Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen tüplerine baktırdın mı canım önemli biliyosun dimi ?

ya arkadaşlar ben doktora zorla muyene ettiriyorum kendimi. 1 yıl gebelik oluşmadığı takdirde ben muayene ve tedavi başlatamam diyor. ne hsg çektirebiliyorum ne başka bir şey. 9 aydır gebelik oluşmuyor. bir yılı beklemek daha mı iyi olur ben anlamadım :26:

Ayni benn.Cok duygulandim yaa.kocaman bir kaya yuttum sanki suan
anlayabiliyorum tatlım seni aynı duyguyu bende yaşadım okuyunca
Bende cok istiyorum inanılmaz ve korkuyorum ya hiç olmazsa diye garip ruh halo içindeyim sen nekadardir deniyorsun ve nekadarlik evlisinn

14 aylık ewliyim 11 aydır yaklaşık 1 yıldır yani bebek istiyoruz canım 2 buçuk ay korunduk ama o zmanada arada korunmadığımız oluyodu bende çok korkuyorum zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum ya hiç olmazsa diye kendimden çok aslında eşimi düüşünüyorum onu baba yapmak çok istiyorum çocukları çok sewiyo eşim kendi kanı canı bi bebek verememek ona o kadar kahrediyo ki beni bu tarif edilemez bi duygu

bu doktorlar beni verem edecek.. uyuz ne biliyosun bi sorunum var belki.. yumurtam oluşmuyo,tüpüm tıkalı,yada ne bilim eşimin spoşu az.. uyuzlar bir yıl zaman kaybet sonra bakrız.. çok saçma geliyo bana..

valla ben herşeyime baktırdım hsg hormon testi yumurtlama takibi bile yaptırdım geçen ay ama ben ufak bi yalan attım 7 aydır olmuyo dedim doktora gittiğimde henüz 4 aydır korunmuyoduk

bu doktorlar beni verem edecek.. uyuz ne biliyosun bi sorunum var belki.. yumurtam oluşmuyo,tüpüm tıkalı,yada ne bilim eşimin spoşu az.. uyuzlar bir yıl zaman kaybet sonra bakrız.. çok saçma geliyo bana..

aynen ne alaka hem çocuk yap diyolar hem de tedaviyi geçiktiriyo doktorlar parayla değil mi bak işte vakit kaybetmenin ne anlamı var ki ama benim doktor benim istediklerime tamam dedi yaptı sağolsun

valla ben herşeyime baktırdım hsg hormon testi yumurtlama takibi bile yaptırdım geçen ay ama ben ufak bi yalan attım 7 aydır olmuyo dedim doktora gittiğimde henüz 4 aydır korunmuyoduk

canım eşimde bana bir yıldır olmuyor de doktora dedi ama ben tedavi yanıltıcı olur diye diyemedim yumurtlama takibi nerdeyse ilk aşama ama yaptıramadım. daha çok erken ne acele ediyosun dedi bana

bende aynı şeyi diyorum Allahım ben cocuksuzluğa dayanırım da işte eşimi baba yapamamak çok koyuyo mahrum kalmasın ne bilim annemler torun sevgisinden mahrum kalacaklar falan filan birsürü saçma salak düşünce sardı beni çok üzülüyorum 6.ayım bu korunmasız Allah sabırlar versin bizlere..

Katılıyorum size bi tedaviye başlasan ya aptal aptal bakıyo yüzüme bişey yok diye .

canım eşimde bana bir yıldır olmuyor de doktora dedi ama ben tedavi yanıltıcı olur diye diyemedim yumurtlama takibi nerdeyse ilk aşama ama yaptıramadım. daha çok erken ne acele ediyosun dedi bana

aşılama istemiyorum dersin ama yumurtlama takibi istiyorum dersin sonuçta sen istemeden hiçbişey yapamaz bence sen doktora 8 aydır falan korunmuyoruz yumurtlama takibi istiyorum de hiçbişey kaybetmezsin inan bana

bu düşünceler içimi kemiriyo yiyip bitiriyo beni artık..

kızlar tanıdık tnımadık herkes merhabalar nasılsınız bakalım görüşmeyeli . . . .

aşılama istemiyorum dersin ama yumurtlama takibi istiyorum dersin sonuçta sen istemeden hiçbişey yapamaz bence sen doktora 8 aydır falan korunmuyoruz yumurtlama takibi istiyorum de hiçbişey kaybetmezsin inan bana

dedim ama attı başından. bu ay direkt klomen verdi. önümüzdeki ay kullanma da gelme de sonra görüşürüz dedi

ben ağlıyorum ama şuan bu ne böyle ne kadar güzel . . . .

bu düşünceler içimi kemiriyo yiyip bitiriyo beni artık..

doktora gittin mi tedavi oluyo musun canım zaten 11 ay olmuş ben 1 yıldan sonra aşılama düşünücem artık öyle görünüyo ben gittim doktora şükür hiçbişey çıkmadı hsg bile çektirdim ama yok eşimde temiz çıktı zamanı gelmemiştir dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…