- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.659
- 33
- Konu Sahibi kontesbarts
merhaba arkadaşlar,zor bir ayrılık sonrası toparlanmam için arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanışma günü geldi çattı,ben gayet rahat bir tavırla çocuğun yanında aldım soluğu, çocuk eski sevgilime benziyordu yada eski ilişkimi tam olarak atlatamadığım için ben benzetiyordum.Dağıldım resmen çok konuştum saçma sapan tavırlara girdim birsürü şey...çocuksa gayet ağır kendinden emin cool.çokta hoşlandım çocuktan ama sebebi kendi kişiliğimi yoksa eski sevgilimi mi bana hatırlatıyor olması bilemiyorum...yanımdayken çocuk gayet nazikti güler yüzlüydü ama...birdahada arayıp sormadı...burda mesele çocuğun beni beğenip beğenmemesi değil-ki ben yaklaşık beyin olarak 2 saat boyunca eski sevgilimle vakit geçirdim,sanki karşımdaki o değildi-bu birinci hata,ikincisi ise eski sevgilime çok aşık olup ayrılmak değildi derdim de. derdim her seferinde insanlığımdan affettim ama kazık atıp yine terk etti.,lisedeyken defalarca yüzüstü bırakıldaım özgüvenim dibe vurdu,lisede sevgilime o kız çirkin başkasını bul demeleri benim öz güvenimin bittiği andı,üniversitede ise görenler beni tanıyamıyordu.değiştim olgunlaştım. ama bu olay beni dibe vuran ikinci olay oldu.
kiloluyum,bakımsızım kendimi salmış vaziyetteyim,arkadaşlarımım gözümün içine baka baka dalga geçebiliyor.özgüvenim yerlerde,yapı olarak fazlasıyla güçlü bi insanım ama şuan o aslan burcundan eser yok.
BİRİNDEN ÇOK HOŞLANIYORUM ARADA HİÇBİR BAĞ ORTAK NOKTA YOK.AMA BU HALDE ÇOCUĞUN ÖNÜNDEN GEÇSEMDE BANA BAKMAZ.
KIZLAR LÜTFEN BANA DESTEK OLUN KIRILAN BU ÖZGÜVENİMİ TOPARLAMAM LAZIM.KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞMAMA YARDIMEDİN...
kiloluyum,bakımsızım kendimi salmış vaziyetteyim,arkadaşlarımım gözümün içine baka baka dalga geçebiliyor.özgüvenim yerlerde,yapı olarak fazlasıyla güçlü bi insanım ama şuan o aslan burcundan eser yok.
BİRİNDEN ÇOK HOŞLANIYORUM ARADA HİÇBİR BAĞ ORTAK NOKTA YOK.AMA BU HALDE ÇOCUĞUN ÖNÜNDEN GEÇSEMDE BANA BAKMAZ.
KIZLAR LÜTFEN BANA DESTEK OLUN KIRILAN BU ÖZGÜVENİMİ TOPARLAMAM LAZIM.KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞMAMA YARDIMEDİN...