Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gözümde canlandırıyorum seni koyduğun şu :126: logayla

cnm bi şey soramda sana hani şu düğün tarihin yazıyorya ben yapmaya çalışiyorum olmuyorya böyle yazı çıkıyor Hatalar Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.yardım edersen sevinirim cnm

hggg kusummm nerelerdesin

hoşbulduk canımmm... yeni bir mkız işe başlamıştı. kaç gündür ona santrali öğretiyordum. onun için giremedim canım. tam tamam oldu derken kız işten ayrıldı yenisini bekliyoruz işte

mrb canım hoş geldin iyiz çok şükür kısır çay idare ediyoz birde tadına doyulmayan muhabbetimiz var sen nasılsın?

ohhhh afiyet şeker olsun. ben de bergomat aromalı çayımı aldım yanıma bir de çikolata ohhhh gelsin kaloriler

gamsee kırmızılar geldimi bebekimm
Hic sektirmez sağolsun geldiler bugün:))
sen tüplerine baktırdın mı canım önemli biliyosun dimi ?
Hayır canim hormon ve sperm testi yapıldı herwey normal doktorumda istersen hemen başlayalım dedi tedaviye bnde beklemek istedigimi söyledim bu 8.denemem olacak 1yika kadwr beklemek istiyorum tedavi surecine girmek istemiyorum malesef
geldi mi kırmızılar senin..?? :18: bugün benimde batım
Geldi kuşum gelmemi hec :)) ins bebiş vardir yoksa biran once gelsin
Bilmemmmi :) sağlık olsun elbet bizede nasip etcek Allahim
Zamani var herşeyin

Baktr bakalım bn ovu testinden biliyorim nezaman yumurtladigimi ve nezaman geleceğini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…