Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gecmisi okurken sordugum sorunun cevabini gordum cnm. onumuzdeki ay insallah..

inşallah canım lekelenme başladı yogun akıntıyla.. başlıyo sandım ama durdu yine.. gecikmeli gelicek bu ayda sanırım.. ha bu arada bebegim senin minik ne ara 9 haftalık oldu??? yoksa geçen aydan mı hamile kalmışsın yoksa daha küçük olması lazımdı

günaydınnn aynen cnm bugünde kırmızılar yok bakalım nolcak merakla bekliyorumm senin son adet tarihin neydi cnm ne gibi belirtiler var şu anda

Valla sadece göğüs hassas okdr bide bu sabaha karşı 4 5 gibi aşırı sızladı uykumdan uyandım oderece 16eylülde oldum en son evde test yaptım negatif çıktı.

Son düzenleme:
Yanlız şimdi çamaşır serdim belim ayrıldı sanki çok ağrıdı:/

Son düzenleme:
Valla sadece göğüs hassas okdr bide bu sabaha karşı 4 5 gibi aşırı sızladı uykumdan uyandım oderece 16eylülde oldum en son evde test yaptım negatif çıktı.

oo senn baya olmuş bnm son adet tarhm 1 ekimdi bekliyoruz bakalım bnmde çok hassas göğüslerim kasıklarımda ağrıyo yüzümde sivilceler çıktı acaba adetmi olcam ki yaaa(sen test yapmadınmı

oo senn baya olmuş bnm son adet tarhm 1 ekimdi bekliyoruz bakalım bnmde çok hassas göğüslerim kasıklarımda ağrıyo yüzümde sivilceler çıktı acaba adetmi olcam ki yaaa(sen test yapmadınmı

Yaptım yapmazmıyım negatif kan testi yaptırmadım ptesi inşallah ama göbeğin fena çıkmış dedi demin aşağımdaki komşum bilemiyorum negatif çıktı dedim bende bendede sivilce çok bukadar çıkmazdı bu sabah 5gibi göğsümün sızzlamasına uyandım el deymiyor çok beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…