• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de ıyıyım şekerımmmmmmmmmm ayy ne gusel maşallah herkesler çok ıyııı olumunekankayizsmile

ayşe gelmedı sanırım daha ınş. onun da sonuçları ıyı çıkarrr allahım lşifalık versınn :Saruboceq:

bu arada tınker ın bebeğinı ege bebeği gördum ayyy maşallahhhh nasıl buyumuşş doğan buyuyor ışte boşa dememişlerr hihoyyyt:nazar:

anne karnında nasıl hızla gelişiyorsa dışarda da öle.anlamıyorsun bile..

güzel sonuçlarla dön inşallah..

günaydın canım..evet 2.aydayız..annelik güzel gidiyo ama dediğin gibi acayip hareketli yaramaz..ayrıyetten de sinirli kerata...emzirirken bir kelime edeyim kıyametleri kopuruyo..

günaydına.s.

ayyy annesıı çok tatlı maşallah subhanallahhh :nazar: allah nazarlardan korusunn buyumuşşş yakışıklı olmuşşşş saçlar uzanmışşş zemuszemus allahım bıze de bu gunlerı gormeyı nasıp etsın ınş. yaaa :Saruboceq:

bu arada odasında yatabılıor muu yanı rahat kullanabılıorsun değil mı odayı ? ben safarı yı alıcamm bu ay sonu artı yatak odama da baby2go dan park yatak aldım gecelerı odaya bırakamam dıyee

a.s a.s a.s

oh oh ne güsel hep böyle iyi ol canım olumunekankayizsmile

amınnnn şekerım nanemmmmm cumlemız hep ıyı sağlıklı neşelı olalım ınş..

bu arada oğluma masal rd yodan dıgı den masal dınletıyorum şuan kaydirigubbakcemile3 çok komık yaaa ben konuşamıorum pek bebeğimle tuafıma gıdıyorr ama babası konuşuyor her akşam ve gerçekten tepkı verıor babasının konuşmalarınaa allahım ne buyuksunnnn :Saruboceq: yanı ınanamıorumm bazen gerçektenn hadı oğlum bı tekmıkle annenı dıoo eşimm mert kağan hemen pattt tekmıklıooo ınsan şaşırıyorrr yaaa Şeniz

valla ya gecermi bu zamanlarrr kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

amin inşAllah canımcımmm

valla geçıyor hem deasıl geçıyor o zamanlarr asıl fatoşcum karnın azcık daha buyusun bak gır ne zaman doğacak ne zaman kucağıma alacağım ne zaman kokusunu hıssedeeğim dıye sabırsızlanacaksınnn olumunekankayizsmile :emir_bebek:

günaydın canım..evet 2.aydayız..annelik güzel gidiyo ama dediğin gibi acayip hareketli yaramaz..ayrıyetten de sinirli kerata...emzirirken bir kelime edeyim kıyametleri kopuruyo.

ayyy yerim ben onu sinirli demek haa Şeniz
çok güzel olmalı emzirmek boshayallersmile
en çok bunu yaşamak istiyorum :asigim:

valla geçıyor hem deasıl geçıyor o zamanlarr asıl fatoşcum karnın azcık daha buyusun bak gır ne zaman doğacak ne zaman kucağıma alacağım ne zaman kokusunu hıssedeeğim dıye sabırsızlanacaksınnn olumunekankayizsmile :emir_bebek:

dimi yaaa 9 ayda çok uzun canım yaaa şöle 3-5 ay olaydı iyiydi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aydemet26, gokcegokce+, karaguuul+, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum, Yildiz10+günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...
fatoşcum pazartesi ikili testin varmış hayırlısı olsun canım inşallah hiçbirşey cıkmaz sonuclarda..
ayşemde dr. gitti gelmedi sanırım daha...
emoşşda bugün kan vericekti inşallah bebeği onunladır..

amınnnn şekerım nanemmmmm cumlemız hep ıyı sağlıklı neşelı olalım ınş..

bu arada oğluma masal rd yodan dıgı den masal dınletıyorum şuan kaydirigubbakcemile3 çok komık yaaa ben konuşamıorum pek bebeğimle tuafıma gıdıyorr ama babası konuşuyor her akşam ve gerçekten tepkı verıor babasının konuşmalarınaa allahım ne buyuksunnnn :Saruboceq: yanı ınanamıorumm bazen gerçektenn hadı oğlum bı tekmıkle annenı dıoo eşimm mert kağan hemen pattt tekmıklıooo ınsan şaşırıyorrr yaaa Şeniz

ne güzel bir duygu yaa siz böyle anlattıkça daha çok sabırsızlanıyorum hamiş kalmak için..Rabbim tez zamanda bizede verir inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq:

valla ya gecermi bu zamanlarrr kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

geçer geçer öyle çabuk geçerki hemde... a.s a.s

ayy evet yaaa aslında şimdık doğmalıydıııı oğluşummm tam zamanıydı yanıı kaydirigubbakcemile3 yerım ben onun her yerınıı sositososito

evet evet bencedeeee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayy kız sapıttık boşver kalsın 9 ay kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aydemet26, gokcegokce+, karaguuul+, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum, Yildiz10+günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...
fatoşcum pazartesi ikili testin varmış hayırlısı olsun canım inşallah hiçbirşey cıkmaz sonuclarda..

Hoşgeldin kuşummmmm olumunekankayizsmile

inşAllah kuşum bakalım bu pazartesi veririm sonraki haftada sonuçlarımı alıcam bakalım ne çıkcak

günaydın canımmm hoşgeldin...
ewet ayşem bugün doktora gidicekti inş güzel haberlerle döner :Saruboceq:
emoş da sanırım vermiş kan...yarın alıcakmış sonucu yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

ayyy annesıı çok tatlı maşallah subhanallahhh :nazar: allah nazarlardan korusunn buyumuşşş yakışıklı olmuşşşş saçlar uzanmışşş zemuszemus allahım bıze de bu gunlerı gormeyı nasıp etsın ınş. yaaa :Saruboceq:

bu arada odasında yatabılıor muu yanı rahat kullanabılıorsun değil mı odayı ? ben safarı yı alıcamm bu ay sonu artı yatak odama da baby2go dan park yatak aldım gecelerı odaya bırakamam dıyee
canım zaten saçlı doğdu ege aynı böleydi..bu arada şimdilik yanımda yatıyo beşiği var ablamdan kalan..odasını eşyaları için kullanıyorum ama biraz büyüsün geçircem odaya ..

günaydın canım..evet 2.aydayız..annelik güzel gidiyo ama dediğin gibi acayip hareketli yaramaz..ayrıyetten de sinirli kerata...emzirirken bir kelime edeyim kıyametleri kopuruyo.

ayyy yerim ben onu sinirli demek haa Şeniz
çok güzel olmalı emzirmek boshayallersmile
en çok bunu yaşamak istiyorum :asigim:

güzel olmaz mı ama tam yetmiyo benim obura mama takviyeli gidiyoz

inşAllah kuşum bakalım bu pazartesi veririm sonraki haftada sonuçlarımı alıcam bakalım ne çıkcak
hoşbuldum bebemmmm...Şeniz
inşallah canım allahın izni ile hiçbirşey cıkmaz sen içini ferah tut...:1hug:.

günaydın canımmm hoşgeldin...
ewet ayşem bugün doktora gidicekti inş güzel haberlerle döner :Saruboceq:
emoş da sanırım vermiş kan...yarın alıcakmış sonucu yanlış hatırlamıyorsam :uhm:

hoşbuldum şekercim....opuyorumnanaktan
işallah canım inş. ayşemde bişiy cıkmaz yoksam o ekşınsız ne yapar..:kedi:
aa emoş vermiş bile hee maşallah ama neden yarına cıkıyoki acaba cok gec.CADIARZU.neyse güç olmasında gec olsun varsın..:lepi:

hoşgeldın hayatımmmm opuyorumnanaktan

ne güzel bir duygu yaa siz böyle anlattıkça daha çok sabırsızlanıyorum hamiş kalmak için..Rabbim tez zamanda bizede verir inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq:

geçer geçer öyle çabuk geçerki hemde... a.s a.s

allahın ıznıyle tez zamanda sız de yaşayacaksınız bu guzel duyguları dualarım sızınleee olumunekankayizsmilebilmiyorumkismile

evet evet bencedeeee kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayy kız sapıttık boşver kalsın 9 ay kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zaten elden bşey gelmıorr 9 ay 10 gun bekletıyor sıpalarrr olumunekankayizsmile sağlıklı kucaklarımıza alalım da ben beklerımmm hihoyyyt

tinkerbell canım oğlun cok tatlı maşallah yanımda olsaa o kollarına ısıra ısıra sevmek isterdim...
allahım onu nazarlardan korusun....

canım zaten saçlı doğdu ege aynı böleydi..bu arada şimdilik yanımda yatıyo beşiği var ablamdan kalan..odasını eşyaları için kullanıyorum ama biraz büyüsün geçircem odaya ..
güzel olmaz mı ama tam yetmiyo benim obura mama takviyeli gidiyoz

anladım haytaımmm olumunekankayizsmile evet odasına alıştır kesınlıkleeee çok ıyı olur bencee

ayy benımkı de saçlı doğsa ınş.:Saruboceq:

Back
X