Bitti...

liria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
140
0
96
İstanbul
Kaç yıllık sevgilim beni terketti. Sözlenicektik,nişanlanıcaktık. Sıkıldım dedi,bıraktı gitti. Çok kötü bitti kızlar. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Facebookta ilişkisini kaldırdı. Bir daha dönmemek için,dönmemem için elinden geleni yaptı resmen. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Lütfen yargılamayın,ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum. Beni istemeyen,bunca seneden sonra bu kadar çabuk unutan birine bunu söyleyemem. Söylesem bile ondan olduğuna inanmayacak kadar adi biri.Çok kötü durumdayım...

Son düzenleme:
Kaç yıllık sevgilim beni terketti. Sözlenicektik,nişanlanıcaktık. Sıkıldım dedi,bıraktı gitti. Çok kötü bitti kızlar. Ağıza alınmayacak sözler söyledi. Facebookta ilişkisini kaldırdı. Bir daha dönmemek için,dönmemem için elinden geleni yaptı resmen. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Lütfen yargılamayın,ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum. Beni istemeyen,bunca seneden sonra bu kadar çabuk unutan birine bunu söyleyemem. Söylesem bile ondan olduğuna inanmayacak kadar adi biri.Çok kötü durumdayım...

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?

ilşkiler biter yenisi başlar o sorun değilde hamileysen o bebiş ve onun sonlandırılmak zorunda kalınan hayatı işte o gerçekten sorun.. şu mübarek günlerde allah yar ve yardımcın olsun.

canım bence bebeği bilmeli. aldırmak ya da aldırmamak ikinizin kararıdır buna kimse karışamaz ancak aldırırsan bu sorumluluğu, bu acıyı ve daha önemlisi travmayı tek başına kaldıramayabilirsin. eğer bebeğin ondan olmadığını iddia ederse o zaman da zarf at doğurucam dna sına baktırıcam de.

2009da askerde olan eşınızden hamıle olabılme ıhtımalınız olduğunu yazmışsınız
yenı evlıyım demışsınız

çoğu konularınız hamılelık ıle ılgılı
yanı ılk defa karşılaşmıyorsunuz bununla

adam gıbı korunmak yerıne nedden gerı çekme yöntemı kullanılır kı?
gerçı öyle bı yöntemde yok ama

valla ne dıyım ben sıze
ıçımden geçen çok şey var ama
kaşınıyorsunuz desem yeter
ınşallah bı yanlışlık vardır ve hamıle değılsınızdır :19:

canım bence bebeği bilmeli. aldırmak ya da aldırmamak ikinizin kararıdır buna kimse karışamaz ancak aldırırsan bu sorumluluğu, bu acıyı ve daha önemlisi travmayı tek başına kaldıramayabilirsin. eğer bebeğin ondan olmadığını iddia ederse o zaman da zarf at doğurucam dna sına baktırıcam de.

Doğurmam imkansız. O tramva değil onun bu bebek benden değil demesi öldürür beni. Ve öyle bi bitirdi ki,beni istemeyen biri sadece bu bebek için gelmesin bana. İstemem. Yalvardım yakardım bitmemesi için. Sırf sıkıldı diye bırakıp gitti beni.

keşke korunsaydınız...
ortada bir bebek varsa son kez konuşmalısın bunu bilmek onunda hakkı.
yeniden bir birliktelik yoksa ortada ve tek başınıza bu bebeğe bakamayacaksınız çözüm belli maalesef....

ayrılmasını anladım da, niye durduk yere hakaretler savurduğunu anlamadım??

hamıle olabılırsın ama bunun tek sebebı sen değilsin
tek başına yapmadın sonuçta bu çocuğu.söylemelisin bence.adi biri için gurur yapmaya değmez.

iyi beyinsiniz yaa, korunmak birinizinde mi aklına gelmedı?
kusura bakma ama
ben kazara hamıle kalanları anlayamıyorum!.

Son düzenleme:
yasını merak ettım?
arkadasına cocugunuz olacagını soylemedın mı?
ondan olmadıgını dusundu demıssın cocugun?

Son düzenleyen: Moderatör:
ortada bir bebek var ve sen gurur yapiyorsun bence erkek arkadasina soyle eger kendinden olmadigina inanmazsa o onun serfszligi.
bebegi tek basina yapmadigina gore tek basina da karar veremen dogru olmaz.
ne kadar bi suredir iliskiniz vardi?

ben anlayamadım konu sahıbı evlı mı bekar mı

bı konusunda yenı evlı oldugunu yazmıs
hamılelıkten supe etmıs

bırındee gelınllık bakmıs:44::44::44:

obebege yazık inaşallah bbegın aldırmaz :26::26:

her zamanki gibi konu sahibi attı bombayı ortaya ve kaçtı..

Kaçmadım ! pardon da sevgilim terketmiş. Hamileyim. Ve şu durumda. Burda oturup saatlerimi harcayamıyorum.

Bekarım,arkadaşımın hesabından yazıyorum.Kendi kullanıcı adımı unuttuğum için.

20 yaşındayım. Hamile olduğum içinde hakaret etmedi. Ben ayrılmayalım dediğim için etti.

Kaçmadım ! pardon da sevgilim terketmiş. Hamileyim. Ve şu durumda. Burda oturup saatlerimi harcayamıyorum.

20 yaşındayım. Hamile olduğum içinde hakaret etmedi. Ben ayrılmayalım dediğim için etti.

madem burda saatlerını harcayamazsın
neden konu açıyorsun?? sonuçta fikir edinmek istiyorsun??

ben hamilesin diye hakaret ettı demedım ki canım?? neden hakaret etti dedim?

bi kaç şey sorucam.. eski açtıgın konulara baktım taa 2009 dada böyle konulardan bahsetmişsin. o kişiyle ilişkin ne zamandr var ve ne zamandır birlikte oluorsunuz? bebeği sanırım aldıracaksın. elinden birşey gelmez ama bence ve kesinlikle gidip konuşmalısın. yada sadece bi mesaj da olabilr mmuhakkak döncektir. he ilk başka yalan sanack ama doktorada gidersiniz beraber sanırım 20-21 yaşında falansın?? keşke biraz dikkat edip daha yanında olabilecek biryle yaşasaydın bunları ama olan olmuş eskiyi değil önünü düşün. o kişiye de muhakkak söyle.

madem burda saatlerını harcayamazsın
neden konu açıyorsun?? sonuçta fikir edinmek istiyorsun??

ben hamilesin diye hakaret ettı demedım ki canım?? neden hakaret etti dedim?

Yardım almaya çalışıyorum tabi ki ama kafayı yemek üzereyim.

Kavga ettiğimiz için ve ben ayrılmak istemediğim için

Back
X