- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
Merhaba sevgilimle aramızda geçen tartışmalardan dolayı fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum, Sevgilim yaklaşık bir aydır bende bi değişiklik olduğunu düşünüyo bunu bazen tatlı dille bazende tartışarak ifade ediyor ama ben tam tersi değişiklik olmadığını eskisi gibi olduğumu anlatıyorum. Yine buna benzer bi konu olduben kamerada görmek istediğini söyledi bende çok yorgundum ve canım istemiyo yorgunum dedim, bunun kızdı tekrar alt tarafı kamerada konuşucaz ne var bunda vs vs. neyse tam o konu kapandı derken bugün telefonu arızalanmış bana msj attı yazamayabilirim haberin olsun diye.. bende işten geldim yemek yedim yattım aradı sonra hiç merak etmedin mi hastaydım nasıl oldun diye bi arar insan hadi arayamıyosan bile faceden bi bak oradan yaz nasıl oldun.. hiç mi merak etmiyosun nasıl sevgilisin sen vs gibisinden konuştu.. 10-15 gün öncede sevgililer günü için hediye almamasını onun yerine kardeşine bişeyler almasını benim için masraf yapmamasını istemiştim aslında hiç bi olumsuz düşüncem olmamasına rağmen ona da alınmıştı.. Şimdi merak ediyorum benim mi davranışlarımda sorun var yoksa sevgilim mi çok alıngan olmaya başladı ?