çok kutsal ve çok özel bir duygu bazen şükrediyorum iyiki erkek olmamışım diye:) ama elimde değil ben zaten çok pimpirikli bir insanım bir de tüp bebekle olunca ne biliyim insan daha bir telaşlanıyor.ama doğru söylüyorsun eğer RABBİM ona yaşayacak bir ömür tayin ettiyse yaşar eğer değilse de istersen pamuk ipliklerine sar kendini olmaz . hep dua ediyorum herşeyin hayırlısı olsun diye.
ben de çok sabırsızlanıyorum ama kalp atışı hamilelikten hamileleiğe değişik mioluyor anlamadım kimi 6.haftada duyuyor kimide 7.de sanırımgelişim farklılıkları.bebeişlerimiz biziçok bekletmezler umarım
selamlar arkadaşlar uzun çabalrın sonunda ben de anne olacağım inşallah bugün dra gittik 5 haftalıkmış bitanem ama kalp atışını duyamadık 2 hafta sonra tekrar gidicem umarım o güzel duygudan mahrum kalmam. bir de dr kese olması gerektiğinden daha büyüyk dedi ama ikiz felan değil. tek yumurta ikizinde kesenin tek olması ihtimalivarmı acaba.dr kesin bir dille tek dedi ama.
yarın doktora gideceğim inşallah allahın izniyle kalp atışlarını duyarız..
şuanda 7+4 haftalık hamileyim ama 7+2 iken dr gittiğimde ultrasona göre 6+5 gebesin dedi dr.
kese çok düzgün içinde embrio var ama kalp atışı ve kan dolaşımı yok dedi kesinlikle boş gebelik değilmiş..
bi arkadaşımında başına gelmişti 3 aylıkken kalp atışı duyulmuştu ve üç ay boyunca bebekte hiç hareket ve kan dolaşımı yokmuş arkadaşımında sürekli kanaması oluyordu ayağa kalkmadan yatıyortu tüm gün.dr lar onada alalım dedi ve o sabır etti aldırmadı şuanda bebeği doğdu....
bende bunları göz önünde bulundurarak acele etmiyorum en azından bende ağrı sızı kanama yok inşallah hayırlısı neyse o olur..
inşallah sorunsuz duyarsınız canım.
biz de bugün kalp atışını duymak iin gitmiştik hatta dün de gitmiştik duyulmadı alttan ultrasonla bakılması gerkince bayan dr.a randevu aldım ve bugün de gittik ama gelişmemiş küçük görünüyo dedi dr ve renkli doplere gönderdi
çok yavaş atan 2 kalp sesi duyduk ama olması gereknden çok yavaşmış
sonucu alıp dr.a gösterdik gidişat pek olumlu görünmüyo, gelişmemiş gibi ve kalp atışı gerilerse alınması gerekebilir dedi çok ama çok üzüldüm pazartesi tekrar gitçem korkuyorum ama herşey allahtan... yine de kalp atışı duyulduğu sürece kürtaj kesinlikle düşünmem
inşallah herşeyin hayırlısı olur bütün gün çok zor geçti çok kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim herşey allahtan...
birbirimiz için dua edelim hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?