Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tuh abla bn pazartesı sen salı gunu orda olcan bn yardım ederdım sana

içim aktı her bir kelimesine... gözyaşlarımı tutamadım... gözümde canlandı sanki hepsi
benimde öyle oldu okurken çok kötü oldum hala kendime gelemedim
cnmmmm bnm ve esımn hcbr problmmz yok testlermz temz cıktı ama nden halen bebegm yok blmyorum

olur inşallah bebeğim benim hsg de temiz çıktı eşimdede hiç bi problem yok testler tertemiz ama ordata bebekte yok nasıl oluyo bunu mantığım almıyo ama mevlam vardır bi bilği zamanını bekliyodur

ayy öldüm ağlamaktan nerden buldun bunu, zaten hormonlar tavan yapmış durumda herşeye ağlar oldum..Rabbim aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiçbir kadının kucağını boş koymasın..

ayy öldüm ağlamaktan nerden buldun bunu, zaten hormonlar tavan yapmış durumda herşeye ağlar oldum..Rabbim aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hiçbir kadının kucağını boş koymasın..

dolaşıyodum nette bunu buldum ben okurken mahfoldum hala bile çok kötüyüm biran önce bizede Allahım nasip etsin

kuzumm şimdi dr bnden bu filmi istedi ya bunu alcam siperm testini alcam 21 de kan testini vercem hepsini toplayıp gidecem sonra asılamamı olcak diye sordum bitanem

evet abla sana bı kagt doldurmadılar mı okagtta btun herseyın tam olması gerk 3. gunu kan snucu 21. gunu kan snucu ultrason esınn sperm testı hsg snucun hepsı temz ckarsa asılama

bu enerjik haline hayranimmm gamsemmm
Napacan mecbur ben test yaptığımda cok ağladım bazen bende güçlü olamıyorum iste:))
Bunada cok ağladım içim parca parca oldumalesef
Canlarım ye i ayılıyotum iyiyim merak etmeyin e e gidince yazocam

Canim biraz dinlen cok gecmks olsun Allahim bidaha göstermesin jns

Napacan mecbur ben test yaptığımda cok ağladım bazen bende güçlü olamıyorum iste:))

Bunada cok ağladım içim parca parca oldumalesef

Canim biraz dinlen cok gecmks olsun Allahim bidaha göstermesin jns

ahh ben mahfoldum

Ayni benn.Cok duygulandim yaa.kocaman bir kaya yuttum sanki suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…