• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aydemet26, gokcegokce+, karaguuul+, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum, Yildiz10+günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...
fatoşcum pazartesi ikili testin varmış hayırlısı olsun canım inşallah hiçbirşey cıkmaz sonuclarda..
ayşemde dr. gitti gelmedi sanırım daha...
emoşşda bugün kan vericekti inşallah bebeği onunladır..

günaydın canım hoş geldin bol bol çalıştınızmı bu ay presedi ile

şu masal okuyan penguen vardıı sabah gzatesı verıyordu gıttıgıdıyorda buldumm ama sıtede yok dıyorr yaa çok ıstıyordum oyle bır şeyy.. 25 hıkaye okuyordu penguennn hem de farklı farklı ses tonlarıylaa

kızlar kan testini verdim ama yarın çıkıcak sonuç öğleden sonra1,30 da çıkıcak ama ümütsizim ben yaaaa...:gitme:

Kızlar testi aldım ama sabah aç karnına ilk idrarınızla yapın diyor :delphin:

günaydın canım hoş geldin bol bol çalıştınızmı bu ay presedi ile

hoşbuldum canım..
daha adetim yeni bitti pazartasi günü ovulasyon testinide kullanıcam cift cizgiyi gördüğüm anada kullanıcam preseedi bakalım hayırlısı..
bunun yanında birde ateş ölçüyorum..

Kızlar size diyorum cevap verin nolur ona göre şimdi yapıcam ya da yarın sabahı beklicem

kızlar kan testini verdim ama yarın çıkıcak sonuç öğleden sonra1,30 da çıkıcak ama ümütsizim ben yaaaa...:gitme:
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun....hemen ümitsizliğe kapılma her şerde vardıbir hayır..
bekleyip görücez..

Kızlar testi aldım ama sabah aç karnına ilk idrarınızla yapın diyor :delphin:

canım evet normalde öyle diyolar ama senin günün gecmiş yani şuanada bile yapsan cıkar...
burda öyle öğleden sonra yapan cok arkadaşımız oldu geceliğini öğrenen..

Kızlar size diyorum cevap verin nolur ona göre şimdi yapıcam ya da yarın sabahı beklicem

canım yap tabıkı oyle yazdıklarına bakma yahuu hadı hayırlı gusel sonuçlar alırsın ınş. bıze de hemen haber ver ama olumunekankayizsmile

ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun eyvahedigeldismile
offf ya neden ertesi gün veriyolarki:olmaz:
insanı merakta bırakıyolar :oklava:
inş bebiş vardır :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun eyvahedigeldismile
offf ya neden ertesi gün veriyolarki:olmaz:
insanı merakta bırakıyolar :oklava:
inş bebiş vardır :Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun....hemen ümitsizliğe kapılma her şerde vardıbir hayır..
bekleyip görücez..

canım evet normalde öyle diyolar ama senin günün gecmiş yani şuanada bile yapsan cıkar...
burda öyle öğleden sonra yapan cok arkadaşımız oldu geceliğini öğrenen..

hadı bakalım hayırlısı olsun canımmm olumunekankayizsmile

hayırlısı diyorum kızlar bende evet ya çok geç veriyolarr sorun varmış sistemde onan böle yoksa bu günn çıkacatı:sinifsinif:destekleriniz ve dualarınaza ihtiyacım var kızlarr nolur duaa ddinnn banamafoldumbenmafoldumben

:Saruboceq:
hayırlısı diyorum kızlar bende evet ya çok geç veriyolarr sorun varmış sistemde onan böle yoksa bu günn çıkacatı:sinifsinif:destekleriniz ve dualarınaza ihtiyacım var kızlarr nolur duaa ddinnn banamafoldumbenmafoldumben

dularım butunn bebek ısteyenler ıçinn allahım sağlıklı hayırlı bır şekılde tez zamandaa bebek sahıbı yapsın ınş. her ısteyenıııı :Saruboceq:

:gitme:sel cnm testin negatif çıkmış cnm çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkındaaa bende bekliyorum kan testi sonucumu bakalım inşallah 5 seneden sonra kavuşurum bebeikime

Back
X