geldi canım yeni ayiliyomus telden yazdi sanirim eve gidince yazarim dedi
biyruuuunnnnnnnnnnnnnn
Yumulun
lilityde geldi gitti yogunmus isleri sacciklarini kestirmis :78:
lilityde geldi gitti yogunmus isleri sacciklarini kestirmis :78:
koyar mi ki resimmm :26:
çaylarda benden buyurun . . . .afiyet ossunnnn
koyar mi ki resimmm :26:
elciklerine saglik tavsan kani bunlarrrrr:126:
elciklerine saglik tavsan kani bunlarrrrr:126:
hggg kusummm nerelerdesin
merhaba kızlar nasılsınız???
gözümde canlandırıyorum seni koyduğun şu :126: logayla
hggg kusummm nerelerdesin
mrb canım hoş geldin iyiz çok şükür kısır çay idare ediyoz birde tadına doyulmayan muhabbetimiz var sen nasılsın?
Hic sektirmez sağolsun geldiler bugün:))gamsee kırmızılar geldimi bebekimm
Hayır canim hormon ve sperm testi yapıldı herwey normal doktorumda istersen hemen başlayalım dedi tedaviye bnde beklemek istedigimi söyledim bu 8.denemem olacak 1yika kadwr beklemek istiyorum tedavi surecine girmek istemiyorum malesefsen tüplerine baktırdın mı canım önemli biliyosun dimi ?
Geldi kuşum gelmemi hec :)) ins bebiş vardir yoksa biran once gelsingeldi mi kırmızılar senin..?? :18: bugün benimde batım
Bilmemmmi :) sağlık olsun elbet bizede nasip etcek Allahimanlayabiliyorum tatlım seni aynı duyguyu bende yaşadım okuyunca
14 aylık ewliyim 11 aydır yaklaşık 1 yıldır yani bebek istiyoruz canım 2 buçuk ay korunduk ama o zmanada arada korunmadığımız oluyodu bende çok korkuyorum zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum ya hiç olmazsa diye kendimden çok aslında eşimi düüşünüyorum onu baba yapmak çok istiyorum çocukları çok sewiyo eşim kendi kanı canı bi bebek verememek ona o kadar kahrediyo ki beni bu tarif edilemez bi duygu
Zamani var herşeyinbende aynı şeyi diyorum Allahım ben cocuksuzluğa dayanırım da işte eşimi baba yapamamak çok koyuyo mahrum kalmasın ne bilim annemler torun sevgisinden mahrum kalacaklar falan filan birsürü saçma salak düşünce sardı beni çok üzülüyorum 6.ayım bu korunmasız Allah sabırlar versin bizlere..
benimkilerde bi gelseydi.. geçen ayki gibi ikigün gecikmeli gelecek sanırım.. noldu benim adet döngüme yaaa((( yumurtlamamdamı degiştiki iki aydır böyle.. adetin 12.günü doktora gideyimde bi ölçtüreyim boyutunu.. artık iki gün geçmi yumurtlamaya başladm ki :18:
kiiss ben geliyimmm calisayimmm hee olma mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?