bitmeyen tartışmalar.

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.411
Merhaba sevgilimle aramızda geçen tartışmalardan dolayı fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum, Sevgilim yaklaşık bir aydır bende bi değişiklik olduğunu düşünüyo bunu bazen tatlı dille bazende tartışarak ifade ediyor ama ben tam tersi değişiklik olmadığını eskisi gibi olduğumu anlatıyorum. Yine buna benzer bi konu olduben kamerada görmek istediğini söyledi bende çok yorgundum ve canım istemiyo yorgunum dedim, bunun kızdı tekrar alt tarafı kamerada konuşucaz ne var bunda vs vs. neyse tam o konu kapandı derken bugün telefonu arızalanmış bana msj attı yazamayabilirim haberin olsun diye.. bende işten geldim yemek yedim yattım aradı sonra hiç merak etmedin mi hastaydım nasıl oldun diye bi arar insan hadi arayamıyosan bile faceden bi bak oradan yaz nasıl oldun.. hiç mi merak etmiyosun nasıl sevgilisin sen vs gibisinden konuştu.. 10-15 gün öncede sevgililer günü için hediye almamasını onun yerine kardeşine bişeyler almasını benim için masraf yapmamasını istemiştim aslında hiç bi olumsuz düşüncem olmamasına rağmen ona da alınmıştı.. Şimdi merak ediyorum benim mi davranışlarımda sorun var yoksa sevgilim mi çok alıngan olmaya başladı ?

Bana soguk davranıyorsunuz gibi geldi. Sanki kırgınsınız da onun tribini yapıyorsunuz gibi. Hasta oldugu halde merak etmemeniz eve gelip yatmanız fln... Haklı gibi.

Edit:'gibi' zehirlenmesi yasattıgım için kusura bakmayın:KK53:

Banada değişik geldi davranışlarınız

Kaybetme korkusu var anladığım kadarıyla sevgilinde ve belliki önceden böyle degilmissin. Sevgilin hakli bişeyler değişmiş

bende kimi zaman böye davranıyorum ve sevgilimin konuşmaları da aynı tıpatıp yani bizde anormallik var sanırım :)Sizde sanırım bu hep var . tartışma felan mı yaşadınız acaba ? bir soğukluğunuz bundan olabilir mi?

Tabiiki sizde sorunvar.siz şimdiden böyle soğuksanız evlenince düşünemiyorum.ilişkinizi gözden geçirip ne hissettiğinizden emin olun

Kuzum senin ona olan ilgin azalmış gibi. Önceki tavırların böyle değildi çünkü.

Bence ilgin azalmış o da farkında
ama çok normal değil mi
benim de ilişkim yeni ama şimdiden sıkılmaya başladım
günaydın
günaydın
nerdesin canım
şurdayım canım
burdayım canım
bugün şu oldu canım
bugün bu oldu canım
iyi geceler
iyi geceler

her gün her gün :KK25:
çok normal bence...:KK54:

Belliki siz soguk davranioyosnuz. Ayrica boyle anlattiginiza gore sizde farkindasiniz soguk davrandiginizn. Bence tutum ve davranislarinizi bi gozden gecirin

canımm cookk dua ett roller degişmesınn..aksı taktırde cook acı cekersın yıpranıırsınn..

Sevgilin haklı gibi. Kırıldığın ya da alındığın bir şey mi oldu? Sevgiline karşı hislerin değişmiş olabilir mi?

Ya siz seviyorsunuz belki ama beklentiler farkli gibi geldi bana. Çünkü mesela bende sevgiliniz gibiyim, ilgi alaka beklerim merak etsin derim ve karsimdaki sizin gibi davransa da uzulur beni sevmiyor derdim.. beklenti meselesi tamamen. Ya siz degiseceksiniz ya o buna alisacak yada iliskiniz devam edemez daha..

X