gecmisi okurken sordugum sorunun cevabini gordum cnm. onumuzdeki ay insallah..
Kızlar ben geldimmm . Utumu yaptim meryem süresini okudum ve geldimm. Napiosun nasilsiniz😊
burdayız kuzummm
inşallah canım lekelenme başladı yogun akıntıyla.. başlıyo sandım ama durdu yine.. gecikmeli gelicek bu ayda sanırım.. ha bu arada bebegim senin minik ne ara 9 haftalık oldu??? yoksa geçen aydan mı hamile kalmışsınyoksa daha
gunaydin canim.. ben tam gunumu bildigimden aslinda 7+4 um sat dikkat alindigindan 8+4 oluyorum. burasi yuvarladigindan 9 haftalik diyor..
inşallah canım lekelenme başladı yogun akıntıyla.. başlıyo sandım ama durdu yine.. gecikmeli gelicek bu ayda sanırım.. ha bu arada bebegim senin minik ne ara 9 haftalık oldu??? yoksa geçen aydan mı hamile kalmışsınyoksa daha
gunaydin canim.. ben tam gunumu bildigimden aslinda 7+4 um sat dikkat alindigindan 8+4 oluyorum. burasi yuvarladigindan 9 haftalik diyor..
Bişey sorucam ilk haftalar göğüs ucunuz sızlıyomuydu hamile olduğunuzu bilmeden belirti olarak?
Günaydınn kızlar bugünde kırmızılar yok yaşasınn
günaydınnn aynen cnm bugünde kırmızılar yok bakalım nolcak merakla bekliyorumm senin son adet tarihin neydi cnm ne gibi belirtiler var şu anda
Günaydınnn
Naslsn cnmm. Bat ne zmndi senin? 😊
İyiyim sen?benimki düzensiz gelirdi ama bukadar uzun olmadı hiç en son 16 eylülde regli oldum cnm sen?
Ekimde olmadı yani. ..Test yapsana kız. . Bnm bat 28 Kasım inş olmam 9 ay😊😋
Valla sadece göğüs hassas okdr bide bu sabaha karşı 4 5 gibi aşırı sızladı uykumdan uyandım oderece 16eylülde oldum en son evde test yaptım negatif çıktı.
oo senn baya olmuş bnm son adet tarhm 1 ekimdi bekliyoruz bakalım bnmde çok hassas göğüslerim kasıklarımda ağrıyo yüzümde sivilceler çıktı acaba adetmi olcam ki yaaa(sen test yapmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?