Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama canım aradan zaman geçince ben bu ay ovalasyon testleri almıştım silik çıktı hepsi çatlamadı galiba yumurtam hiç umudum yok benimanladım canım bende 10. gün başlıyayım diyorum..
hayırlısı artık..akşamları yapim bende o zaman...
sağol canım..
hoşbulduk canım..
anamm kızz ikinci cizgi silikmi cıktıı ayyy yoksam bebiş geliyomu..
hadi hayırlısı olsun canım inş..
yok canım ya nerde ben anca doktor ult. kalp atışını gösterir o zaman inanırımcanım inşallah vardır bebiş ama hani bu ay adet olmayınca test yapmıştım ya benımde
silik çıkmıştı 4 gün gectiği halde tabii sonradan regl oldum :)
senın 7 gün varken silik çıkmış alla alla inşallah vardır bebişş olumunekankayizsmile
hoş geldiniz kısalr yarencim senle aynı tarihteyiz bende bu ay nedense çatlıyacam meraktan valla halbuki hiç umudum da yok dün test yaptım 2-3 saat sonra silik çıktı
çatlayada bilir canım saten bakar çatlamazsa vurur iğneyi
anladım canım bende 10. gün başlıyayım diyorum..
hayırlısı artık..akşamları yapim bende o zaman...
sağol canım..
sucum her kişiye göre değişebiliyo bu durum...ama ben son ikisinde hiç bulantı yaşamamıştım o yüzden ilkini oğlandı dedim...
ayşemmmm senin kızda bulantın olmuşmuydu söyl bakim...
BEBİŞLER BEN KAÇIYORUMM BENİM KOCİŞKO ARADI YİNEEE FIRINA GİDİYOMM GİDİYİM TEZGAHI DEVRALIYIMM YİNEEEEkaydirigubbakcemile3
Kızlar adetim 3 gün geçti.
Bütün belirtiler var ama adetim yok.
Bana yardım eder misiniz?
Kızlar adetim 3 gün geçti.
Bütün belirtiler var ama adetim yok.
Bana yardım eder misiniz?
test yapmadınmı canımm....valla 3 gün gecmiş test yapmadıysan bravo biz olsak adetten 2 gün önce yapardık heralde..
canım hiç belli olmaz...bazen testler yanılabiliyomuş..ama canım aradan zaman geçince ben bu ay ovalasyon testleri almıştım silik çıktı hepsi çatlamadı galiba yumurtam hiç umudum yok benim
olur canım öğleden sonra akşam üzeri falan :)
hım anladım canımcım ben de merak ediyorum işte :))
sağlıklı olsunda tabi gerisi önemli değil..
ayşe de acayip bulantı oldu kilo verdi aynen ben de öyleydimmmakannehir
test yapmadınmı canımm....valla 3 gün gecmiş test yapmadıysan bravo biz olsak adetten 2 gün önce yapardık heralde..
acilen test yap canım hep geçermiydisempatiksalakcinni
Yok canım.
Yeni evli sayılırım ben 1 sene 2 ay oldu.
Adetim şaşmaz normalde benim.
Ama geçen Şubat tada 4 gün geçmişti, doktora gittim test yaptırdım bişi çıkmadı eve geldim adet oldum.
Ondan bekliyim dedim biraz.
Cumartesi olmam gerekirdi daha bişi yok.
![]()
Yok canım.
Yeni evli sayılırım ben 1 sene 2 ay oldu.
Adetim şaşmaz normalde benim.
Ama geçen Şubat tada 4 gün geçmişti, doktora gittim test yaptırdım bişi çıkmadı eve geldim adet oldum.
Ondan bekliyim dedim biraz.
Cumartesi olmam gerekirdi daha bişi yok.
![]()
bencede sizin ekşınlara kalp dayanmazzz...:kedi::kedi:
belki bütün bunları sebebi ateşli ekşınlar olabilirmiki acabaCADIARZU
allah sendede farklı olmuş bakk...demekki bünyeye göre değişebiliyo...yerimseniben
ama canım aradan zaman geçince ben bu ay ovalasyon testleri almıştım silik çıktı hepsi çatlamadı galiba yumurtam hiç umudum yok benim
yok canım ya nerde ben anca doktor ult. kalp atışını gösterir o zaman inanırım
vereliniortak
İş yerindeyim şimdi yapamam.katıılıorummm hadi çabucak test yappppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee zamanı gelmiş sayılır bebişin istiyomusunuz peki..
evde yapılan idrar testlerden alıp bakabilirisn varmı yokmu diye...
şubat 28 çekti dört gün geçmesi normal bence demekki çok düzenli
İş yerindeyim şimdi yapamam.
Eşim askere gidicek nisanda canım ondan hani daha olmasa iyi diyorduk ama olursada çok mutlu oluruz :)
Eşimde rüyasında görmüş ben gecikti demeden önce.
Oğlumuz olmuş rüyasında.
Bu sanahta dedi rüya gördüm oğlum vardı kucağımda diye :)
Ya kendimi heveslendirmek istemiyorum bir kaç gün daha geçsin
a.s.a.s.a.s. cümlemize:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:inşallahh vardır inşallahhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet ayşenin cok bulantılı gecmiş..
sanırsam bünyeye göre değişiyo canım herkezde farklı oluyo baksana...
sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez sonucta..inşallah 1 ay sonra öğrenirsiniz cinsiyetini...
Yok canım öle değil şubatın başında olmam gerekiyordu 4 gün gecikti sonunda değil :)
aa canım akşam yap o zamannnn hiçç geçsin die bekleme zaten geçmiş varsa çıkar hemen