Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı diyorum kızlar bende evet ya çok geç veriyolarr sorun varmış sistemde onan böle yoksa bu günn çıkacatı:sinifsinif:destekleriniz ve dualarınaza ihtiyacım var kızlarr nolur duaa ddinnn banamafoldumbenmafoldumben
hadi hayra çıkar inşallah cnm çok güzel bir rüya görmüşsünnnnnboshayallersmile
dualarımız seninle tatlım
inş en en en kısa zamanda göbüşün bebişle dolar :Saruboceq:
maşallah sana bu ay en ümit edeceğimiz sensin canımhoşbuldum canım..
daha adetim yeni bitti pazartasi günü ovulasyon testinide kullanıcam cift cizgiyi gördüğüm anada kullanıcam preseedi bakalım hayırlısı..
bunun yanında birde ateş ölçüyorum..
üzülme canım hayırlısıYaptım kızlar negatif yok bebek
hayır inş. gerçekten çok güzel bi rüyakızlar bugün cok güzel bir rüya gördüm..
bir camide kuran okuyodum...
evet bekle 10 dakika kadar belki geç döllenmedirhadi ya bekle bir kaç dakika a.s
yoksada inş önümüzdeki ay :Saruboceq:
maşallah sana bu ay en ümit edeceğimiz sensin canım
hayır inş. gerçekten çok güzel bi rüya
uyuyormusunuz ayol bu ne sessizlik
ben geldimmmmmm sositosositosositososito
dün smartla ilk defa msn,de görüştük...zemuszemus
ayy nasıl şok oldum.akannehir.esmer kaşı gözü kara birini beklerken şarışın süt gibi hatun cıktı karşıma..akannehir.
yani ben şu kanaata vardım topiğimizdeki bütün kızlar cok güzel...bayanssulusmile
dün smartla ilk defa msn,de görüştük...zemuszemus
ayy nasıl şok oldum.akannehir.esmer kaşı gözü kara birini beklerken şarışın süt gibi hatun cıktı karşıma..akannehir.
yani ben şu kanaata vardım topiğimizdeki bütün kızlar cok güzel...bayanssulusmile
ayyy evet öle dicektimhoş geldin ama biz geldik diyecen akıllımguclubacismilea.s.
hoşgeldiniz meleklerimmmmmzemuszemus
nasılsınız bakalım bugün..opuyorumnanaktan
ben hemen üstüme alındım ayolbayanssulusmilebayanssulusmile
hoşgeldiniz şekerler Şeniz
ben hemen üstüme alındım ayolbayanssulusmilebayanssulusmile
bende çok merak ediyorum onu yaa:sinifsinif: topikçene güzeliz biz bayanssulusmile
hoşbuldukkkk Şeniz doktor amcamıza gitcez birazdan,babamızı bekliyoruz..o yüzden heyecanlıyız hihoyyyt
hıh. şimdi oldu canım bugün bebişlerimi görecen sen yerim ben onlarıbende çok merak ediyorum onu yaa:sinifsinif: topikçene güzeliz biz bayanssulusmile
ayyy evet öle dicektimbiz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemus
hoşbuldukkkk Şeniz doktor amcamıza gitcez birazdan,babamızı bekliyoruz..o yüzden heyecanlıyız hihoyyyt
insan güzel ve zeki olunca alınıyo tabiayyy ne yalan sölim bende alındım valla bayanssulusmilebayanssulusmile
hoşbuldukkk opuyorumnanaktan
:dance::dance:a.s.alın şekerim alınnn...hepimiz güzeliz tabii...bayanssulusmile