mrb bayanlar burada olan herkese . . . .
Merhaba cisemmm.
Yaptım yapmazmıyım negatif kan testi yaptırmadım ptesi inşallah ama göbeğin fena çıkmış dedi demin aşağımdaki komşum bilemiyorum negatif çıktı dedim bende bendede sivilce çok bukadar çıkmazdı bu sabah 5gibi göğsümün sızzlamasına uyandım el deymiyor çok beter.
nasılsın canım benim adım Burcu kızım olursa (inşAllah) adını Elif Çisem koymayı düşünüyorum o yüzden Çişem kullanıcı adımı yaptımsenin adın ne?:44::44:
cnm bende günüm gelmeden kan yaptırmıştım 1.20 çıktı sonra günüm 2 gün geçince idrar yaptım negatifti atmadım sabah baktım hafif 2.çizgi var ama sabaha kadar durupta çıkınca geçersizdir ben negatif gözüyle bakıyorym bnde ptesi ye regl olmazsam ptesi kan testi yaptrcam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş hamişizdir dua edelim birbirimizee)
İnşallah isteyen herkese versin rabbim
mrb bayanlar burada olan herkese . . . .
Hmm eski isimleri çok severim ezo bnmkide memnun oldum bende cemreyi çok seviyorum
inşallah bakalım belim kasıklarım ağrıyo gelecek gibi kırmızılar ama nasip bakalım
bende memnun oldum ezoCemre'de çok güzel bir isim kulağa hoş geliyor İnşAllah kızın olurda ismini düşünürsen Cemre olarak koyarsın Rabbim herkese versin ...benim eşimin annennesinin ismi Elif eşim çok severmiş annennesini o yüzden eşim demedi ama ben koymak istiyorum 2 ismi birden bende çisemi çok seviyorum ne otaraf kırılsın ne bu taraf dimi buarada bebeğin var mı?
inşAllah gelmez onun yerine karnına Rabbim bir bebiş getirsin
Eşimde kız olursa annesinin isminide koyacak ayşe çok güzel isim ayşe isminide çok severim ama ona uygun olmuyor pek berenide seviyorum bakalımbenim yok caanım daha doğrusu şüpheli bana kızıyor burdaki kızlar nası duruyosun kan testi yaptır diye senin?
inşallah cnm çok saol
Cemre'ye Ceren uyuyor Çisem'ede Çiseama Elif Kuran'da geçiyo o yüzden Elif Çisem çok hoş diye düşünüyorum Ayşe'de çok güzel bir isim bende çok severim benim babarnemin ismi . . . aaa hadi hayırlısı olsun kızmasınlar yaaa ben kızmadım mesela bende adetimin 15 gün geçmesinden sonra denemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum hüsranla sonuçlanır diye hem öyle daha garantili ben daha 5 aylık evliğim yok çocuğum kısmetse denememizin bu 4. ayı olacak inşAllah son ay olur
rica ederim canım ne demek ben çok seviniyorum burada hamiş haberleri alıncaAllah'ın herkese versin daha sonra bana versin amin . ..
İnşallah olurben15 aylık evliyim 10 aydır çalışıyoruz bekliyoruz baya gecikti
amin cnm rabbim sana bana tüm isteyenlere versin inş aratmasın güzel haberlerimizi alırız inşş)
nşAllah canım kurban olayım Allah'ıma darartırda bunaltmaz o her şeyin en iyisini bilir . . . . bak Ezan okunuyo İstanbul'da dua edecem hemimiz için . . . .Rabbim kabul etsin . . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?