bittim okeye dönüyorum(kadın dayanışması)

kontesbarts

Gidişini seveyim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
698
4.659
33
merhaba arkadaşlar,zor bir ayrılık sonrası toparlanmam için arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanışma günü geldi çattı,ben gayet rahat bir tavırla çocuğun yanında aldım soluğu, çocuk eski sevgilime benziyordu yada eski ilişkimi tam olarak atlatamadığım için ben benzetiyordum.Dağıldım resmen çok konuştum saçma sapan tavırlara girdim birsürü şey...çocuksa gayet ağır kendinden emin cool.çokta hoşlandım çocuktan ama sebebi kendi kişiliğimi yoksa eski sevgilimi mi bana hatırlatıyor olması bilemiyorum...yanımdayken çocuk gayet nazikti güler yüzlüydü ama...birdahada arayıp sormadı...burda mesele çocuğun beni beğenip beğenmemesi değil-ki ben yaklaşık beyin olarak 2 saat boyunca eski sevgilimle vakit geçirdim,sanki karşımdaki o değildi-bu birinci hata,ikincisi ise eski sevgilime çok aşık olup ayrılmak değildi derdim de. derdim her seferinde insanlığımdan affettim ama kazık atıp yine terk etti.,lisedeyken defalarca yüzüstü bırakıldaım özgüvenim dibe vurdu,lisede sevgilime o kız çirkin başkasını bul demeleri benim öz güvenimin bittiği andı,üniversitede ise görenler beni tanıyamıyordu.değiştim olgunlaştım. ama bu olay beni dibe vuran ikinci olay oldu.

kiloluyum,bakımsızım kendimi salmış vaziyetteyim,arkadaşlarımım gözümün içine baka baka dalga geçebiliyor.özgüvenim yerlerde,yapı olarak fazlasıyla güçlü bi insanım ama şuan o aslan burcundan eser yok.
BİRİNDEN ÇOK HOŞLANIYORUM ARADA HİÇBİR BAĞ ORTAK NOKTA YOK.AMA BU HALDE ÇOCUĞUN ÖNÜNDEN GEÇSEMDE BANA BAKMAZ.
KIZLAR LÜTFEN BANA DESTEK OLUN KIRILAN BU ÖZGÜVENİMİ TOPARLAMAM LAZIM.KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞMAMA YARDIMEDİN...

merhaba arkadaşlar,zor bir ayrılık sonrası toparlanmam için arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanışma günü geldi çattı,ben gayet rahat bir tavırla çocuğun yanında aldım soluğu, çocuk eski sevgilime benziyordu yada eski ilişkimi tam olarak atlatamadığım için ben benzetiyordum.Dağıldım resmen çok konuştum saçma sapan tavırlara girdim birsürü şey...çocuksa gayet ağır kendinden emin cool.çokta hoşlandım çocuktan ama sebebi kendi kişiliğimi yoksa eski sevgilimi mi bana hatırlatıyor olması bilemiyorum...yanımdayken çocuk gayet nazikti güler yüzlüydü ama...birdahada arayıp sormadı...burda mesele çocuğun beni beğenip beğenmemesi değil-ki ben yaklaşık beyin olarak 2 saat boyunca eski sevgilimle vakit geçirdim,sanki karşımdaki o değildi-bu birinci hata,ikincisi ise eski sevgilime çok aşık olup ayrılmak değildi derdim de. derdim her seferinde insanlığımdan affettim ama kazık atıp yine terk etti.,lisedeyken defalarca yüzüstü bırakıldaım özgüvenim dibe vurdu,lisede sevgilime o kız çirkin başkasını bul demeleri benim öz güvenimin bittiği andı,üniversitede ise görenler beni tanıyamıyordu.değiştim olgunlaştım. ama bu olay beni dibe vuran ikinci olay oldu.

kiloluyum,bakımsızım kendimi salmış vaziyetteyim,arkadaşlarımım gözümün içine baka baka dalga geçebiliyor.özgüvenim yerlerde,yapı olarak fazlasıyla güçlü bi insanım ama şuan o aslan burcundan eser yok.
BİRİNDEN ÇOK HOŞLANIYORUM ARADA HİÇBİR BAĞ ORTAK NOKTA YOK.AMA BU HALDE ÇOCUĞUN ÖNÜNDEN GEÇSEMDE BANA BAKMAZ.
KIZLAR LÜTFEN BANA DESTEK OLUN KIRILAN BU ÖZGÜVENİMİ TOPARLAMAM LAZIM.KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞMAMA YARDIMEDİN...
spor spor spor:))
hem seni sıkı güzel bi vücuda kavuşturacak hem de psikolojini düzeltecek ilk şey ..
sonraa kendine özgü bakım tariflerini keşfetmen lazım senin cilt tipin ne ona göre nasıl bir bakım yapmalısın nasıl temizlemelisin bunları tek tek deneye yanıla keşfet hem çok eğlenceli:))nasıl maskeler iyi gelir bul:) aynı şekilde saçına bakımlar...
sonraa makyajda sana ne yakışır hangi tonlar gider, ne tip pudralar seni doğal ve sağlıklı gösterir hepsini keşfet
ama dediğim gibi eski alışkanlıkları bırak baştan dene
çünkü insan bu bana hiç gitmez diyor aa bi bakıyor aslında çok da yakışıyormuş meğer
sonra maddi durumun varsa giyimini beğendiğin senin tarzına uymasa da zevk sahibi bir arkadaşınla alışverişe çık onun ve senin ortak en beğendiklerinizden al,onun sadece beğendiğini alırsan sonra beğenmez pişman olursun senin sadece beğendiğini alırsan alışkanlıklarından vazgeçmezsin
ve en son bir kağıda yaz benim iyi özelliklerim neler benim kötü özelliklerim neler,kötü özelliklerimi nasıl değiştirebilirim
değiştiremediklerimi nasıl tolere edebilirim
iyi özelliklerimi nasıl geliştirip hangi yeteneklerimi ön plana çıkarırsam daha mutlu hissederim
misal ben resim yapıyorum güncel hayatta bana ne mesleki ne de birine yaranma tarzı bir getirisi yok sadece kendimi iyi hissetmek için yapıyorum rahatlatıyor
her şeyi başkası için yapmaya başlıyoruz çünkü hayat tüketim hayatı bu yüzyıl böyle
kendine özel bişeyler bul ve yap kendin için yani..
ben neleri severim nelerden hiç hazzetmem bunları yaz yine...kısaca kendini bi keşfet
gülüşünü bakışını davranışlarını hepsini sev ya da yeniden bul:))) o zaman bişeyler değişir bence özgüvenini acilen kazanman lazım geri:)

kendi özgüvenini kendin düşürmüşsün bence. o eski erkek arkadaşına çok yüz vermişsin bir kere. neyse olan olmuş .o olay bitmiş artık.
2.si o buluştuğun çocuk, senin başkasını düşündüğünü anlamış olabilir (ki burda çocuğa haksızlık yapmışsın. bir süre kimseyle çıkmasaydın..). ya da belki de bakımsız olduğun için tekrar aramamıştır.
bakımsızlığın çaresi var. bu da senin elinde. saç,makyaj,kıyafet 2 saatte değişirsin.niye bu kadar takılıyorsun..
ve bir sorum olacak: "birinden hoşlanıyorum" dediğin kişi, o bir kere çıktığın kişi mi?

Boyum 165 kilom 67, ayrica platonik olarak birinden hoslaniyorum suan ama bu özgüvenle ne o nede bibaskasına yaklaşamam herhalde,aslında zevkli güclü biriyim tek sorunum korkmam,eski sevgilim bana cok güzel degilsin öylesin böylesin diyebiliyordu, ben yüzüne bakılmicak biri degilim sadece cesaretsizim

Kilolu olan bir insanin guzel ve bakimli gorunme sansi yok bence. Kilo kisinin butun guzelligini kapatiyor.

Boyum 165 kilom 67, ayrica platonik olarak birinden hoslaniyorum suan ama bu özgüvenle ne o nede bibaskasına yaklaşamam herhalde,aslında zevkli güclü biriyim tek sorunum korkmam,eski sevgilim bana cok güzel degilsin öylesin böylesin diyebiliyordu, ben yüzüne bakılmicak biri degilim sadece cesaretsizim
12-15 kilo versen ki hic zor degil. Max 5-6 ayda verirsin. Spor ve diyetle. Sen o zaman seyret ozguveni.

Kilo cok sey ama hersey degil. Temiz ol. Temiz kok. Disler eller ayaklar, agdan vs...

Biraz makyaj,kilo da vermistin,hos kiyafetler...

Bitti gitti... mi... Hayir...

Bunlar isin dis cephesi. Disin cok guzel olur ama bi cumle kurarsin butun karizma gider.

Kisiler dis gorunusleriyle karsilanip,karakteriyle ugurlanirlar. Cok konusmayacaksin. Hele ilk bulusmada. Dusunup konusacaksin. Cok konusursan cok sacmalarsin. Bunun en iyi cozumu cok konusmamak. Biraz suskun olmak,sacmalamaktan iyidir.

Hatta ilk bulusmaysa,biraz karsindakini tanimak,hal hareketlerini gozlemlemek icin az konusmak herzaman iyidir.

Önce kendini sev, sonra başkaları sevsin. Sen şu anda kendinden şikayetçisin bu yüzden de etrafa negatif enerji verdiğini düşünüyorum. Aksi takdirde çözülmeyecek sorunun yok, bunu 90 kg'dan 60 kg'a düşen birisi olarak söylüyorum. Benimde boyum 1.75 şu anda Allah'a şükür idealimi 1.5 senede gerçekleştirdim. Diyet-spor yaptığında özellikle şekeri ve gazlı içecekleri hayatından çıkartıp "su' merkezli yaşadığında inan bana oluyor.
Limonlu ılık su sabahları alışkanlık edin:KK37:
Pilates yaptım ben bu süreçte, sıkılaştırıyor kesinlikle ne sarkma ne kötü görünen vücudundan eser kalıyor. Erkeklerden utanıyorsan sadece Kadınlara özel spor salonları var, bir araştır derim.
Kolay gelsin. :KK68:

Param yok derseniz Halk eğitim Merkezlerinde spor salonları var. Devlet hastahanelerinde diyetisyen var mı bilmiyorum ama bir araştır. Kendi başına diyet yapmaya kalkma. Tehlikeli.. Senin yapabileceğin tek şey şekerli içeceklerden uzak durmak. Çok su içmek ve akşam üstleri çıkıp yürüyüş yapmak olabilir.. Bu arada eve normal ekmek almak yerine kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği alabilirsin. Hem az yediriyor hem tok tutuyor hem de daha sağlıklı.
Dış görünüm değiştikçe ilginç bir şekilde insanın öz güveni de gelişiyor.. Bu arada bir öneri ilk buluşmalara tek gitme. Arkadaşlar arası buluşma olsun. Hem ne konuşucam diye kafayı yemezsin hem çok konuşmanı önlemiş olursun. Hatta az konuşup başka şeylerle ilgileniyormuş gibi gözükürsen bom artı puan. :)

X