• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bunları mı diyon okudum okudum, ben asla geçmişe bakmadan gelmem merak etme sen herkesin her yazdığını görüyorum olumunekankayizsmile

Geliyok arkandan çek beni çek ipimi sıkı tut sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ben çekmek için elimden gelen gayreti gösteriyorum. olumunekankayizsmile Kalıınnn da bir halatım var bak ip bile değil kaydirigubbakcemile

Ayyy ben de çok kapılmamaya çalışıyorum ama dayanamıyom yaa, durup durup aklıma geliyo sempatiksalakcinni bi akıntı hissediyom kırmızılar geldi diye tuvalete koşuyom, bi bakıyom beyaz akıntı akannehir kahverengiye dönecek diye çok korkuyoooooooooooooooooommm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ben de aynen gidiyordum tuvalete ama beyaz akıntı görüyordum.İnşallah Allah gönlündekini göbüşüne verir canım yaaa....
ohhh sıte olmusss sero test ne zman yapıcan yarınmı yapcan yanı:dilcikar: meraktan ölcemmmmmmmmmm

Evet :) yarın yapacak inşallah...

canım benim güzel haberlerle gel inşallah bitanem opuyorumnanaktan

oh ohhh gelmesinde bişey zaten bebişler doldursun karnını:))

smarttttttt bebegimmmm hala şu düşüncelerden arınmamışsın hııı :oklava: ne diyim ben sana şimdi sen tüpünü suyunu al çağır bizi valla ben taşırım hepsini sen yeterki böyle şeyleri takma kafana ve asla bebegini kaybedicegim düşüncesinede kapılma at kafandan böyle şeyleri...
ben seni bebişinin kalp atışlarını duydugunda görücem hele bu düşüncelerden bi sıyrılmamış ol vallahi kalkar gelirim yanına elimde oklavayla hemide :oklava:

Yaaaa!Hadi sen de bu ay hamiş ollllllllllllllllll....Aynı ildeyiz birbirimize destek oluruz! :gitme:
yarın ilk kez gideceğim bilmiyorum ne çıkacak... akannehir

hoşgeldinnnnnnnnnnnn a.s.

hoşgeldinnn ablaaaa:3:

Hoşgeldin şekercim! olumunekankayizsmile
Bugün evde dinlenmeye karar verdim yoğun ısrralar üzerine :)))

HOŞŞBULDUMMM KIZLARRR
SMART YOK Bİ YARAMAZLIK DİMİ NEDEN EVDESİN

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden

:lepi: :lepi:

cancazım artık hamilesin sen ve birilerinden yardım istemeyi ögreneceksin
kız otobüslerde bile oturma önceliğimiz var :lepi: :lepi: herşeyde öncelikliyiz ki bizim insanlarımız hamile birine yardım etmeyi sever sen hiç sıkılıp üzülme ve bol bol yardım iste olumunekankayizsmile

ayrıca yarın bişiler görürsün vaginal bakarsaaaa kafamçokkarıştı

selamın aleyküm olumunekankayizsmile

VE ALEYKÜM SELAMMM :roflol: :roflol:

Ben de aynen gidiyordum tuvalete ama beyaz akıntı görüyordum.İnşallah Allah gönlündekini göbüşüne verir canım yaaa....

Evet :) yarın yapacak inşallah...

Dayanabilirsem yarın da beklemeyi düşünüyorum ama bakalım bilmiyorumkismile tabi kırmızılar gelmezse ozamana kadar :1:

benide çek benide benideeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Belkim seni de ben çekerim kıs olumunekankayizsmile

ACİL DURUMMM???
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???

Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:

ACİL DURUMMM???
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???

cnm spiralle hamile kalan arkadaşlarım var ve genelde kayma gibi sebeplerle hamile kalma olasılıgı oluşuyo.ama bi zararı oldugunu sanmıyorum

Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:

cnm ya umarım hiç bir sorun çıkmaz ve görür bebegini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ACİL DURUMMM???

Valla canım ben spiralle ilgili hiçbişey bilmiyorum, benim ablam da 5 senedir spiralle korunuyo ve hiç kayma falan gibi bişey duymadım ondan, bebeğin de daha çok küçükmüş inşallah hamiş değilsindir :teselli:

Aaaaaaaaaaa Edit butonlarımız geri dönmüş anca farkettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

teşekkür ederim çoğunlukta dış gebelik olduğunu söylediler onu yarın kan testi yaptırsam belli olurmu???son adet 5 eylül

HOŞŞBULDUMMM KIZLARRR
SMART YOK Bİ YARAMAZLIK DİMİ NEDEN EVDESİN
Yok canım iyiyim!İşletme günüm bugün hallettim bitti.
Fatoş da dinlen dinlen deyip drunca biraz oturayım popomun üzerine dedim. yerimseniben
Ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.

Yaaaa!Hadi sen de bu ay hamiş ollllllllllllllllll....Aynı ildeyiz birbirimize destek oluruz! :gitme:
yarın ilk kez gideceğim bilmiyorum ne çıkacak... akannehir

tamam kızzz senin için bu ay hamiş olurum bende beraber hem destek oluruz hemde beraber gideriz kız doktorlara delikafadulden delikafadulden
hem sen iste ben hamiş olmadanda doktora gelirim seninle balımmm benimmm opuyorumnanaktan

Belkim seni de ben çekerim kıs olumunekankayizsmile

ayyyyy inşallah kızzz inşallahhhh ne süper olur ama :lepi: :lepi:
olumunekankayizsmile

ah canım benim yaa inşallah kalp atışlarını duyarda içi rahatlar kanaması da durur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
dularımla seninle elifimmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ACİL DURUMMM???

mrb aylinci ben bu konuda gerçekten hiçbir şey bilmiyorum ay ne cahilim ya ama inan bilen arkadaslar vardır muhakkak seni aydınlatırlar a.s

ALLAH'ım elifi ve bebeğini sen koru yarabbim :Saruboceq: guzel haberlerle gel ınsallah yawyummm

kızlar ben acıktım gıdım kendıme bıseyler hazırlayıp gelımm

ACİL DURUMMM???

evet kaydıgını bende duydum vede hamile kalanlarıda duydum ama korkma eger hamileysen bebege ve sana zarar vermez alıyolar ayrıca spiralle hamile kalman için degişik yollarda cinsil ilişkiye girdiysen ondan kayar yoksa baska türlü kaymaz benim kayınvalidem 10senedir spiralle korunuyo

Ay umutlanır mıyım kız ben hiç ayıp ettin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bak hiç umutlanmıyom :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
hayırlısı canım yaa
E iyi de mesela şimdi tüpçüye hamileyim desem adam tipime bakıp afedersin ama kıçıyla gülersırnaşık şey fisfisfis
Bak sana bir iki sayfa önce bişeyler yazdık ben de eFatoş'da...
Yaaa kzılar geçmişe arada göz gezdirin yazılanlar kaçıyor!

hiç bişicik olmaz
bak sana ne anlatcam almanya dönüşü uçaga biner binmez bagırmaya başladım acıktım acıktım die hostes erkekti geldi güldü dediki neden yemedinizz dedimki rötor yapmasaydın
ben hamileyim ve yemek istiyorum karnıma baktı nerene sakladın dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedimki kendi küçük marifeti büyük kaydirigubbakcemile3 hemen atıştırmalık kek getirdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 idille öldük gülmekten
bak x-ray cihazlarındanda geçmedim hiç hamileyim diomözel kapılar açılıo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 burdaki güvenlikle nerde bebek diolar hep sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hamilelik güzel bişi herkes sana yardım eder kimsecikler gülmezz !!!

Son düzenleme:
slm kızlar....yumurtlama tarihi dışındaki bi zamanda hamile kalanınız varmı yani yumurtlama geçmişse bi daha ki aya mı kalıyo umudumuz...:(

Back
X