Heyooooooooo
sagolun canlarım kimse bilmiyo galiba bu takvim olayını..ayhhh nedir bu hayır olsun İnşallllaaaahhhhhhhh ikizlerim gelicektirde takvimim çift çift çıkıyodur
hayirdir derkeeeennnnnnn
kızlar kırmızıyı gördüm ve yeni takvimimi ekleyim dedim.. ama neden iki tane çıkıyor.... offf ne saçmalıyo bu kk
hayirdir derkeeeennnnnnn
yooo tabiki bisey yokk heyo yani selam anlaminda..
Kızlar ben geldim nasılsınıZ..
Hastanedeyken yazmıştım tatlım ayılırken eşime dedim ver tel. Kızlara haber vereyim :) iyiyim çok şükür ne ağrı ne kanama...Canim hos geldin nasilsin cok merak ettik seni
bi ilac duymustum canim mide yanmasi icin öyle birşey kullanıyor musun...sag salim kucagina alirsin ins yawrunu kucagina sacli bi bebisin olcak
Hastanedeyken yazmıştım tatlım ayılırken eşime dedim ver tel. Kızlara haber vereyim :) iyiyim çok şükür ne ağrı ne kanama...
sagolun canlarım kimse bilmiyo galiba bu takvim olayını..ayhhh nedir bu hayır olsun İnşallllaaaahhhhhhhh ikizlerim gelicektirde takvimim çift çift çıkıyodur
Hastanedeyken yazmıştım tatlım ayılırken eşime dedim ver tel. Kızlara haber vereyim :) iyiyim çok şükür ne ağrı ne kanama...
Kızlar ben geldim nasılsınıZ..
selam bayanlar 30 haftalık hamileyim ama çok zor günler geçirdimm şuandada yaklaşık 1 aydır mide yanmasından ölüorum bennm durumumda olanlar napıo artık ağlıorum yha çolk kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?