• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım daha önce 3 kez hamile kalınca dr,lar ne tüpbebek nede aşılama önerdi acıkcası...
18 aydır deniyorum ben gerci 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onu saysammı bilmiyorum..
eğer bu ayda preseedle olmadı gidiyorum ben zaten tüpbebeğe....
yani ben toplamda 5 yıldır uğraşıyo sayılırım....kayıplarımı saymassam...

canım kesinliklee bu y olmsa inş olurrr ama olmaza tüp bebeğe git derim ben
bence bizler dokorların yüzünde boşa vakit kaybediyoruzzz
bklmek çözüm değil işeyler yapml lazım nyse cnm inş seninde emoşunda olu en yakın amanda bebeği
ikinzidei öpüyorum kızlarrr
iigeceler:3:

canım kesinliklee bu y olmsa inş olurrr ama olmaza tüp bebeğe git derim ben
bence bizler dokorların yüzünde boşa vakit kaybediyoruzzz
bklmek çözüm değil işeyler yapml lazım nyse cnm inş seninde emoşunda olu en yakın amanda bebeği
ikinzidei öpüyorum kızlarrr
iigeceler:3:

inşallaahhh cnm iyigeceler sada aallhım sanda en kısa zamanda nasip etsinn bi bebikkk:Saruboceq: bende kaçoyomm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar günaydın..haberleri izliyorum...hastanenin birinde ebe doğum yapmakta olan kadına saldırmış şırıngayla ...allah bildiği gibi yapsın

kızlar günaydın..haberleri izliyorum...hastanenin birinde ebe doğum yapmakta olan kadına saldırmış şırıngayla ...allah bildiği gibi yapsın
aaa..derdi neymişşş... akannehir

slm...opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm..as.

ben geldim ama heran cıkabılırm ege çakal uykusu yapıyo çünküakannehir
tamam canımm..ege beyfendiyi öp benim yerimee... :emir_bebek:

aaa..derdi neymişşş... akannehir

hoşgeldin canımm..as.

tamam canımm..ege beyfendiyi öp benim yerimee... :emir_bebek:

ay ne bileyim kadın yüzüne tükürmüş yani ebe..sonra şırınga batırmış.niye 4 tane doğuruyon utanmıyon mu diyebilmiyorumkismile allah sonumuzu hayır etsin

Back
X