evet haklısın yaptırmak gerek aslında aynıı acıyı tekrar yaşatmasın rabbim senin sonuçlarda bişey çıktımı
cnm ben ikisinide aynı anda 21 gün içmiştim bi zararı olmadı ama senin yaptığın daha mantıklı geldi bana 13 üne kadar soğan suyu yumurtlama dönemnde incir kürü dediğin gibi bi dene bakalım bana bi zararı olmadı ikisi ama bünyeden bünyeye değişebilir bu sefer bebiş yoksa bende senin yaptığın gibi yapıyım yattı kafama
aminn cnm. benım sonuçlarda bı proteın s degerı normalinden yüksek cıktı bıraz doktor hamıle kalınca gel ıgneye baslancak dedı bakalım hamıle kalmayı beklıorum
senin düşün olmuşmuydu cnm inş yakın zamanda hamiş oluruz tatlım biz ve tüm isteyenler)
Hadı bakalim inşallah hamis kalirim bu şekilde. . Banada bölesi mantıklı geldi ama zararlimi değilmi diye düşündüm
inş cnm zararlı olmaz inş ya sanmıyorum baksana ben ikisini aynı anda içtimde bişey olmadı bişey olmaz sanırım)
maalesef ocak ayında dusuk yaptım canım aminnn ınsallah burda hamişlık patlaması olsun :):):)
geçmiş olsun cnm inşallah hamişlik patlaması olsun tüm isteyenlerin olsun inş rabbm bidaha yaşatmasın o kötü anları kaç haftalıktı bebeğin
çok kafiyeli ve güzel oldu bu söz
kendıne ıyı bak canım gorusuruzz
aminn cnm ınsallah 6 haftalıktı canım gelısmemıs kendılıgınden dustu canım senın kı
bnmki 8 haftalıktı cnm keseyi falan görmüştük bizde ama olmadı işte düştü bize şeffatçi olsun bebişlerimiz inş
hımm anladım canım bnm bızde gorduk keseyı ama sonra gelısmedı aminn cnm ıns
cnm şimdi bnmde çıkmama lazım görüşürz dua edin bana güzel haberlerle geleyimm:))
evet cnm pıhtılaşma varmış düşükten sonra zaten folbiole devam et dedi coraspirin ve calsiyum verdi hala kullanıyorum hamile olsamda kullanacakmışım
karnım acıktı canımm sıkılıooo pofff poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?