyım biz doğurduk seni bize bakacak...işte konu burdan açıldı tinker.ama ben de sobada yakarım asla vermem.anlamaz bunlar ya bencil egoist bebek olacakmış yeni evlilermiş...

kesınlıkle katılıyorum tınkercım eşim de en baştan tavrını koydu benim ailem var ancak gecınıyoruz eşim çalışıyo yollayamayız para fln dedi
ve bu hespa açma işi bızımde eşimle düşüncemız bebiş büyyene kadar az çok bi para birikir eğitimi için bile kullanılabilir
ve dediğin gibi erkekler ellerinde pra oldumu hemen saçıcak yer arıyolar :hulya:

en güzeli kimseye param var deemicen...benimkinin de azında bakla ıslanmaz ki:1no2:

Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.
Çok heyecanlandım tab i9 ay sonra görmek o çift çizgiyiboshayallersmile
Ama yine de emin değilim tabi ,iki gün sonra gene test yapıcam

Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.

canım adete 2 gün varken çıkması garip geldi bana

ama silikde olsa bi çizgi varsa içerde bişeyler oluyor demektir

hadi hayırlısı inşallah :)

Zaten yarın tekrar bir test yaparım.Bakalım. Aylardır tek çizgi gördükten sonra................boshayallersmile

canım benım 4 günönce belli olydu hadi hayırlısı

Back
X