Bitmek üzere olan ilişki nasıl toparlanir?

ikialinganasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
1.441
1.306
Merhaba kızlar.

Hepimiz olmasada çoğumuz bir ilişkiyi sonlandırmis ya da sona doğru giderken fark edip gecmis gunlerimize dönüş yapmisizdir.

Ilişki bitmeden toparlamak için ne yapılabilir?

Biz sevgilimle farklı şehirlerdeyiz. Eskiden bol bol konusurduk. Face de falan online olduğumuzda yazisirdik vs. Ama son dönemde o kadar az iletisime geçiyoruz ki... Bu durum beni çok uzuyor.

Bunu onunla paylaştım. Neden böyle olduk diye? Eskiden söyleydik boyleydik dedim. Sevgili olduğumuz için mi böyle oldu dedim. Hatırlamıyorum bile neler dedim ama gerildi biraz ortam benim tarafımdan.

O ise... Ben seninle az konuşuyorum diye sevgim falan değişmedi, değişmez de dedi. Seninki değişmiş galiba dedi. Bende onu sevdiğimi, ayrılık vs istemediğimi., sadece aklımdan geçtiğini ve onunla paylastigimi söyledim.

Bu bir süreç belki de ama sonu çok güzel olacak, sen benim canımsin demiş.

Kapattım konuyu ama öyle huzursuzum ki. Yolunda gitmeyen birsey var bence. Ama ona göre yok.

Sadece bitmek üzere olduğunu hissediyorum ve toparlamak istiyorum. Bu arada gün içinde arayıp sormuyorum, bir yere gideceksem ararsa konuşamam diye haber vermek için bazen yazar bazen ararım. O arar, o yazar genelde. Eskiden bende böyle değildim tabi ne zaman böyle olduk bende bilmiyorum :KK43:

Bitmek üzere olan ilişkiyi toparlamaya çalışınca eline yüzüne bulaşıyoo o yüzden hiç uğraşma, gittiği yere kadar gitsin bırak. Ben de farkettim toparlamaya çalıştım olmadı üstüne düşmüş gibi oldum sıkılmış beyfendi

Bitmek üzere olan ilişkiyi toparlamaya çalışınca eline yüzüne bulaşıyoo o yüzden hiç uğraşma, gittiği yere kadar gitsin bırak. Ben de farkettim toparlamaya çalıştım olmadı üstüne düşmüş gibi oldum sıkılmış beyfendi

Ya ben üstüne falan dusmuyorum. Bu konuşmayı bile o aradığında yaptım.

senin arkadaşın sıkıldım mi dedi? Yoksa benimki icin mi söyledin, anlamadım :KK70:

Sorun senden kaynaklaniyormus.
Cozumde sende bulunur ancak.
Senin elinde hersey.
Onun yaptii gibi daha fazla ara daha fazla sor.
Eskisi gibi ol

Ya ben üstüne falan dusmuyorum. Bu konuşmayı bile o aradığında yaptım.

senin arkadaşın sıkıldım mi dedi? Yoksa benimki icin mi söyledin, anlamadım :KK70:
Benim arkadaş sıkıldım dedi. Bende üstüne düşmezdim ki kıskandığımıda belli etmezdim gerçi beni aldatıyomuş o yüzden ilgisizmiş o ayrı tabi. Ama ilişkiyi kurtarmak için bişeyler yapmana gerek yok bırak o uğraşsın.

Su akar, yatağını bulur

Akışına birakayim en iyisi.. onun yaptığı gibi. Sonu güzel olacakmis nasılsa :)
Sorun senden kaynaklaniyormus.
Cozumde sende bulunur ancak.
Senin elinde hersey.
Onun yaptii gibi daha fazla ara daha fazla sor.
Eskisi gibi ol

O eskisi gibi olsa bende olurum inan. Ama o eskisi gibi değil işte.. O da söyleyince bunun bir süreç olduğunu söyledi. O da farkında yani :KK43:

İlişkinin bitmek üzere olduğu kanısına iletişim sorunu yüzünden mi vardın?
Artık bunları aşın bende gün içinde bir kaç kez mesajlaşıyorum. Gün aşırı konuşuyoruz. Liseliler gibi sürekli mıç mıç ilşkide sıkar insanı bence... İnsan belli bir olgunluğa gelince öyle şeyler boğuyor insanı.
Bence sen bu konuda anlayış göstermelisin karşı tarafta ters tepki oluyor çünkü.

Benim arkadaş sıkıldım dedi. Bende üstüne düşmezdim ki kıskandığımıda belli etmezdim gerçi beni aldatıyomuş o yüzden ilgisizmiş o ayrı tabi. Ama ilişkiyi kurtarmak için bişeyler yapmana gerek yok bırak o uğraşsın.

Akışına birakayim o vakit.. Eskisi gibi okur inşallah yeniden her şey :KK43:

Aldatma olayı ne iğrenç birsey ya :KK43: Kızı da erkeği de yapıyor artık :KK43:

İlişkinin bitmek üzere olduğu kanısına iletişim sorunu yüzünden mi vardın?
Artık bunları aşın bende gün içinde bir kaç kez mesajlaşıyorum. Gün aşırı konuşuyoruz. Liseliler gibi sürekli mıç mıç ilşkide sıkar insanı bence... İnsan belli bir olgunluğa gelince öyle şeyler boğuyor insanı.
Bence sen bu konuda anlayış göstermelisin karşı tarafta ters tepki oluyor çünkü.

yani dile getirdim, eskiden böyleydi şimdi böyle diye. Ama onun dışında bir şey yapmıyorum. Arayıp sık boğaz vs etmiyorum. sadece kendi kendime düşünüyorum eskiden böyleydi şimdi böyle diye.

Acaba bir sorun mu var diye :KK43:

yani dile getirdim, eskiden böyleydi şimdi böyle diye. Ama onun dışında bir şey yapmıyorum. Arayıp sık boğaz vs etmiyorum. sadece kendi kendime düşünüyorum eskiden böyleydi şimdi böyle diye.

Acaba bir sorun mu var diye :KK43:

Canım ilk zamanlar hep öyledir, bizde öyleydik, sürekli mesajlaşırdık. Ama ilişki rayına oturunca böyle oluyor işte. Bence düşünme sen böyle şeyleri...

arada mesafe olunca oluyor öyle. biz de uzağiz. şu an o kars'ta ben istanbul'da.. o kadar zor ki.. ben de düşmüyorum hiç üstüne. hep bırakıyorum ipin ucunu.. ne olacaksa olsun diyorum.. görmeden dokunmadan yürütmek o kadar güç ki.. ama sevgi varsa bitmiyor işte bitsin demekle.. çok istedim bitirmeyi çünkü yapısı gereği soğuk bir adam.. bir de araya giren yollar falan.. bu ne diyor insan.. ben ne yaşiyorum.. ilişki mi bu şimdi.. ama sevgi varsa bitemiyor da.. o yüzden bırak akışına.. ama bir anlık kararla bitti deme.. toparlanacaği varsa kendiliğinden toparlanır ilişki..

arada mesafe olunca oluyor öyle. biz de uzağiz. şu an o kars'ta ben istanbul'da.. o kadar zor ki.. ben de düşmüyorum hiç üstüne. hep bırakıyorum ipin ucunu.. ne olacaksa olsun diyorum.. görmeden dokunmadan yürütmek o kadar güç ki.. ama sevgi varsa bitmiyor işte bitsin demekle.. çok istedim bitirmeyi çünkü yapısı gereği soğuk bir adam.. bir de araya giren yollar falan.. bu ne diyor insan.. ben ne yaşiyorum.. ilişki mi bu şimdi.. ama sevgi varsa bitemiyor da.. o yüzden bırak akışına.. ama bir anlık kararla bitti deme.. toparlanacaği varsa kendiliğinden toparlanır ilişki..
Bitsin dedim kaç kez bitirmedi. bitti dedim yine bitmedi.

Bende yıprattım cok

X