Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet haklısın yaptırmak gerek aslında aynıı acıyı tekrar yaşatmasın rabbim senin sonuçlarda bişey çıktımı

aminn cnm. benım sonuçlarda bı proteın s degerı normalinden yüksek cıktı bıraz doktor hamıle kalınca gel ıgneye baslancak dedı bakalım hamıle kalmayı beklıorum

Hadı bakalim inşallah hamis kalirim bu şekilde. . Banada bölesi mantıklı geldi ama zararlimi değilmi diye düşündüm

aminn cnm. benım sonuçlarda bı proteın s degerı normalinden yüksek cıktı bıraz doktor hamıle kalınca gel ıgneye baslancak dedı bakalım hamıle kalmayı beklıorum

senin düşün olmuşmuydu cnm inş yakın zamanda hamiş oluruz tatlım biz ve tüm isteyenler )

geçmiş olsun cnm inşallah hamişlik patlaması olsun tüm isteyenlerin olsun inş rabbm bidaha yaşatmasın o kötü anları kaç haftalıktı bebeğin

aminn cnm ınsallah 6 haftalıktı canım gelısmemıs kendılıgınden dustu canım senın kı

sagolun canlarım kimse bilmiyo galiba bu takvim olayını..ayhhh nedir bu hayır olsun İnşallllaaaahhhhhhhh ikizlerim gelicektirde takvimim çift çift çıkıyodur

evet cnm pıhtılaşma varmış düşükten sonra zaten folbiole devam et dedi coraspirin ve calsiyum verdi hala kullanıyorum hamile olsamda kullanacakmışım

hııımm bak işi çözdüm şimdi pıhtılaşa olduğu için bebek tutunamayıp düşüyor canım ondan demekkiii!!! yapılması gerekenlerii yap tatlım ....

karnım acıktı canımm sıkılıooo pofff poffff

vallahi ki yumrta kırdım yedim !! canım yemek istemedi hafif bişiler atıştırdım!!!!benimde sıkkılıyıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…