Bitmeyen Görümce Vakası.!

OdunHatun

O bir odun'du, olsundu..
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
901
447
Selam kızlar,
Şuan çok sinirliyim gözlerim yaşlı bunları yazıyorum sizlere.
Bugün kv'mlere gittik, eşimin amcası türkiyeden geldi hoşgeldin'e..
Yarin görümcemin sözü var, ve onun için kayınvalidemler akrabalar fln yemek yapıyorlardı. Bende kolay gelsin ditip hepsini öptükten sonra oturma odasına geçtim. Eşimle birlikte. Görümcemle küs olduğum için ve oda haliyle mutfakta olduğu için rahatsızlık vermesin açısından yanlarına gitmedim pek.. Eşim erik çıkarttı onu yedik ve kirli tabağı boşaltıp musluğun yanına koydum aslında huzum değildir yıkayıp yerine koyarım ama görümcem bulaşıkların başındaydı. Herneyse.. Arkamdan tavırlı bir "sağol!" Lafı geldi.. Bana değildir herhalde dedim amca geldi kapıyı açmaya gidiyordum.. Kv sus dedi görümceme oda banane ya hizmetcisimiyim ben onun dedi. Kafamdan kaynar sular indi. Sonuçta birbirimizi sevmeyiz ama hiç bu kadar olmamıştık. Herneyse akrabalar fln hepsi duydu tabii. Ben amcaya bi hoşgeldin diyemedim kapıda dondum kaldım. Eşim hadi kalkalım biz dedi amcayı öptük. Kalkıyorduk ki.. Kv kolumdan tuttu. Gel odaya girelim senle konuşalım bi dedi.. Yok dedim ağlayarak çıktım (huyumdır; ya karşımdakinin ağzının payını veririm (amcamın hatrına sustum; yada ağlarım) ) herneyse eşim arkamdan annesine ne oldu demiş annesi anlatmış. Eşimde o dua etsin misafirler var demiş. Ben aşağada hüngür hüngür ağlıyorum sinirlenince susamam en sevmediğim huy ama susamam herneyse eşim kv ve kp'i çağırdı.. Kv hak verdi kp kızını tuttu.. Öyle böyle derken arabaya bindik ben ağlıyorum hala susamadım, zoruma gitti. Zoruma gidenleri eşime söyliyorum; ben haksız olsaydım ben ağzıma geleni söyleseydim akrabalar içinde böyle sakin olmazdın diyorum.. Olay şiddetle biterdi aileler gelirdi. Ama kız kardeşine ne kadarda tolerans gösteriliyor. Eşim "gitmicez işte sözüne daha ne istiyorsun!" Diyor.. Ben "bunun için bide boşanacaktık değermiymiş?" Fln demeye kalmadı tamam gidicem şimdi onada şiddet uygulayacam dedi. Hayır sakın fln demeye kalmadı bu son gaz annesigile döndü. Yukarıya çıktı 5 dk geri indi.. Ne oldu ne olmadı bilmiyorum yukarda. Ordan annemlere geçicektik gitmedik eve geldik.. Evet tek suçum susamamak sinirliyken bana he sensin demesi gerekir susması gerekir susmuyor inatlaşıyor.. Küsüsüz şuan.. Yarin söze gitmiyoruz.

aaaaa... :O oglen konusmustuk daha. aman bosver degmezmis demek ki gitsen sonradan uzulecektin. aglamasaydin keske:KK43: esin insallah kardesine siddet uygulamamistir dedigi gibi
esinin arkanda durmasiyla teselli ol canim o da ailesini tuup seni yalniz birakabilirdi. Allah sabir versin

Eşin kız kardeşinin haksız olduğunu biliyor sonuçta boşver gitmeyin sözünede tavrınızı görsünler :KK53:

Görümceniz orda diye tabağı temiz bırakma huyunuzdan vazgeçmeseydiniz keşke. en fazla bi fiziksel olarak çarpışırdınız arkadan laf söylemesine, sizin de ağlamanıza gerek kalmazdı. ama şu durumda eşiniz görümcenize çarpmış gibi görünüyor. inşallah öyle değildir.o_O

bizde de var böyle halalarım- annem arası gerginlik. ama nedenini yıllardır çözemiyorum. Şeytan mı giriyordur araya nedir... Kadın kadının hakkatten düşmanıymış, bazı durumlarda.. Allah kolaylık versin

aaaaa... :O oglen konusmustuk daha. aman bosver degmezmis demek ki gitsen sonradan uzulecektin. aglamasaydin keske:KK43: esin insallah kardesine siddet uygulamamistir dedigi gibi
esinin arkanda durmasiyla teselli ol canim o da ailesini tuup seni yalniz birakabilirdi. Allah sabir versin

Şimdide eşim beni suçluyor sanki. İstediğin gibi döndüm ve susmadım diyor oldu mu diyor.. Kavga ettik çıktı evden. Ama haksızmıyım ya ben eğer öyle birşey deseydim, altına üstüne getirirdi evi üzerime yürürdü olay boşanmaya kdar giderdi. Buna sadece yukarda ben ağlayarak iniyorum aşağa "dua etsin misafirlere" demiş bunu dedim haksız olan ben olsaydım şiddete başvururdun. Oda annesigile gitmiş herhalde dövmüş ama ben bunuda istemiyordum. Herneyse şimdide bana tavırlı istediğini gittim yaptım oldu mu diyor medenice konuşmaya çalışıyorum ama ben bunu istemedim senden sadece farkı ortaya koymak istedim dedim. Ya bem zaten yarin gitmicektim sözüne en büyük ders bu olcaktı ona dedi. Sen dahada üzerime geliyorsun yeter dedi. Şimdi acaba bana inat yarin gidermi.. Şuan evden çıktı gitti bi sinirle

Eşin kız kardeşinin haksız olduğunu biliyor sonuçta boşver gitmeyin sözünede tavrınızı görsünler :KK53:

Biliyor ama o son dakika arabaya binip ben hala sinirliyken ağzıma gelene kadar susuyordu. Hak veriyordu. Şimdi banada tavırlı istediğin oldu mu tavrımı koydum diyip çıktı gitti evden

Görümcem de annesini babasını dolduruyor? Ben neden yapmiyim. Onun yüzünden yediğim dayakları ben bilirim. Oda yesin!

Anne babasını dolduruyormuş.
Sizde gidin annenizi babanızı doldurun eşinizi değil onlar kardeş.
Sayenizde kardeşinin sözüne gitmiyor. İçiniz nefret dolu yanlış yoldasınız.
Ha eşiniz size onun yuzunden dayak atıyorda siz hala evli kalmaya devam ediyorsanız buda sizin suçunuz.

Görümcem de annesini babasını dolduruyor? Ben neden yapmiyim. Onun yüzünden yediğim dayakları ben bilirim. Oda yesin!

Şu mesajınıza kadar sizi anlayabilirdim..
Ama yok yani..
Eğer dayak yediğiniz adamla hala evli kaldıysanız bu sizin probleminiz görümcenizin değil.
Sebebi o bile olsa buna izin veren sizsiniz.
Ve intikam alma şeklinizde buysa ; daha çok dayak yer , daha çok görümcenizin dayak yemesine sebep olursunuz..

Sonuna kadar haksizsin.. Konularina baktim da yok kina tepsisi yok bilmem nesi.. Elle tutulmayacak konulardan buyuk nefretler dogurmussun.. Ama ergec kabak senin basina patlar..nasil.erkekler idareci olmaliysa kadinlarda idareci olmali..ama.sen sürekli kocani kiskirtma pesindesin..gorumceni ailesini sevmesende en azindan adap kurallari geregince asgari seviyede davranmalisin...kolay gelsin diyip iceri oturmak da nee..gorumcen az bile yapmis...

X