Bitkisel Keçi Boynuzu Ne Kadar Etkili???

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Kızlar bugün aktardan keçi boynuzu aldım (pekmez) değil. Eşimde sperm yetmezliği hızlılığı gibi sorun olup olmadığını bilmiyoruz. Ama ben şifa niyetine aldım belki işe yarar diye. Sabah akşam kaynatıp suyucu içicek. Etkisi ne kadar iyi olur uygulayan var mı? Bende içsem faydasını görür müyüm ? :)

Ne oldu ikna edebildin mi
Senin değil canım eşinin içmesi lazım onu.
Eğer sende yumurtlama problemi varsa o zaman incir + havuç kürü yapmalısın. ama sen ovulasyon testi yapmıştın ve yumurtlaman olmuştu.
İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine gir ve orada okuyup hazırla. Kaynama süresi vs. dikkat et !

Evettttt ikna oldu ne de olsa hazırlayıp önüne getiricem şırınga olayına kesinlikle olmaz desede :) bu kürü içmeye razı geldi. Saraçoğlunda okudum kaynamış suya kırıp atılıyormuş 3 dakkika daha kaynatıp 20 dakika dinlenmesi gerekiyormuş. 1 hafta sabah aç karna, gece yatarken. 1 haftadan sonra sadece gece yatarken. Bu şekilde üç ay içmeyi tavsiye ediyor. Bakalım yarında kurstaki hocam benim için okuyacaklar. Adetim bitincede Meryem suresine başlıcam. Artıl gerisi Taktiri İlahiden. :)

Aynen, sen içini ferah tut. Bol bol dua et. Biliyorum zor bi durum. Bi de çalışmadığın için bütün gün aklın bu işlerde olur.
Çalışıyor olsan aklın dağılır, sürekli bunu düşünüyor olmazsın.
Bence bu kürün sonucunu almak için aylarca beklemek gerekmiyordur.. Ama deneyin bakalım.

Bi konu daha var. Bildiğim kadarıyla gebelikte yeşil çay zararlıymış. Ben yeşil çayı çok severim yazın diyet yaparken günde 2 fincan içerdim. 10kg verdim nereseyse. Evlenmeden önce 53 kg iken evlendikten sonra 10 kg aldım zayıfladım tekrar aldım. Folik asit vitamini kg aldırdı bıraktım dedim hamile olunca içerim. Şimdi gebelik planladığım için yeşil çay içmemeliyim acaba? En azından hamile kalana kadar 4 kg gitse iyi olucak :) ayrıca dediğin doğru canım yumurtlamam oluyor bunu kesin anladım geçen ay. Belki soğan suyu içerim reglim bitince ondan zarar gelmez sanırım. Ama eşime muhakkak içiricem kürü kaçışı yok artık

yeşil çayın hamile kalmaya etkisini bilmem ama soğan kürü eğer kist varsa uygulanıyor...
Bence iyice bir araştır ona göre uygula.

Ben soğanı sadece kaynamış suya 4 e bölüp iki üç dakika kaynatıp içmiştim bi ara ve sonrasında sarı akıntı gelmişti. Vajinal iltihap vardı çünkü yanma oluyodu. İltihap varsa hamilelik zor olurmuş diye duymuştup. Kısmet artık belki nisanda güzel haberler veririm burada inşaallah :)

İnşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Aminnnn inşallah Rabbim güldürsün yüzümüzü :)

Canımm hayırlıı olsunn inşş. Şimdi yazılarını okurken bir baktım ikinizinde hamilelik takvimleri nasıl güzel bir görüntü rabbim yavrunuzu sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin sorun neydi tam olarak nekadar kullandınız keçiboynuzunu bizim durumlar sizden çok çok daha karışık ama bende başlattım dün eşimee inş bizede şifa olurr

Selam canım inşaallah darısını senin başına ☺ ben 1 ay kullandım keçi boynuzunu sabah akşam içirdim eşime Herşey Allah tarafından keçi boynuzu bir vesile oldu ama işe yaradı çok şükür. Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…