Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bende günüm gelmeden kan yaptırmıştım 1.20 çıktı sonra günüm 2 gün geçince idrar yaptım negatifti atmadım sabah baktım hafif 2.çizgi var ama sabaha kadar durupta çıkınca geçersizdir ben negatif gözüyle bakıyorym bnde ptesi ye regl olmazsam ptesi kan testi yaptrcam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş hamişizdir dua edelim birbirimizee)

nasılsın canım benim adım Burcu kızım olursa (inşAllah) adını Elif Çisem koymayı düşünüyorum o yüzden Çişem kullanıcı adımı yaptım senin adın ne?:44::44:

Hmm eski isimleri çok severim ezo bnmkide memnun oldum bende cemreyi çok seviyorum

Son düzenleme:

İnşallah isteyen herkese versin rabbim

Hmm eski isimleri çok severim ezo bnmkide memnun oldum bende cemreyi çok seviyorum

bende memnun oldum ezo Cemre'de çok güzel bir isim kulağa hoş geliyor İnşAllah kızın olurda ismini düşünürsen Cemre olarak koyarsınRabbim herkese versin ...benim eşimin annennesinin ismi Elif eşim çok severmiş annennesini o yüzden eşim demedi ama ben koymak istiyorum 2 ismi birden bende çisemi çok seviyorum ne otaraf kırılsın ne bu taraf dimibuarada bebeğin var mı?

Eşimde kız olursa annesinin isminide koyacak ayşe çok güzel isim ayşe isminide çok severim ama ona uygun olmuyor pek berenide seviyorum bakalım benim yok caanım daha doğrusu şüpheli bana kızıyor burdaki kızlar nası duruyosun kan testi yaptır diye senin?

Cemre'ye Ceren uyuyor Çisem'ede Çise ama Elif Kuran'da geçiyo o yüzden Elif Çisem çok hoş diye düşünüyorumAyşe'de çok güzel bir isim bende çok severim benim babarnemin ismi . . . aaa hadi hayırlısı olsun kızmasınlar yaaa ben kızmadım mesela bende adetimin 15 gün geçmesinden sonra denemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum hüsranla sonuçlanır diye hem öyle daha garantiliben daha 5 aylık evliğim yok çocuğum kısmetse denememizin bu 4. ayı olacak inşAllah son ay olur

İnşallah olur ben15 aylık evliyim 10 aydır çalışıyoruz bekliyoruz baya gecikti

İnşallah olur ben15 aylık evliyim 10 aydır çalışıyoruz bekliyoruz baya gecikti

Allah'ım tez zamanda bebişine kavuşturur seni inşAllah amin canım amin çok isterim bunu . . . kaçıncı denemeniz canım bu evet 1,5 yıl evlisiniz neredeye baya olmuş ama ümidini kır diye söylemedim bunu kuzum. . .

amin cnm rabbim sana bana tüm isteyenlere versin inş aratmasın güzel haberlerimizi alırız inşş)

nşAllah canım kurban olayım Allah'ıma darartırda bunaltmaz o her şeyin en iyisini bilir . . . . bak Ezan okunuyo İstanbul'da dua edecem hemimiz için . . . .Rabbim kabul etsin . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…