• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.

valla canım sonuna kadar haklsıın insanlar neden bu kadar aç olurlar
benim kayınpederim beşkuruş istememişdir bu zamana kadar
bazen eşim işinden dolayı ihtiyaçları olan bişeyi alır felan ama okadar yani
bide benim burda ne şartlarda çalıştığımı biliyo ve sırf borç yüzünden çalıştığımıda o yüzden eşim benden öyle bişe asla isteyemez benim maaşım+eşiminkindende epey bi krediye gidiyo sırf ee biz ne yiyip ne içecez mesela dimi ama
sanada anlattım yani bende babam ama neler çekiyorum yine çok şükür Allah daha beterinden korusun ama benimde bizimkilerden başka bi sorunum yok inanırmısın eşimin ailesi gözümün içine bakıyo ama ailem artı eşim okdar zıt yani dört senedir bide ondan öncesi ömrüm bitti ya zor canım bilirim ben
sen çalışıcam çocuk olacak gene çalışacan üstüne para vercen babasına sen bilmiyonmu oturup evde çocuğuna bakmayı bide okadar variyeti varken yuhhh derim valla kusura bakma

sağol tatlım
inş canını çektirmemişimdir
hoş hamiş olupta can çekmezmi ama :utangac:

yok canım zaten ıstersem yaparım ben yemek yapabılıyorum nede olsa...bulanmıyom yanı..dun dızı ızlerken cilek gördüm nasıl canım cektı ya...aslında hormonlular ama alcam bugun yoksa catlarım yemezsem...

Ben çıkıyorum kızlar.ınşallah hayırlı haberler veririm

güzel haberlerle gelrisin inşallah canım :)

ay ne guzel ben bu son gıttıgımde dijital makınamı yanıma aldım o goruntulerı vıdeoya aldık..12.hafta bebısımız dıye saklıyom her gıttıgımd de cekıcem cok guzel hatıra olur dıyorum...her aksam onu ızlıyom evde:dance:

aaa ne güzel hiç aklıma gelmedi kız :) güzel hatıra olur evet bende ultrason resımleırnı

günlük yapıcam güzel bi albüm arıyorum :) bide bu akşam ilk kez göbüşün resmını çekcm

inşallah yarın burayada koyarım hihoyyyt onu da eklıcem günlüğe :)

harbidende he gözünü toprak doyursun derler ya tövbe estf. yaa
adamın durumu olsa karı koca çalışmaz ben anlamıyorum kardeşim bu işi yaa
ne karışırsın herkes kurmuş kendi kalesini senden de istemıyo geçiniyo kendi yağında
kavruluyo şükredeceklerine konusuyolar hala

alsında ipek napcaksın bılıyo musun ? doğum iznine cıkıcaksın tek kişi çalışıyo
doğum yapcam paramız yok dicen sen isticen para bak bi daha lafını edıyolar mı :oklava:

bencede öyle yapsın ii fikirrr

ipekçim sanırım herkes aynı durumdan muzdarip...gerçi ben eşime karışmıyorum hiç...çünkü bende kardeşimi okutuyorum diger kardeşimide dersaneye yolluyorum...o yüzden ailesine yardım edince ben sesimi çıkartamıyorum...
gerçi ilk başta düğünümde bana taktıkları bileziklerin 3 tanesini istediler... benden hemen 3 ay sonra kaynım evlendi geline takmak için düşün yanii...ben çok kızdım bana çok ters geldi eşimde bişey diyemedi ben kızınca anlayacagın vermedim altınlarımı:))

güzel haberlerle gelrisin inşallah canım :)

aaa ne güzel hiç aklıma gelmedi kız :) güzel hatıra olur evet bende ultrason resımleırnı

günlük yapıcam güzel bi albüm arıyorum :) bide bu akşam ilk kez göbüşün resmını çekcm

inşallah yarın burayada koyarım hihoyyyt onu da eklıcem günlüğe :)

ben gunluk tutuyorum zaten en basından berı resımlerı de poset dosyayı kesıp kaplıyorum gunluge yapıstırıyorum dıger turlu deforme oluyomus ole ıyı muhafaza oluyo...

harbidende he gözünü toprak doyursun derler ya tövbe estf. yaa
adamın durumu olsa karı koca çalışmaz ben anlamıyorum kardeşim bu işi yaa
ne karışırsın herkes kurmuş kendi kalesini senden de istemıyo geçiniyo kendi yağında
kavruluyo şükredeceklerine konusuyolar hala

alsında ipek napcaksın bılıyo musun ? doğum iznine cıkıcaksın tek kişi çalışıyo
doğum yapcam paramız yok dicen sen isticen para bak bi daha lafını edıyolar mı :oklava:

yok kız sökmez onlara.bak siz de burdasınız ben de burdayım bişey takmamak için gelmez bile belki.en son geleceği zaman benzin param yok gönder demiş de oğluna ben de çok meraklıyım gelmesin o zaman demiştim.keşke dedğin gibi olsa da doğum iznine çıksam ayşe inan çok yorgunum.ama benim pozisyonum da bu borsacı gibi anlık takip gerkiyor ve başka yetişmiş biri yok.doğum izninde de gelecem gerektiği zaman ve evden devam edecem home office şeklinde.

ben gunluk tutuyorum zaten en basından berı resımlerı de poset dosyayı kesıp kaplıyorum gunluge yapıstırıyorum dıger turlu deforme oluyomus ole ıyı muhafaza oluyo...

doğru ultrason fotoları hava alnca uçabiliyo mürebbeki faks gibi aynı :)
benim bi defterim var bi ara ona yapıştırıym dedim sonra yok yok albüm alıym dedim
yanına yazılarda yazmak istiyorum onun için albüm olmasını da istemıyom düşünüyorum
hala
bi de ilkinde 9 haftalıkken gidince bebiş bütün hevesim kursagımda kalmıştı onun için
bu sefer bişeylere başlamadan biraz zaman geçsin istedim

ipekçim sanırım herkes aynı durumdan muzdarip...gerçi ben eşime karışmıyorum hiç...çünkü bende kardeşimi okutuyorum diger kardeşimide dersaneye yolluyorum...o yüzden ailesine yardım edince ben sesimi çıkartamıyorum...
gerçi ilk başta düğünümde bana taktıkları bileziklerin 3 tanesini istediler... benden hemen 3 ay sonra kaynım evlendi geline takmak için düşün yanii...ben çok kızdım bana çok ters geldi eşimde bişey diyemedi ben kızınca anlayacagın vermedim altınlarımı:))

bilmiyorum nane de sen de en azından veriyomuşsun ailene.bu durumda tabi onun da vermesi çok dokunmaz sana.ya ciddi rezalet ya düğünde takılan altınlar verilcekmiş,bişey diyemiyorum ki ne desen havada kalıyo zaten değiştiremiyosun cahil ve aç göz olunca.peki canım sen kardeşini okutuyosun eşin ailesine destek oluyo siz nasıl yatırım yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?

bilmiyorum nane de sen de en azından veriyomuşsun ailene.bu durumda tabi onun da vermesi çok dokunmaz sana.ya ciddi rezalet ya düğünde takılan altınlar verilcekmiş,bişey diyemiyorum ki ne desen havada kalıyo zaten değiştiremiyosun cahil ve aç göz olunca.peki canım sen kardeşini okutuyosun eşin ailesine destek oluyo siz nasıl yatırım yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?

kesinlikle canım dogru sölüyosun....eşimin maaşı iyi birazda ona güveniyor sanırım..kenarada koyuyo maşallahı var bu konuda...bende ufak ufak koyuyorum...bu şekilde birikim yapıyoz işte...Allahtan bu sene son kardeslerimin okulu dersanesi bitiyo...rahatlıcam o yüzden daha fazla biriktirebilirim bende inş. :)

napıyosunuz afacanlarzemuszemus

napalım madecim takılıyoruz işte :)

yok kız sökmez onlara.bak siz de burdasınız ben de burdayım bişey takmamak için gelmez bile belki.en son geleceği zaman benzin param yok gönder demiş de oğluna ben de çok meraklıyım gelmesin o zaman demiştim.keşke dedğin gibi olsa da doğum iznine çıksam ayşe inan çok yorgunum.ama benim pozisyonum da bu borsacı gibi anlık takip gerkiyor ve başka yetişmiş biri yok.doğum izninde de gelecem gerektiği zaman ve evden devam edecem home office şeklinde.

doğum iznine çıkamaman kötü olur canım :( ya aman bırak gelmesiler canını sıkma
bebişi üzme dün akşam eşim şuraya şu ödeme burya bu ödeme diyodu dedim bana
söyleme kafama takıyorum bebk üzülüyo sen hallet napim benım yeteri kadar stresım var
zaten yaa ben doğum iznine mumkun oldugunca gec cıkıcam çunku bana maaş lazım
ev kredımız var onun aksamaması gerekıyo ancak yetiştiriyoruz ya sıkılıyoruz biraz ama
ev almayıncada olmuyo ki ipekcim ya :( böyle işte
doğum iznine çıksam bile bende ara ara gelir kontrol ederim dedim programı benden
başka bilen yok geçen konuştuk ayhan beyle ne zaman cıkıcaksın bende o zamana
kadar biraz öğrenıym dedi öle halletcez of çok zor yaa geçinmek falan :(
hele istanbulda

öğlen olmuş yemek vaktiiii hihoyyyt hepinize afiyet olsun...öğleden sonra görüşürz..

ayy bu arada ipekin doğurmasına 69 güncük kalmış yaa

çok heycanlandım birden panik oldum yaa sğalıkla kolaylıkla doğar inşallah

napalım madecim takılıyoruz işte :)

doğum iznine çıkamaman kötü olur canım :( ya aman bırak gelmesiler canını sıkma
bebişi üzme dün akşam eşim şuraya şu ödeme burya bu ödeme diyodu dedim bana
söyleme kafama takıyorum bebk üzülüyo sen hallet napim benım yeteri kadar stresım var
zaten yaa ben doğum iznine mumkun oldugunca gec cıkıcam çunku bana maaş lazım
ev kredımız var onun aksamaması gerekıyo ancak yetiştiriyoruz ya sıkılıyoruz biraz ama
ev almayıncada olmuyo ki ipekcim ya :( böyle işte
doğum iznine çıksam bile bende ara ara gelir kontrol ederim dedim programı benden
başka bilen yok geçen konuştuk ayhan beyle ne zaman cıkıcaksın bende o zamana
kadar biraz öğrenıym dedi öle halletcez of çok zor yaa geçinmek falan :(
hele istanbulda

ben de doğum iznine çıkmıycam son 20 gün kala çıkıp,1 ay sonra dönücem geriye kalanların parasını alıcam tabii hakkımı bırakmam o da ayrı bi konu.onların gözüne de bunlar geliyo zaten.çok para var herhalde diyolar versin nolcak canım diyolar.ama işin rengi öyle değil tabii.ben sanırım nisan ortasında evden konuşuyo olurum sizinle.o zaman da sizin cinsiyetler belli olmuş olur inşallah.ayy gelmesinler nolur gelmesinler ben de gelmesin istiyorum zaten.düğüne de zaten misafir gibi geldi herkesten önce kaçtı.

ayy bu arada ipekin doğurmasına 69 güncük kalmış yaa

çok heycanlandım birden panik oldum yaa sğalıkla kolaylıkla doğar inşallah

tam gün olarak bakma dedi doktor.siz de tam tarihleriniz olarak bakmayın kızlar.mesela benim doğumum mayıs ortasına tekabul ediyor doktor mayısın ilk haftası ya da 10 u gibi alırız bebişi dedi.gerçi hiç belli olmuyo bir arkadaşımın kendiliğinden 20 gün önce geldi uyurken suyu gelmeye falan başlamış.

merhabalar acil yardıma ihtiyacım var lütfeeenn...
15.032008 de ilk dış gebeliğimi yaşadım ve sol tüpüm alındı...28 günde bir düzenli adet olurum son adet tarihim 30.01.2010....01.03.2010 da yaptırdığım ilk betahcg 23.21 çıktı 08.03.2010 da ikinci betahcg 199.3 çıktı bugün progesteron testi yaptırdım ve sonucu 3.6 çıktı öğleden sonra alacağım betahcg testim var fakat doktor bana dış gebelik riski olduğunu söyledi .... çoook korkuyorum ve böyle olmasını istemiyorum...lütfen yardımcı bilgilerinizi esirgemeyin...

15.032008 de ilk dış gebeliğimi yaşadım ve sol tüpüm alındı...28 günde bir düzenli adet olurum son adet tarihim 30.01.2010....01.03.2010 da yaptırdığım ilk betahcg 23.21 çıktı 08.03.2010 da ikinci betahcg 199.3 çıktı bugün progesteron testi yaptırdım ve sonucu 3.6 çıktı öğleden sonra alacağım betahcg testim var fakat doktor bana dış gebelik riski olduğunu söyledi .... çoook korkuyorum ve böyle olmasını istemiyorum...lütfen yardımcı bilgilerinizi esirgemeyin...

öncelikle inşallah yaşamazsın bi daha umarım böyle bir şey.ikinci beta değerlerin normal ve güzel yükselişte görünüyor.ama progestoron testinin ne olduğunu bilmiyorum ben,yani 3,6 ne ifade ediyor.dış gebelikle bağlantılı bişey mi?ya da doktorun neye dayanarak dış gebelik tahmin etti acaba?

canım çok züldüm ama benım bu konuda pek bi bilgim yok ama tek bıldıgım ılkı dıs gebelık olunca ıkıncısının dıs gebelık olması zor dıye okumustum bır yerde kalbını temız tut ınsallah degıldır ...

canım hcg güel artmış progestan bebeğin tutunması için salgılanan bi hormon
doktor az buldugu için mi dedi acaba boş gebelık diye....ultrasondan baktımı kesen
gözüküyormu bebişin 4-5 haftalık flndır en azından kese gözükür ve dış gebelık olup olmadıgı anlaşılır...birde dış gebelık tekrarlayan bişey dikkat et kendıen

tam gün olarak bakma dedi doktor.siz de tam tarihleriniz olarak bakmayın kızlar.mesela benim doğumum mayıs ortasına tekabul ediyor doktor mayısın ilk haftası ya da 10 u gibi alırız bebişi dedi.gerçi hiç belli olmuyo bir arkadaşımın kendiliğinden 20 gün önce geldi uyurken suyu gelmeye falan başlamış.

evet tarih oynayabiliyo ipekcim doktorum da bana öyle söyledi ama aşağı yukarı işte
az kalmış doğumuna yaa ne hissediyosun ay bızım misafirlemızden biri 6 aylık kızı olan
işte 5 dakıkada oldu bitti bişey anlamadım diyo doğum için ama hamileliği de çok rahat
geçmiş bulantısı fln olmamış hiç şimdi çok uslu çok şeker bi kızı var Allah bağışlasın

ben de doğum iznine çıkmıycam son 20 gün kala çıkıp,1 ay sonra dönücem geriye kalanların parasını alıcam tabii hakkımı bırakmam o da ayrı bi konu.onların gözüne de bunlar geliyo zaten.çok para var herhalde diyolar versin nolcak canım diyolar.ama işin rengi öyle değil tabii.ben sanırım nisan ortasında evden konuşuyo olurum sizinle.o zaman da sizin cinsiyetler belli olmuş olur inşallah.ayy gelmesinler nolur gelmesinler ben de gelmesin istiyorum zaten.düğüne de zaten misafir gibi geldi herkesten önce kaçtı.

evet yaa zaman çabuk geçiyo o günler de gelir inşallah burdan bebişlerimizin mamalarını
konusuruz :) inşallah ayy ne güzel ay bizimde bebeğimiz olcak ben daha tam ınanmış
değilim hayal gibi rüya gibi geliyo :) Allah ım sağlıkla doğurmak nasib etsin inşallah
cümlemize

Back
X