Bitlis'te Kayıp Amca Çocukları Ölü Bulundu

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.100
52.361
Güroymak ilçesine bağlı Çayarası köyünde dağlık alanda kaybolduğu belirtilen iki çocuğun cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Çayarası köyünde dağlık alanda kaybolduğu belirtilen iki amca çocuğu olan 5 yaşındaki Serpil ile 4 yaşındaki Bilal Bayhan'ın cansız bedenleri bugün akşam saatlerinde birbirine sarılı halde bulundu. Kuzenlerin donarak öldükleri belirtildi.


ÇOCUKLARIN SOĞUKTAN DONDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Maşallah Bayav, yaptığı açıklamada, amca çocukları Serpil (5) ve Bilal Bayhan'ın (4), köyün kırsal alanındaki Radar mevkisinde ekiplerce yapılan aramada ölü bulunduğunu bildirdi. Çocukların cesedini bir kayalığın altında bulduklarını ifade eden Bayav,"Çocukların soğuktan öldüğünü tahmin ediyoruz" dedi.

bitlis-te-kayip-amca-cocuklari-olu-bulundu-5925603_1723_m.jpg


MORGA KALDIRILDILAR

Serpil ve Bilal Bayhan'ın cesedinin, otopsi yapılmak üzere Bitlis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Amca çocukları Serpil ve Bilal Bayhan'ın dün öğle saatlerinde oyun oynamak için evden çıktığı ve bir daha haber alınamadığı belirtilmişti.

http://www.haberler.com/bitlis-te-kayip-amca-cocuklari-olu-bulundu-5925603-haberi/?utm_source=Facebook&utm_campaign=facebook_hc_ucuncu_sayfa
 
Allah rahmet eylesin melek oldular şimdi rabbim anne ve babalarına sabır versin.:KK43::KK43:
 
Çok küçüklermiş daha, ısınmak için sarılmışlar birbirlerine... ya bu çocuklar nasıl kayboluyorlar, anneleri yalnız mı kapının önüne çıkarıyor. hani birlikte çıkınca bişeye dalarda çocuklar kaybolur anlıyorum. ama bu zamanda bu yaş çocuklar nasıl dışarı oynamaya tek başlarına çıkarılıyor.. evet özgür rahat büyüsünler istiyoruz ama zaman eski zaman değil, yok öyle bi dünya... bu kaçıncı çocuk haberi....
 
çok üzüldüm,yavrularım birbirine sarılmışlar:KK14:

ne kadar çoğaldı bu ara çocuk ölümleri,inşallah son bulur:KK50:
 
X